ZVANIČNO: Volden platio i napustio Partizan!

Vreme čitanja: 1min | sub. 27.06.20. | 14:03

Amerikanac odlazi u drugi klub

Kori Volden je napustio Partizan!

To je danas i zvanično potvrdio klub iz Humske. Američki bek je rešio da iskoristi klauzulu u ugovoru i da se rastane sa crno-belima. Doskorašnji bek je imao još godinu dana ugovor sa Partizanom, ali i klauzulu da može da ga napusti uz plaćanje propisane novčane nadoknade.

Izabrane vesti

Amerikanac je letos potpisao dvogodišnji ugovor sa crno-belima, ali je tražio i izlaznu klauzulu posle prve godine uz plaćanje određenog obeštećenja. Partizan je želeo da ga zadrži, ponudio mu nove uslove saradnje ali je Volden rešio da plati odštetu i prihvati ponudu drugog kluba u kojem će zarađivati značajno više nego u taboru crno-belih. Partizan ne navodi koji je klub u pitanju, ali se u prethodnom periodu najviše spekulisalo da se za Voldena interesuje Virtus iz Bolonje.

Kori Volden je tokom minule sezone ostavio sjajan utisak i postao jedan od miljenika navijača Partizana. U grupnoj fazi takmičenja u Evrokupu je imao prosečan učinak od 6,5 poena uz 3,3 asistencije i dve izgubljene lopte po meču. U Top 16 fazi je zahvaljujući dobrim igrama u dva meča protiv Virtusa iz Bolonje, učinak poboljšao na 9,8 poena i 2,8 asistencija. U ABA ligi, američki bek je imao učinak od 8,9 poena i 1,8 asistencija po utakmici.



tagovi

Kori Volden

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara