(©Star sport)
(©Star sport)

Zvanično: Obradović se oprostio od Monaka i potvrdio dolazak u Crvenu zvezdu

Vreme čitanja: 2min | pon. 08.06.20. | 21:58

Srpski trener potvrdio povratak na Mali Kalemegdan

Saša Obradović je novi trener košarkaša Crvene zvezde pošto su to večeras potvrdili lično on i njegov bivši klub Monako.

Iako je Zvezdin predsednik Nebojša Čović na današnjnoj konferenciji za medije pokušavao da izbegne potvrdu o dolasku Obradoviča na mesto Dragana Šakote, od večeras je sve jasno.

Izabrane vesti

Obradovićev bivši klub Monako se zahvalio srpskom stručnjaku na svemu što je uradio i potvrdio rastanak.

“Saša Obradović se pridružio košarkaškom klubu Crvena zvezda, gde je već postao legenda kao igrač. Monako želi da se zahvali velikom treneru Saši na svemu što je doneo u klub”, poručili su na Tviter stranici Monaka.

Poruku je imao i Obradović koji se od Kneževine oprostio na zvaničnom sajtu kluba.

“Bila je veoma teška odluka da napustim Monako, ali izazov da vodim Crvenu zvezdu je prevagnuo. Dobio sam balans da se takmičim u Evroligi i da radim u klubu i u gradu u kojima sam rođen. Najviše žalim što nisam mogao da završim sezonu i posao koji sam započeo sa Monakom. Počeli smo na dobrim osnovama i radili sjajne stvari. Želim da se zahvalim predsedniku, direktoru, Princu, Palati i svima u Monaku koji su moje vreme tamo učinili nezaboravnim. Hvala i navijačima zbog kojih sam se osećao kao kod kuće od prvog momenta. Zaista sam uživao. Ubeđen sam da će Monako ostati konkurentan i da će Sergej Djadčenko i Aleksej Jefimov opet napraviti jak tim jer igračima skače vrednost igrajući za ovaj klub”, poručio je Obradović


tagovi

Saša Obradović

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara