Komentari na vest

Zvanično: Kampaco se vratio u Real i potpisao na četiri godine

O

Optokod

pre 10 meseci

Neka kaže ko šta hoće nevezano koliko je neki igrač bio skup ili ne, ali najbolji stranac u Zvezdi je bio Markus Viliams. Ono što je on na terenu radio ne može danas ni jedno pojačanje u Evropi. Nemam pojma koliko je koštao, ali kako je igrao i šta je radio bilo je za udžbenike. Svi danas plejevi da to gledaju i uče.
D

Djinobili

pre 10 meseci

Nisam osetio u ličnom budžetu da imam manje jer je došao Kampaco..to su sve gluposti.Treba još para da nam daju ionako kod običnih ljudi se to ne oseti a bar gledaju vrhunske igrače..Opet sada da mogu da biram,jer im je cena slična iako pozicija nije,pre bih uzeo Kampaca nego Mirotića
s

srka

pre 10 meseci

Zašto je dolazio u Zvezdu, ne razumem?! Dodješ na kaljenje u evroligaški klub, pa nije ti to treća liga. On i Vildoza, ali više Kampaco, zaista smešna priča!!!
n

naša deca.

pre 10 meseci

Se leče sms porukama zbog raznih kampaca i pantera. Kao nacija nestajemo a svađamo se oko lopte i loptica..
H

Hvala

pre 10 meseci

Hvala na svemu! Hvala na dresu! <3
s

sdd

pre 10 meseci

Zvezda ga razigrala za male pare!
P

Pobeda je resenje

pre 10 meseci

Jan Veseli za to vreme u pregovorima sa Partizanom o eventualnom povratku.
M

Marsupilami

pre 10 meseci

Nema nista od toga, Misko mu je menadzer.
B

Bnm

pre 10 meseci

E MARCIPAN KAKO SE VEC ZOVES ZA TEBE...A JEL ON NE MOZE DA RASKINE SARADNJU SA MISKOM I DODJE U PARTIZAN BEZ NJEGA??? AJDE SAMO NAM POJASNI KAKO MOZE MISKEC DA SPRECI IGRACA DA MU OTKAZE SARADNJU, POGOTOVO STO JE OVAJ PRI KRAJU KARIJERE. INACE VESELI NECE DOCI JER GA ZELJKO NIJE NI ZVAO!
F

Fakuna Kampazzo

pre 10 meseci

Mnogo sam srećan što si igrao u Zvezdi. Malo je igrača koji će biti više voljeni i poštovani od tebe!

Srpski samuraj

pre 10 meseci

Najbolji stranac koji je igrao ovde!
@

@srpski samuraj

pre 10 meseci

Најбољи странци по учинку су Маркус Вилијамс и Квинси Милер, Кампацо је можда играч који је имао најбољи каријеру, али по приказаном није најбољи странац и ако је био добар.
@

@samuray

pre 10 meseci

Ne bih se slozio da je Wilijams ispred Loyda.Ubedljivo stranac koji je u oba pravca igrao, i ofanzivno i defanzivno. Wili je bi9 u napadu odlican,odbrana vise nego kriticna.
G

GAGI PFC

pre 10 meseci

Ti si stvarno srecan i zadovoljan sa njegovim igrama? Ajde ako te ne mrzi nadji na internetu sve njegove utakmice u fmp-u i pogledaj statistiku...toliko o ovom sarlatanu,obican bacac cigli hahahahaha
9

9032367858

pre 10 meseci

@GAGI PFC Kampaco je igrao u Zvezdi. Kakav bre , FMP? Na kojim si ti drogama?
M

Mile led

pre 10 meseci

Hvala ti što si igrao iz ljubavi prema našem klubu i našoj najvećoj legendi dr. Čoviću
R

Raša P

pre 10 meseci

U Zvezdi sigurno nebi dobio ugovor na 4 godine i da je želeo da ostane!
t

toliko..

pre 10 meseci

Tako je pricaj o plati Kampaca, da bi tajno krio plate svojih igraca od javnosti koje su vece od Kampaca, kao i dolazak najskupljeg igraca evrope, Skola Spina Vucele i Ostoje
d

drobilica kicme

pre 10 meseci

Od kampaca su vece sigurno,nema on bas neku visinu.
H

Hayvan

pre 10 meseci

Hvala faku sto si nas odveo u top 10 posle 20 godina. Vise te volim od terzu sada. Ti si nasa legenda najveca.
9

99227654203

pre 10 meseci

Hvalati Faku na dva osvojena trofeja sa Zvezdom, ali naročito na finalu KRK i onoj nezobarvnoj vrtešci i ponižavanju . koje si priredio grobarima..
H

Heroes...

pre 10 meseci

Ko ce o plati igraca zvezde nego oni sto imaju 3 igraca da platom Kampaca i dovede najskupljeg igraca Evrolige...
z

zbogom

pre 10 meseci

i da se ne ljubimo...lepo si nas kostao,a malo dao.
a

a gde je

pre 10 meseci

Heroes zastava???
G

Gost83

pre 10 meseci

Nama nista posebno nije doneo...mada moguce da je i jedan od razloga sto nismo imali centra uopste tokom cele sezone. Sa Tavaresom u momcadi je to totalno druga prica. Nista, sve najbolje 👋🏻👍🏻
I

Iks Tb

pre 10 meseci

Zasto nije bilo Kalemegdana is junu? Gledao sam hepi i Andjus nam je rekao da smo osvojili duplu krunu i ostvarili neverovatan uspeh! Iz Trebinja sam dosao na Kalemegdan a nista nije bilo! Zasto, rekli na hepiju dupla kruna i treba je proslaviti!
R

Repac Plandiste

pre 10 meseci

I ja dosao na Kelemegdan u junu cak iz Plandista napaceni brate, kad ono ni zive duse tamo
i

iks Tb

pre 10 meseci

Da si iz Trebinja znao bi da se kod nas kaze nevjerovatan, a ne neverovatan..kod nas je ijekavica ostala po Vuku.. kod nase braće u Srbiji je ekavica koju ja inače volim:).. Zato, pripadnice stocnog fonda drugi put kad uzmes neciji nick budi malo orginalniji...a, Kalemegdana ce opet biti, a i da ne bude neka smo mi živi i zdravi.. p.s. ima i ta Liga šampiona nije lose doci do Bg i biti dio toga nevjerovatnog/ neverovatnog uspijeha!!!
T

Tri propale žurke. Ljulj

pre 10 meseci

Tri propale žurke na Kališu za vreme plej ofa Evrolige ???
C

Cikago

pre 10 meseci

Sad skandirajte argentina kad ste toliko pametni.Covek dosao uzeo pare i dovidjenja fakticki nista nije ni pokazao ni doneo a vi se zapitajte kako se vodi klub kad potpisuju ovakve ugovore
8

89'42846567

pre 10 meseci

Zvezda sa Kampacom 2 trofeja,a Partizan jedan.Plus nezaborvna vrteška Kampaca sa glodarima u finalu Kupa.Isplatio se svaki evro.
m

monteroo

pre 10 meseci

Zvezdu odrao za nista a po ovome ispada on ce platiti svoje igranje u realu... Znaci ti to meni poklanjas moje pare.....dobro baki....
@

@gost1978

pre 10 meseci

Zapravo ozbiljni igrači na tom nivou preko menadžera dogovaraju godišnju platu,a od samo platnog sistema u zemlji zavisi koliko plata dobija.U mnogim zemljama EU profesionalni ugovori moraju biti zaključeni na period od 12 meseci,kao i svakom drugom radniku u radnom odnosu.A ta logika šta je 3 miliona (bruto)u Španiji npr.A šta 3.5 miliona Mirotiću u Srbiji,ili 2.1 i 2.2 Panteru u Srbiji...pa to služi samo za spinovanje i pljuvačinu kod nas.Da li je iko ikad rekao koliki je poraz na primer na tih 2.1 miliona godišnje Panteru?Ili je i to bruto iznos ,pa da se onda kaže koliko je zapravo njegovo kad se odbije porez.
P

Pjer

pre 10 meseci

Najjaci su mi ovi grobari sto jos uvek veruju da je lik opljackao Zvezdu, pa sine on da je stvarno uzeo te pare koliko je dobio u Zvezdi i pri tome dobio novi ugovor koji je veci od ovog trenutnog koji je dobio od Reala, dal mislite da ne bi ostao u Zvezdi i opljackao jos vise. Budite malo realni, skoro sam pisao za SMS-a, svako juri za parama, pare su pokretac u danasnjem svetu, tako da ova logika da je opljackao Zvezdu i ne pije bas vodu.

Sakur

pre 10 meseci

Znaci kada isti sajtovi prenesu za plate Pantera i kampaca,za pantera je istina ali za kampaca je laz hahahahahh kao sto su preneli da onaj ili milana ima 2.4 miliona godisnje a ovi vasi mediji objave 1.8 miliona plus bonusi cuj bonusi
C

CzKk

pre 10 meseci

Hvala Faku za epski kup u Nišu posle minus 18, hvala za velike pobede u Evroligi !
s

saOmi

pre 10 meseci

Epskiiiii bro!!!Drooogaaaa je svuuudaaaa.
r

reb8888

pre 10 meseci

...mrzece ga grobari do kraja zivota sto nije kod njih dosao i ubedjivati sebe kako je u zvezdi uzeo desetine miliona evra, inace sekundu ne bi razmisljao...

Sakur

pre 10 meseci

Jesi te realan druze,mi smo na pleju imali jednog Exuma o cemu ti pricas covece
y

yo.dorro

pre 10 meseci

Covek je igrao iskljucivo iz ljubavi prema legendi svetske koraske Nebojsi Covicu, i gigatnu kluba nastalog te davne 2011.godine.
2

23678086

pre 10 meseci

Haahaaa! Exum nije plej, nego dvojka.On je igrao poziciju koja nije njegova.
Z

Zvezdasnbgd

pre 10 meseci

Jedan od ishajpovanih košarkaša koje sam gledao u Zvezdi. Ima on te asistencije koje su stvarno intersantne za gledanje, ali je mimo toga kamenjar koji nema poene u rukama i atletski vrlo skroman igrač. Igrali smo puno bolje sa Vildozom i Nedovićem nego sa njim koji je poremetio hemiju koja je bila dobra. Da nije Argentinac nego neki naš igrač, bilo bi mnogo više kritika na njegov račun siguran sam. Filip Čović je bio pljuvan samo tako a bolje je odigrao protiv grobara nego ovaj.

Kalčopolista®

pre 10 meseci

Kampaca: “dodjoh, videh, opelješih”!!!
T

Trpadziia

pre 10 meseci

Ladno lik uze 3 meleona za pola godine I ispali nas ! A u finalu abe kada je bio najpotrebniji,NESTAO !
t

televisia

pre 10 meseci

Zoc uzme 3 milke za 3 meseca, pa nista.Jedan trofej sa jsd.
M

Moša Pućko

pre 10 meseci

Koliko para je uzeo ciganima za pola sezone može ladno da potpiše i za Dinamik. Ciganima ostaje pravo da veruju Anđusu da je sezona bila uspešna.
T

TzZ

pre 10 meseci

Verujemo Savicu 100 000mesecno.Nema potrebe da spinujete i zamaskiravate ugovore partizana.Uzivaj u Miroticu najskupljem evro igracu od 5 miliona i najskupljem evro treneru koji vas trenira.
D

Daj faul

pre 10 meseci

A zasto nije bila uspesna!? Imamo trofej vise od vas, igramo Evroligu, 5:5 u derbijima… pa mi ti sad objasni kako ste vi to imali uspesniju sezonu od nas? Jedino ako niste dobili pehar za to sto ste zamalo prosli Real, mada volite vi od ….. pitu da pravite!
i

ime gosta

pre 10 meseci

Po ovom ispade da je otišao za male pare. Kakvih crnih milion po sezoni?
a

atom mrav

pre 10 meseci

Hvala ti Faku za onih 30% šuta u P E T finalnih utakmica ABA lige...tvoji grobari !!!
k

kolodin

pre 10 meseci

Kakav gospodin, uzeo od Covketa 3 miliona tacno onoliko koliko ima duzan Realu, platio dug i potpisao na 4 godine za platu 1,5 mil po sezoni. Eto zbog cega je uopste i dosao u Zvezdu
B

BlinT

pre 10 meseci

Nije to nista za 6 miliona Zockovih godisnje.
h

haha

pre 10 meseci

Pise ti lepo da je uzeo 1,8 miliona ali je lakse lupetati. Prosle godine ste lupetali o 7,5 a sad ste dosli na tri. Vi bar tri igraca ove godine placate vise.
S

SilverSurfer

pre 10 meseci

I njega je kao i Mirorića lično zvao čovek miritelj koji se vratio u srpsku košarku da bi spustio tenzije i rekao da će Partizan da mu ponudi više nego Zvezda. Međutim, Kampaco je odbio taj predlog.
M

Mile led

pre 10 meseci

Za samo milion evra po sezoni? Cujete li ovo groBARI?
l

lopov

pre 10 meseci

Treba ga ujuriti za lovu što je uzeo, a manje od Vuldoze doneo
c

c c c

pre 10 meseci

Hvala majstore za sve, bilo je uzivanje gledati te u nasem dresu.Nisi dosao da odradis samo ugovor, vec si se kao lav borio i tako pokazao mnogima kako treba da se bore za tim za koji igraju. Pravi sportista, fin, kulturan, odmeren, bez busanja u grudi, bez pokazivanja srednjeg prsta, samo borba i znoj. Izabrao si zivot u Spaniji, zbog porodice i to je tako prirodno i normalno. Puno srece i uspeha u daljem zivotu. Argentina Argentina!!!
P

Pristrasni posmatrač

pre 10 meseci

Oko 1.000.000 po sezoni, a ovde se spinujr kako mi je Zvezda davala 1-5-2 miliona za pola sezone. Jeste, on je baš toliko lud da ode negde za duplo (i više nego duplo) manje, ovde smo ga obasipali zlatom i biserima, ali on je eto tek tako odlučio da ode u Real iz čiste ljubavi, ništa novac i interes.... Dosta laži, objavite plate igračima Partizana!
g

gost1978

pre 10 meseci

care kosarkasi primaju 10 plata i njegova je 300k mesecno, vi ste dali 1.8 mio za 6 meseci i to je ista ova cena koju je dobio od reala. Ne troluj
r

realista007

pre 10 meseci

1 milion ostane kad mu se odbije porez i rata za dug! Citajte malo, ja znam da ste vi navikli samo da slusate Covketa sta prica, ali makar se potrudi da razumes sadrzinu teksta…
P

Pristrasni posmatrač

pre 10 meseci

@Gost1978 По тој рачуници, вашој гробарској изопаченој, Звезда га је плаћала 300.000 нето месечно, док га (тако Моцарт пише) Реал плаћа око 100.000 месечно (јер му се од бруто зараде одбијају порези и те рате које се помињу). И сад треба да поверујемо да је човек при чистој свести и здравој памети отишао да игра за 3х мање пара, а овде био број 1 и вољен од стране навијача, имао статус божанства. По којој логици би отишао за толико мање лове...? Ако неко тролује, онда си то ти
S

Sima Arauho

pre 10 meseci

Hvala ti za one CIGLE u finalu i TITULU POSLE DECENIJE!Tvoji Grobari!
D

Djuradj

pre 10 meseci

Znači kraći ugovor je morao biti jači od 3m po sezoni, tj. Zvezda je prošle sezone imala igrača koji je u top3 po plati u celoj Evroligi. Fabrika novca.
p

prti

pre 10 meseci

Ne brini Mirotic je imao 11M bruto po sezoni nece ni ovde manje.
A

Archie

pre 10 meseci

Mirotić još uvek nije potpisao za Partizan.
h

haha

pre 10 meseci

Nije bio celu sezonu kod nas, kostao je 1,8 miliona, jedini uz Nedovica koji je presao milion. Vi ste imali sestoricu takvih, blizu je i precenjeni Andjusic pa najskuplji trener.
s

sasa s

pre 10 meseci

Igrace u pozoristu a mogo lepo u Areni pred 20000 ljudi I to za vecu lovu. Los izbor
k

koliko ste smesni...

pre 10 meseci

Kakvi dugovi, zar navijaci jsd nisu pisali konstantno da mi treba da platimo obestecenje? i sta sad ? To sto su lagali, nikom nista?
M

Mop

pre 10 meseci

Pa i vi svaki dan po više puta lažete na Mozzartu i šta sad?
s

svasta...

pre 10 meseci

Kakvi dugovi, zar navijaci jsd nisu pisali konstantno da mi treba da platimo obestecenje? i sta sad ? To sto su lagali, nikom nista?
A

Ajde

pre 10 meseci

Promeni opet ime i nalupaj još gluposti
h

haha

pre 10 meseci

Pricali su o 7,5 miliona, nabacali sve zivo, platu iz druge sezone ako ostane i slicno.
1

1980

pre 10 meseci

Velike pare nam uzeo nizašta.
z

zvezda 22222

pre 10 meseci

Fantastican igrac,vredi svaku paru...privilegija je bilo gledati ga.Njegov odlazak je nenadoknadiv gubitak,iako je za taj novac Zvezda dovela nekoliko igraca.
z

zvezda 22222

pre 10 meseci

Fantastican igrac,vredi svaku paru...privilegija je bilo gledati ga.Njegov odlazak je nenadoknadiv gubitak,iako je za taj novac Zvezda dovela nekoliko igraca.
P

Pumba

pre 10 meseci

Fuj.

ZetaReticuli

pre 10 meseci

Ona klauzula za NBA je napravila od njega Realovog roba
S

Statistika

pre 10 meseci

Kampačo i sada Mirotić plus Panter će ući u anale srpskog sporta kao najveće bacanje para u istoriji sporta ove zemlje,s tim što Panter i Mirotić bar odrađuju cele sezone ovaj je dobio 1,6 miliona za 4 meseca košarke.Ova trojica će poreske obveznike siromašne i od boga zaboravljene Srbije koja se po kvalitetu života i standardu nalazi među 10 najsiromašnijih u Evropi koštati 30 miliona evra,sa tim novcem ste mogli da izgradite dva klinička centra,50 opština u Srbiji je moglo da dobije zatvoreni bazen.
@

@statisticar

pre 10 meseci

...bolje ti brini koliko kosta kilometar autoputa i slicne stvari. ti ovde polemises bukvalno o mrvicama koje su pale sa stola a o bogatoj gozbi na stolu ni reci. da je srece da sto vise ode u sport, jer ce u svakom slucaju otici.
D

Don Vito Corleone

pre 10 meseci

Morao je da se vrati u Real da odradi onaj dug što im dodje. Jeste on dobar igrač, ali mislim da je precenjen. Dobar u odbrani, vrhunske asistencije, ali šut mu je dosta dosta loš. Kada bih uporedjuvao Kampaca i Nejpiera, mislim da će Nejpier biti dosta korisniji, mnogo je bolji skorer.
z

zvezda2222

pre 10 meseci

Uz svo postovanje tvog misljenja,Nejpir je klasa ispod Kampaca...na poziciji pleja bi se sa Kampacom mogao uporediti samo,mozda,Santoranski..Nejpir je bolji skorer,ali bukvalno sve ostalo je na strani Kampaca
Č

Čuj Ovo

pre 10 meseci

Ne da je precenjen, nego je najskuplje plaćen sportista na ovim prostorima ikad.
r

radnici FMP-a

pre 10 meseci

šmrc,šmrc,šmrc....
o

očekivanja su velika

pre 10 meseci

Ako bude igrao kao u Zvezdi nema tu starog Kamoaca ni malo
b

bruka

pre 10 meseci

Dobar igrac, ali po mom misljenju, za ono sto pruza preskup.
o

ode nas

pre 10 meseci

Kampaco sa punim koferom para...ali ok uzeli smo sa njim kls i kup...
V

Vasilis

pre 10 meseci

Posteno. Momak nijednog trenutka nije davao lazna obecanja, podilazio navijacima niti bilo sta. Uvek je jasno pricao da ceka kraj sezone i da ce saslusati ponudu Zvezde. Naravno da ni finansijski, niti po ambiciji projekta ne moze da se parira Realu, pritom je tu uticaj i porodice. Fakundo hvala za magiju, bices najlepse docekan u Beogradu i ispracen porazom kako i dolikuje.
T

Tango argentino

pre 10 meseci

Pa kako sad to???!!! Pa zar ne ostaje u Zvezdi??? Šta ću sad sa argentinskom zastavom??? Buaaa smrc, smrc
p

prodajem

pre 10 meseci

zastavu Argentine vrlo kratko koristena...
c

cjepka123

pre 10 meseci

Precenjen igrač.
4

4 godine lova dobra

pre 10 meseci

I to je to
G

GrobarNS

pre 10 meseci

Da cujem sad kako ce delije da ti skandiraju A R G E N T I N A