Zvezda bez Hola na Olimpijakos

Vreme čitanja: 2min | sre. 09.12.20. | 16:25

U nedelju je obnovio povredu prepone

Košarkaši Crvene zvezde dočekaće u četvrtak Olimpijakos u utakmici 13. kola Evrolige i to bez Lengstona Hola koji je obnovio povredu. Meč sa crveno-belima iz Pireja igra se u hali „Aleksandar Nikolić“ bez prisustva publike zbog pandemije Covid-19.

Olimpijakos stiže u Beograd posle odlično odigrane utakmice u Barseloni gde je savladao domaćina u zaostaloj utakmici.

Izabrane vesti

Trener crveno-belih, Saša Obradović, neće moći da računa na Lengstona Hola ni na ovoj utakmici zbog obnovljene povrede prepone, dok je Tejlor Ročesti završio svoj dvomesečni ugovor i napustio klub.

Hol je u nedelju obnovio povredu i njegova situacija će se evaluirati i pratiti svakodnevno.

O samom meču protiv Olimpijakosa govorio je trener Zvezde, Saša Obradović. I istakao je pobedu Olija nad Barselonom.

Izvanredno su se pokazali u utorak. Bez obzira na činjenicu da igraju najmanji broj utakmica od svih ekipa u Evroligi, košarkaši Olimpijakosa imaju ogromno iskustvo, imaju pretnje na svim pozicijama, odlične igrače, i rekao bih, najbolji plejmejkerski tandem možda i u celoj ligi, u vidu Slukasa i Spanulisa koji su godinama važni u evropskoj košarci. Odlični „fizikalci“ na pozicijama visokih igrača, koji uz to i odlično trče, pozicioniraju i odlično skaču. To je nešto na šta moramo da obratimo takođe pažnju kako bi pobedili u toj utakmici. Olimpijakos ne izgleda isto u odnosu na pre tri četiri nedelje, imali su problema sa koronom, povredama nekih igrača. Sada izgledaju drugačije, svi su tu, i vratili su se na odličan način ovom pobedom u Barseloni. Moraćemo da odigramo dobru utakmicu kako bi došli do bodova“, rekao je trener crveno-belih.

Meč između Crvene zvezde i Olimpijakosa igra se u četvrtak od 19 časova.



tagovi

Lengston Hol

Obaveštavaj me

Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara