Lendri Noko (©Reuters)
Lendri Noko (©Reuters)

Zvezda dogovorila prvo pojačanje za iduću sezonu

Vreme čitanja: 1min | uto. 23.06.20. | 21:09

Kamerunski centar stiže na Mali Kalemegdan...

Crvena zvezda je obezbedila prvo pojačanje za novu sezonu! U pitanju je kamerunski centar Landri Noko (26), kome ovog leta ističe ugovor sa berlinskom Albom. Imajući u vidu da je u Нemačkoj sezona u toku, crveno-beli verovatno još neće ozvaničiti ovaj posao, ali kako je poznati agent Miško Ražnatović karakterističnom zagonetnom porukom na Tviteru praktično potvrdio njegov dolazak, nema sumnje da je u pitanju gotova stvar.

Landri Noko visok je 2,08 centimetara i najbolje se snalazi kao klasična petica. Zanimljivo da je on imao "u džepu" ugovor sa Panatinaikosom pre nego što je započeo haos u atinskom klubu, koji će izazvati veliku neizvesnost oko daljeg funkcionisanja. Očito da su u takvoj situaciji crveno-beli iskoristili svoju šansu i ugrabili značajno pojačanje...

Izabrane vesti

Kamerunac ove sezone nema tako dobre brojke kao u nekim prethodnim, ali treba imati u vidu da mu je ovo bila debitantska u Evroligi - 8,7 poena, 5,8 skokova za nešto više od 22 minuta po utakmici u elitnom takmičenju. U nemačkom šampionatu po utakmici ubacivao je 10,3 poena i hvatao 6,1 loptu.

Noko je stasao na Klemson univerzitetu. Jednu sezonu igrao je za Detroitov drugi tim (Grand Rapids Drajv) i imao odličan učinak (14, poena i 11,5 skokova), posle čega se preselio u italijanski Sasari. Pre Albe igrao je još za tursku Sakariju, gde je bio i najbolji - 17,6 poena po utakmici i 9,2 skokova.


tagovi

Landri Noko

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara