Saša Obradović (©MN Press)
Saša Obradović (©MN Press)

Zvanično: Rastali se Zvezda i Obradović

Vreme čitanja: 2min | čet. 24.12.20. | 20:41

Sporazumni raskid ugovora

Sada je zvanično - Crvena zvezda i Saša Obradović sporazumno su raskinuli saradnju, objavljeno je klupskom sajtu. Obradović je početkom juna sa Zvezdom potpisao ugovor na dve sezone, uz opciju automatskog obnove na još jednu godinu, ali je do rastanka došlo samo šest meseci kasnije.

Kako je objavljeno, Zvezda se takođe rastala i sa stručnim štabom koji je letos stigao zajedno sa Obradovićem. To znači da su iz kluba otišli još pomoćnici Milenko Bogićević i Bogdan Karaičić, te kondicioni trener Duško Marković.

Izabrane vesti

"KK Crvena zvezda mts obaveštava javnost da je dana 24.12.2020. godine sporazumno raskinut ugovor sa prvim trenerom Sašom Obradovićem, kao i stručnim štabom prvog tima.

KK Crvena zvezda mts ovom prilikom zahvaljuje se Saši Obradoviću na ogromnom trudu, radu i velikom profesionalizmu koji je pokazao tokom svog boravka u Crvenoj zvezdi i želi mu mnogo uspeha u daljem profesionalnom radu i karijeri.

Klub se sa Sašom Obradovićem, rastao u najboljim odnosima kako i priliči kada je u pitanju igračka legenda kluba i čovek koji je ostavio neizbrisiv trag u istoriji KK Crvena zvezda mts.

O daljim koracima i imenovanju novog trenera klub će se naknadno oglasiti zvaničnim saopštenjem", stoji u klupskom saopštenju.

Kao što ste mogli da pročitate na stranicama portala Mozzart Sport, Crvena zvezda je tokom dana dogovorila povratak najuspešnijeg trenera novije klupske istorije Dejana Radonjića. S njim će ugovor zvanično biti potpisan u petak, pošto se završavaju poslednji detalji saradnje.

Obradović je letos platio obeštećenje Monaku kako bi izašao iz ugovora i potpisao za crveno-bele. Od dolaska na Mali Kalemegdan upisao je devet pobeda i jedan poraz u Jadranskoj ligi, ali su mu presudila loša izdanja u Evroligi gde je skor 5-11, gde je igra bila daleko ispod očekivanih...

Kako su istakli u Zvezdi “klub se sa Sašom Obradovićem rastao u najboljim odnosima, kako i priliči kada je u pitanju igračka legenda kluba i čovek koji je ostavio neizbrisiv trag u istoriji kluba“.



Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara