Košarkaši Crvene zvezde (Screenshot - kkcrvenazvezda.rs)
Košarkaši Crvene zvezde (Screenshot - kkcrvenazvezda.rs)

Zvezda dočekuje Zadar: Da odgovorimo na energiju protivnika i uvedemo ga u naš ritam

Vreme čitanja: 2min | ned. 06.11.22. | 17:42

"To je put koji vodi ka dobrom rezultatu", ističe trener crveno-belih Vladimir Jovanović pred okršaj sa četom Danijela Jusupa

Nakon obaveza u Evroligi i utakmice koju su odigrali u Monaku, košarkaši Crvene zvezde se vraćaju utakmicama u regionalnoj ligi. Prvi meč na redu je protiv ekipe Zadra, u okviru 6. kola ABA lige.

Susret je na programu u ponedeljak od 18.00, a karte su puštene u prodaju već tokom prošle nedelje i to po standardnim cenama, napominju iz kluba sa Malog Kalemegdana.

Izabrane vesti

Ekipa se u subotu vratila iz Francuske i počela pripreme za ovaj poslednji meč u regonalnoj ligi pre FIBA prozora, a trener crveno-belih Vladimir Jovanović je izneo utiske o narednom protivniku.

"Ekipa Zadra je sjajno počela novu sezonu u ABA ligi sa tri pobede. Vodi ih iskusan trener, ekipa je tako selektirana, visoki su, vrlo čvrsti kao tim koji igra sa puno kontranapada... Sigurno da na prvom mestu moramo da odgovorimo istom merom na energiju koju će pokazati naš protivnik i da ih uvedemo u naš ritam. Uz prednost domaćeg terena to je put koji vodi kao dobrom rezultatu", rekao je Jovanović.

Dalibor Ilić ističe da je pred ekipom Zvezde važan duel.

"Očekuje nas utakmica sa iskusnom ekipom koja zna da igra mečeve u ABA ligi, predvođena dobrim i vrlo iskusnim trenerom. Svaki meč nakon teške utamice u Evroligi je izazov, ali naše je da odigramo čvrsto, dobro i dođemo do važnih bodova koji će nam značiti u nastavku", rekao je Ilić.

Meč koji je prvobitno bio zakazan za nedelju, pomeren je zbog pomerenog termina utakmice Evrolige u Monaku. Crveno-bele već u četvrtak očekuje i utakmica 7. kola elitnog takmičenja sa Fenerbahčeom u Istanbulu.


tagovi

KK Crvena zvezdaKK ZadarVladimir JovanovićDalibor Ilić

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara