Okupljanje crveno-belih (© KK Crvena zvezda)
Okupljanje crveno-belih (© KK Crvena zvezda)

Zvezda: 14 igrača, 17 dana na Kopaoniku, dva turnira u Antaliji i Moskvi

Vreme čitanja: 1min | uto. 11.08.20. | 11:58

Crveno-beli počeli pripreme

Krenula je Crvena zvezda. Krajem minule sedmice i početkom ove obavljena su testiranja na virus korona i analize fizičke izdržljivosti, a danas označen zvaničan početak priprema za novu sezonu.

Pošto je ustanovljeno da su svi zdravi, crveno-beli su se okupili na Malom Kalemegdanu, a posle kraćeg sastanka čelnika kluba, članova stručnog štaba i košarkaša zaputili na Kopaonik. Srpska planina biće ih baza narednih 17 dana, koliko je predviđeno za bazične pripreme.

Izabrane vesti

Treneru Saši Obradoviću javilo se 14 igrača. U pitanju su: Lengston Hol, Kori Volden, Aleksa Uskoković, Džordan Lojd, Aleksa Radanov, Branko Lazić, Ognjen Dobrić, Dejan Davidovac, Marko Simonović, Boriša Simanić, Duop Rit, Marko Jagodić Kuridža, Lendri Noko i Ognjen Kuzmić.

Dolazak ostatka tima očekuje se u narednim danima.

Crveno-beli su potvrdili da će po povratku sa Kopaonika učestvovati na dva turnira. Poziv je stigao iz Antalije, za Glorija kup (8-16. septembar), na kome će se naći još Efes, Fenerbahče, Himki, Turk Telekom, Galatasaraj i Karšijaka, dok će zatim Obradović povesti izabranike Moskvu na čuveni Gomeljski kup (16-19. septembar), uz učešće Panatinaikosa, Lokomotive i domaćina, CSKA.


tagovi

Saša ObradovićKK Crvena zvezda

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara