ZVANIČNO: Kilpatrik u Budućnosti!

Vreme čitanja: 1min | pon. 18.11.19. | 11:26

Kakav manevar...

Američki košarkaš, i bivši igrač Panatanaikosa i više NBA timova, novo je pojačanje Budućnosti! Očekivalo se da će u Partizan, završio je u Budućnosti!

Igrač koji pokriva poziciju beka potpisao je ugovor sa Plavima do kraja sezone.

Izabrane vesti

Američki košarkaš ima bogato NBA iskustvo, igrao je za Minesotu, Denver, Bruklin, Milvoki, Kliperse i Čikago, a prošle sezone je branio boje Panatinaikosa, gde je beležio prosečno 9,2 poena po utakmici, a odigrao ih je 15. Očekivano je bilo da će Kilpatrik doći u Partizan, i to za sumu od 60.000 evra mesečno, ali je skrenuo u drugom pravcu i zapravo će igrati ove sezone protiv crno-belih. Možda već za sledeći vikend bude zaigrao na suprotnoj strani od one koja mu se predviđala.

Partizan traži još jednog igrača na bekovskoj poziciji, pošto Džejms Bel, koji je trebalo da bude poslednje pojačanje, nije prošao lekarske preglede u Beogradu. Očigledno je i Budućnost imala istu nameru i uspela je da ukrade Kilpatrika ispred nosa Partizanu.

Prvi inostrani angažman, Šon Kilpatrik je imao u ekipi Panatinaikosa iz Atine sa kojim je osvojio grčki šampionat i Kup. Visok je 193 centimetra.

Njegova naredna destinacija nije, dakle, Partizan, kako se očekivalo. Već Budućnost.

FOTO: KK Budućnost


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara