Komentari na vest

Zvezda dovodi pojačanje iz NBA lige: Marko Simonović dobio otkaz u Čikagu i besplatno stiže na Mali Kalemegdan

t

tviter.glavatan

pre 10 meseci

JEDVA CEKAM ZVEZDU U LIGI SAMPIONA DA GLEDAM KAKO CE ZVEZDA DA POBEDI REAL IZ MADRIDA NA MARAKANI. U KAFICU.
I

Ivan FCRS

pre 10 meseci

Ne verujem u megine kombinacija igrace. Svako koga proguraju tamo na neku foru, vraca se brzinom svetlosti. Ne trebaju nam kombinacije, nego ozbiljni kosarkasi.
b

bulls

pre 10 meseci

Potpisao 2 god
D

Dominacija

pre 10 meseci

Dok su bili zajedno u Megi pre 3-4.god Petrusev i Simonovic su bili proglaseni za dva najbolja i najperspektivnija mlada centra u celoj Evropi,a zamislite sad pogotovo kad obojica imaju jos vece iskustvo i u EL i u NBA njih dvojica kao tandem u Zvezdi bi bili bukvatno DRIM TIM kakav se samo pozeleti moze od domacih igraca,jos Kampaco da produzi ugovor da ih hrani asistencijama i nece nam niko ravan biti,smem da potpisem!
o

ok

pre 10 meseci

Segi vec danas. Krstice se grobari ko dolazi spolja
D

Dobrodosao u Zvezdu

pre 10 meseci

Marko je ZVER od igraca na poziciji centra, evo pogledajte i sami kako je igrao u Americi, prosek mu bio od 15 do 20p po svakoj utakmici razvojne lige,evo highlights sa YT-ba: https://www.youtube.com/watch?v=said6a_Hocw
P

Petrusev i Simonovic

pre 10 meseci

PETRUSEV I SIMONOVIC ISPOD KOSA PLUS KAMPACO DA IM ASISTIRA....TO JE TANDEM KOJI NAM TREBA!
T

Tako je....

pre 10 meseci

Kampaco i Petrusev moraju da ostanu u klubu po svaku cenu ali bukvalno po svaku cenu, jer su uigrani i znaju sistem igre koji nam treba i odgovara! Covic i uprava moraju to konacno da shvate jer kampaco je ubedljivo najbolji plej u celoj Evropi a Petrusev jedan od najtalentovanijih mladih visokih igraca takodje u celoj Evropi i zato se ta dva igraca moraju zadrzati i treba im platiti koliko god da traze, uz Simonovica i Petruseva ispod kosa i Kampaca na pleju to bi vec bila mnogo ozbiljna prica!
r

rs 1989

pre 10 meseci

tako je@druze Petrusev nije najtalentovaniji ni u mojoj ulici..
M

MilosM.

pre 10 meseci

Prvo ne dolazi besplatno nego bez obestecenja a plata ce biti dobra a drugo mislim da ne dolazi uopste, u najgorem slucaju ne dolazi dok se ne razresi situacija oko oetruseva koji 99% nece dobiti ugovor u nba (prespor je i za aba ligu). Marko jako kvalitetan momak, treba mu rad sa dobrim trenerom a mislim da dusko nije pravi izbor, vrhunski ne trener i veoma strog ali igraci NE napreduju u radu sa njim i to je problem. Uvek je macka u dzaku ali mislim da bi mogao biti pun pogodak da ovaj momak dodje u evropu samo da dobije minutazu, bio je odlican u megi, sad se nadogradio fizicki u americi, ima tu puno prostora za napredak
Х

Х Х

pre 10 meseci

Шта причаш ти? Најјачи сте ви који глумите неке стручњаке, а појма немате. Ракочевић је рекао да је код њега играо најбољу кошарку живота, ал ајде, ти боље знаш од једног од најбољих евролигашких кошаркаша у задњих 20 година.
p

pst

pre 10 meseci

Sta sve pada na pamet avangardi. Alo momcine Marko Simknovic je Zvezdas veci od vecine koji pisu ovde. Stoga niste u razmatranju. Razmisljajte vi sto niko od domacih koji vredi nece kod vas, institucijo.
M

MilosM.

pre 10 meseci

Da kod nas nece niko od domacih zato sto nemamo novca da platimo toliko domace igrace koji sede na klupi i ne doprinose rezultatima. I da rekao bih da znam poprilicno o kosarci s’obzirom da sam u trenerskom poslu 17 godina.
O

Ojo

pre 10 meseci

Jel ima struje na JNA ?
@

@ojo

pre 10 meseci

nema ali to je znas sve spontano. Nema to veze sa duhom koji lebdi i koji ima kompkleks od Grobara jos iz detinjstva. Ma kakvi, nikako, sve je ovo spontano..Videcemo sta ce ostati od vas kada ode, ja se nadam a i znam da uefa to misli-beton liga.
1

1113

pre 10 meseci

Nema karma kad je Lalatovic trebao da bude predstavljen 2014 secam se kako si likovali i radovali se .
j

jaaaa

pre 10 meseci

u iz NBA a nije igrao u NBA vec u G ligi, ovaj je tipa Zagorac,a ovde ce da se pise da je skup kao Slukas iako je 10 puta jeftiniji
4

446

pre 10 meseci

ivkosvemirko@budzet vam je veci bio i prosle godine,i ove ce biti..i vi to odlicino znate ,podaci su rekli da opet imate veci budzet.
G

Gosthjk

pre 10 meseci

Zasto se bavis pokojnicima koji ne znaju ni za koga navijaju a botuju ovde za alpsku i step sok? Opusti se gledaj ih kako se loze na Simonovica i uzivaj u suzama kada se ozvanice pojacanja KK Partizana ;)
B

B.C

pre 10 meseci

Mislim da ovaj momak uopste nije los , u Megi je pruzao dobre partije ! I jos nesto , uz svo postovanje za ono sto je u karijeri pokazao , ipak mislim da je bolje za ekipu da Teodosic nedolazi !
o

ok

pre 10 meseci

Ja rekao Marko i Filip jos pre dva meseca. Jos jedan Miskov ako je moguce hvala Kuzu i Radulji sledeci za dominaciju je Brozijanski. Ovi su se ukanalili Ledejom osrednjom cetvorkom bez ideje na terenu. Polako gradimo tim. Kad potpisuje Segi. Bez zurbe. Interesantno je primetiti da su se ljudi unervozili. Znaju oni da ce Zvezda biti top spolja. Problem je Lazic koji vuce za usi favorizovanog Pantera. Kako uniziti coveka koji je podigao deset pehara ABA lige. Da podsetim kad je Lazic na parketu voljenog nam kapitena nema na terenu ali nema ni drugih pucaca u el. Mare gospodski u penziju sa srecom velicino bice tako i sa dvojicom velikih igraca Kuzom i Raduljom. Utisak nedelje je pokusaj velikog kluba da bez para po navici uzeti Baslaca od Vojvodine. Ja postavljam Baslacu pitanje. Sta ces tamo da sedis i tapses na klupi. Tapiranjem Ledeja za 2 mil eur po sezoni ocigledno momak u naletu pocinje ustaljeno za srpske igrace, vezbanje aplauza sa klupe i trpljenje vredjanja na istoj. Provaljeno. Bravo Baslac jedna je karijera i nije Obradoviceva sujeta bitnija od vas u ovom slucaju i od drzave.
@

@ok

pre 10 meseci

Ledej osrednja cetvorka kome ste nudili 2 miliona a on vas odhebao? :) :) :) samo pisi onda znamo koliko te boli i kida seljo
G

Gosthjk

pre 10 meseci

@ok- Odavno, ali odavno nista besmislenije, gluplje i frustriranije nisam pricitao. I nije Baslac paneglu, tresu ti se ruke od besa izadji malo napolje.
@

@@ок

pre 10 meseci

Проверена информација је да Ледеја нико никада није ни помислио да доведе, камо ли да је добио понуду. Ускоро ће за те лажи кренути да пљуште тужбе.
G

Gosthjk

pre 10 meseci

Ne zezam se nudim ozbiljnu lovu za puno ime i prezime ovog sto se potpisuje gema.
m

matoriekspert

pre 10 meseci

Koliko ozbiljnu lovu?
S

Slavica Cukteras

pre 10 meseci

Jos Goran Jeretin i pali se masina
L

Luja

pre 10 meseci

Glupo je da pominješ "pali se mašina" To je isključivo vaš patent iz Dulovog vakata.
@

@Luja

pre 10 meseci

Ovi su najjaci sto napisu rec "vakata" i misle da su intelektualci. A lik ne izlazi iz kladionice i nije mrdnuo iz sela, tragikomedija druze :DDD
L

Luja

pre 10 meseci

@@Luja, u životu nisam ušao u kladionicu. Drugo, nisam iz sela a i da jesam to nije ništa degradirajuće kao što ti misliš, JSDP malograždanine.

Fuenlabrada

pre 10 meseci

Doskorašnji vlasnik pehara Aba lige hahhaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahHHHahahahahahaha!!!!!!!

Fuenlabrada

pre 10 meseci

Koliko li su platili da igraju Evroligu?????

Kalčopolista®

pre 10 meseci

I KO imje platio?
O

Ognjen Drinski

pre 10 meseci

Sigurno manje nego partizani predhodne dve godine.
m

matoriekspert

pre 10 meseci

I da je besplatno opet im je džabe!
Ј

Јосиф

pre 10 meseci

Готивим овог момка, има страшан потенцијал, али тремарош као Петрушев, нажалост!
1

11223344

pre 10 meseci

Јеси коначно научио слово Ћ ???
e

eeefeeempee

pre 10 meseci

Doveli Tea,Mirotica,Laprovitolu,Polonaru,Kalinica, Pengos samo sto nije .. 🤷 A na kraju bice 🖕
i

ivko svemirko

pre 10 meseci

Lako je sinovac sa prošlogodišnjih 23 miliona evra budzeta dovoditi igrače i pretplaćivati ih. To možes i ti, jarmonja
Z

Zoclegenda

pre 10 meseci

Ko je gledao EP video je da mali ima nizak IQ...u NBA nije igrao,tj samo u blow out-u to ko da nije.....Ne zna blok da postavi,bas nizak IQ ali talenat ima ....mada i Smajli isto pa napredovao mnogo...Pojacanje mali nije,bolji igrac Petrusev 5x
@

@ivko smemirko

pre 10 meseci

Vama je jos lakse vec 10 godina, a rezultata u Evropu nigde.

Dezurn1_Kr1vac

pre 10 meseci

@ivko svemirko Ma 33 milki 😁
p

pitamsamo

pre 10 meseci

sta vam je kriv Raduljica? sto se niste bunili kada vam je sedeo Keselj?
m

matoriekspert

pre 10 meseci

Zato što im je on podpredsednik stranke!
M

Marco B

pre 10 meseci

Pojacanje do mojega.
d

d. g.

pre 10 meseci

Svi pljuju po Ražnatoviću. On je najmoćniji evropski menadžer i ne znam koji tim iz el nema saradnju sa njim. Šta je to prevario Zvezdu sa Petruševim?
a

ako su ruze, procvetace...

pre 10 meseci

pitaj za raduljicu za pocetak, uzima 350k po sezoni. to ti je naplata za nekog drugog, prebijanje dugova ili sta vec...
1

1983

pre 10 meseci

Raduljica je prebijanje duha jos iz FMP

gemathegreat

pre 10 meseci

@ ako su ruže Šta to tebe zabole ???
O

Ognjen Drinski

pre 10 meseci

Kamper Raduljica je Čovićev projekat. Kao i Kešelj. Kao i Adams, Bentil, Holand, Martin...
r

rekvijem

pre 10 meseci

Zar vi stvarno mislite da će neki formiran klasa igrač kao što je Mirotić doći da ga trenira Duško Ivanović? Mislim da nam je on najveći problem.
a

ala lupetate

pre 10 meseci

sta likovi spominju? Simonovic da bude skup a Smailagic ima vise nba utakmica od Simonovica...a on je "jeftin"
Б

Бибарс

pre 10 meseci

Још Владимир Тица и пали се машина.
R

RWWQ

pre 10 meseci

Bravo Vucevicu hvala na igracu idemo dalje sledeci je Derik Vilijams iz Panate
G

Gile 88

pre 10 meseci

Opet se dovodi igrač bez šuta 16 utakmica u NBA za dve sezone....
t

terza magico

pre 10 meseci

Ako ne znas ko je Marko Simonovic, presaltaj se na boks. Decko je bio u najmanju ruku kao i Petrusev, ali napravio gresku i pokusao da igra NBA ligu. Para nemamo kao Partizan, tj. oni misle da imaju, na kraju ce svi da ih tuze. Ne mozemo im parirari, ali bar cemo igrati posteno
m

marko78901

pre 10 meseci

Šta to znači igrati pošteno?
a

adadada

pre 10 meseci

Kako nemate kad Zvezda imala skuplji tim prošle sezone.
A

Aebre

pre 10 meseci

Imate duplo više para od Partizana!!!
t

terza magico

pre 10 meseci

@marko, pa igramo srpska takmicenja, ne bezimo od duela, tacno se zna za koji novac igraju igraci. Kad vi mozete da platite Pantera vise od Barse i Pao, onda se zna koliko je para unopticaju. Mada i to precutite. Dajete Panteru 3 mil eur po sezoni, a ne placate kazne u KSS. O cemu vi pricate rodjaci....
P

PFC

pre 10 meseci

Ajde po milioniti put, domaća liga nema nikakve veze sa KSS. Ne razumem da li ne shvatate ili ne želite da shvatite tu razliku. Kakva je ta domaća liga pokazaće se posle istraživanja FIBA-e.
m

matoriekspert

pre 10 meseci

A šta je to pošteno, pet na tri ili osam na pet? Vaš najveći problem jeste što nikada niste ni igrali pošteno. To vam u Evroligi ne prolazi pa je zato 10.mesto najveći uspeh ikada a u porodičnim ligama nije ni bitno
d

dre

pre 10 meseci

On je bolji od Petruseva! Decko moze opasan igrač da bude samo ako ne bude zurio opet u NBA!
b

beogradski

pre 10 meseci

Budalaština. Ivanović dovodi samo igrače kojima može da bude autoritet, zato je i problem sa Teom jer zna da ne sme da digne glas u njegovom prisustvu. Da ne pričamo da se neko tali sa Miškom, ali opasno se tali ...
P

Princip

pre 10 meseci

alo, 37 godina?!
O

Ognjen Drinski

pre 10 meseci

To što trener ne bi smeo da vikne , u prisustvu Teodosiću , dosta govori o samom Teodosiću. Lik ima 37 godina i sad bi , kad ga niko neće, da se udomi u Zvezdi za milion po godini. Poslednji voz za dolazak je bio pre tri godine kada je otišao u Virtus ( a i to je prekasno). Nadam se da ćemo , po svaku cenu , izbeći "Tea mađiju".
P

Poznajem

pre 10 meseci

Rođak radi kao pomoćni trener u mađim kategorijama Zvezde. Naravno, njima ne otkrivaju planove koga, kako i kad dovode, ali ima raznih govorkanja po klubu, što je i normalno. Ponekad se tako pojavi i neka prava informacija. Što se Mirotića tiče, to je gotova stvar, čeka se da sredi sa Barselonom, zato se toliko oteglo (i ko zna kada će formalno). Postoji usmeni dogovor i veoma je mala šansa da se nešto izjalovi. Kampaco čeka razvoj situacije, i sa njim postoji neka vrsta usmenog dogovora. Nije još prelomio da ide i ima šanse da ostane zavisno od ostatka ekipe. Zanimaju ga samo najviši dometi i čovek neće da gubi vreme bezveze. Pisalo se nešto za Laprovitulu i Tavareza, ali kaže da to niko ne pominje, naročito Laprovitulu, dok se Tavarezu svi nadaju ali se stidljivo pominje kao neka teško dostižna želja, za sada je to u magli. Navodno, kruže glasine da dosta toga zavisi od datuma eventualnih izbora i da je politika toliko duboko zašla u sve pore (ne samo Zvezde) da je stvaranje tima i vođenje kluba praktično politička stvar. Tako da se tu čekaju neke eventualne pare, ima najava da će biti zavidan budžet za narednu sezonu. Eto, nisam puno pomogao, većina ovoga se znala ali sad je malo "zvaničnije".
K

Koske93

pre 10 meseci

Hahaha, svaki dan na nekom portalu citam kako nekom neki rodjak, kum, drugar radi ovde ili onde, evo imam kolegu kome navodno neki Bilic radi u Zvezdi, covek mu javio Kalinic, Laprovitola, Mirotic, Ledej svi dogovoreni svi stizu, a dani prolaze nista od toga. Gluposti, ne mogu da verujem da ljudi od 30, 40, 50 godina veruju u te price i nasedaju na te spinove
t

tona gluposti

pre 10 meseci

1. Mirotic je juce sve sredio sa Barsom oko isplate 2. Tavares pregovara oko produzetka ugovora sa Realom s tim sto ga hoce iz Nba, tako da je to velika budalastina sa Tavaresom. 3. Spanski portali vec uveliko pricaju kako je Kampaco gotova stvar u Realu. 4. Ti se i dalje lozi da imas rodjaka koji sve zna Jedino ovo za politiku kapiram skroz, nije vam lako ipak niste ljubimica rezima
a

ako su ruze, procvetace...

pre 10 meseci

sta kaze cvajina komsinica ciji je teca krecio raduljinu gajbu? sve dok nisi stigao do tavaresa pa i ade....tu si ga brale preterao. Ima 6mil otkupnu klauzolu, Real je propustio Vili ErnanGomesa jer hoce da zadrze Tavaresa.
p

perhano

pre 10 meseci

U ponedeljak stižu Harden i Durent, javio mi rodjak koji je pomoćni trener u Sakramentu.
A

ABCD...

pre 10 meseci

Katastrofa...jos samo Bobi Marijanovic i komedija moze da pocne!
p

paki 6589

pre 10 meseci

Pa Spanski mediji vec dva meseca pricaju kako je Kampaco vec u Realu, evo ga vec trecina jula prodje a Kampaco je i dalje tu. Toliko o budalastinama i spanskim medijima
9

95378

pre 10 meseci

Neko produzava ugovore igracima u najboljim godinama, koji su igrali F4 evrolige,a neko dovodi klinca iz americke razvojne lige,iz kluba kojem vecina ljubitelja kosarke ovde ni ime ne zna.Ako se nema novca za kvalitetna euroligaska pojacanja,to onda i treba reci navijacima,da prilagode svoja ocekivanja.
R

Realnost

pre 10 meseci

Koje najbolje igracke godine? Sve matorci preko 30 godina, i ne znam samo ko je ovde lud pa spominje f4 bedne Evrolige kad vi dovodite igraca iz plej ofa NBA lige!
K

Koske93

pre 10 meseci

Neko u fudbalu dovodi igrace za 3.5 m a pritom je u minusu id 78m evra, a neko dovodi polu krstene igrace iz belgijske druge lige. Aj dosta bre sa tom sujetom i mrznjom. Nisi tako pricao kad ste doveli Kampaca i Vildozu, pa ranijih godina Lojda, Brajanta, Derika Brauna, Lorenca a sa druge strane brda dolazili su Tepic, Vrabac i Andric. Budi covek, ne lazi bar sam sebe
F

FALCO

pre 10 meseci

Momak je mlad,dobar igrač...nema nekog iskustva u Evroligi, slažem se da ga Miško nudi,to je svima jasno!Ali ako on može da pomogne Cz,ja nemam ništa protiv.. uostalom dolazi za Dž, dobijaš dobrog igrača,našeg porkela tj sa ovih prostora igra za Cg! Svakako bolje rešenje od Kuzmića,Raduljice,Martina,itd...koliko će napredovati to je pitanje za trenera,ako ne bude i ovo peokockao zbog nekih svojih,fix idea
b

beogradski

pre 10 meseci

To što dolazi za DŽ ne znači da će imati mali Ugovor, jer dok se namire Miško i ekipa ....
W

Welcome Marko

pre 10 meseci

Dolazi u Zvezdu da osvojimo Evroligu u Berlinu dogodine ! Bravo Marko !!!
g

gostic

pre 10 meseci

Bravo, postajemo menadžerski klub Miška Ražnatovića.
p

podesen

pre 10 meseci

Meci slemove ovi bacaju bombe,zalezi u rov.
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre 10 meseci

Postali smo razvojni klub Miška Ražnatovića. Da mu razigravamo igrače godinu dana kroz EL pa da posle zabode neki bolji ugovor a mi da pravimo tim od početka. Jedino što je dobro je da momak dolazi bez obeštećenja. Ako je istina.

gemathegreat

pre 10 meseci

Jbt jel ima nešto da ti nemaš primedbu ???
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre 10 meseci

@gemathegreat Naravno da postoji. Prelazni rok u fudbalu smo uradili fantastično. Tim izgleda obećavajuće i jedva čekam da krenu zvanične utakmice. Zato što je konačno uprava poslušala navijače, promenili pristup i već sve izgleda mnogo bolje. Košarka. Pa jbg, valjda i sam vidiš za sve ove godine. Pusti ABA i ostalo. Tu nismo imali konkurenciju do ove godine. Zvezdi je Evropa merilo. Za Terzu možemo mnogo šta da kažemo, ali ima osećaj kada treba reći ok, ovo menjamo, ne može ovako. Čović? E brate moj, kad bih ti za Čovića napisao ko je i šta je, ne postoji portal na svetu koji bi mi pustio komentar.
N

Nikson

pre 10 meseci

99% transfera euroligaških igrača je free.
p

podesen

pre 10 meseci

Meci slemove ,bomba iz Cikaga.
e

eklić

pre 10 meseci

Dobar je Simonović, al za ABA ligu. U svakom slučaju bolji od Martina
n

neverovatno al istinito

pre 10 meseci

Skuplji od Pantera
n

nik 85

pre 10 meseci

Da u partizanu igraju za stipendije, a onda se posle ispostavi da to nisu bile stipendije. Videcemo kad pukne ovaj balon sa zelimirom i bude ispostavljen racun. Ko bude zadnji izlazio ugasice svetlo
D

DS1989

pre 10 meseci

Trenutno ceo Zvrzdin roster je jeftiniji od Pantera... Ali dobro sta je tu je zna se ko odlucije o tome.
V

Varela

pre 10 meseci

čuj zna se ko odlučuje o tome da nije možda onaj što je razmontirao Partizan u svim sportovima od kad je došao na vlast a vas dignuo do nebesa
s

stara azerbejdzanska

pre 10 meseci

ima se, moze se, nema se, glumi se
R

Reč je reč

pre 10 meseci

Ne pratim NBA pa nisam u toku kako je tamo igrao ali ga se sećam iz Aba lige i Mege i nikada mi nije bilo jasno zašto se tada samo pisalo o Petrusevu a ovaj lik na svakoj utakmici imao bolju statistiku u svakom pogledu i bolje izgledao na terenu.Ali na svakoj utakmici.
i

ivan3333

pre 10 meseci

Zato sto ovaj momak zna kosarke a kod Petruseva je to moralo vjestacki kroz medije da se pokaze. Inace ovo je domaci igrac isto koliko i Naneli.
R

Reč je reč

pre 10 meseci

Mislim da je glupo praviti paralelu izmedju igrača sa prostora bivše Juge i tamo nekih Amerikanaca,Španaca itd.Jasno je da nije domaći igrač u smislu da nije iz Srbije ali ipak je veliiiika razlika između njega i Nanelija.Simonović ima naš mentalitet,oseća verovatno veću strast i želju za dokazivanjem u našim klubovima za razliku od Nanelija koji je tu isključivo zbog keša.Simonović sutra dobije državljanstvo Srbije i biće domaći igrač a Naneli neće nikada baš kao Panter što nije i pored državljanstva.
k

kup

pre 10 meseci

Stiže iz razvojne lige, igrački je razvijen kao Kuzmić...koliko se sećam i on je pikao u nekoj razvojnoj ligi...
K

Kemp

pre 10 meseci

Bajo moj Kuzmić ima prsten sa Golden Stejtom. poyy
o

odgovor kempu

pre 10 meseci

Pa ima i Miličić, uzmite i njega da sedi sa raduljicom i kuzmićem iza klupe..
p

pst

pre 10 meseci

Bravo za strucno misljenje. Vas problem je u necemu drugom. Nervoza je od ranije. Marko Simonovic je deklarisani navijac Zvezde to pogadja fegija i one koje je angazovao da bez argumenata trabunjaju po forumu. Bravo za angazovanje.
p

popio

pre 10 meseci

otkaz,a pojacanje hehe
z

za mali

pre 10 meseci

klubic to je dobro pojacanje...vazno da je na ic...mozda dodje i Muslimovic.
n

nik 85

pre 10 meseci

Muslimovic ce u partizan. To mu je prirodno okruze je
7

799

pre 10 meseci

gle cuda, pise lik ciji saborci samo cekaju da se pojavi vest o Partizanu pa da udju i bace komentar. ps Goreo je i ove godine, sreca pa je kisa padala i ugasila ga.
B

Bane15

pre 10 meseci

Idi nadji Dijabatea
S

Samo da ne bude

pre 10 meseci

Kao Adamsa sto smo platili 750 hiljada pa raskid na nasu stetu i sve morali da isplatimo. Sinonovic je najbolji centar trenutno na trzistu i plus je domaci igrac
N

Ne brini

pre 10 meseci

Ovaj je mnogo skuplji
G

Ggv

pre 10 meseci

Domaći je isto koliko i trener vaš i Džoni Ivanović.
D

Domaca dps

pre 10 meseci

Linija montenegrina
h

haha

pre 10 meseci

Niti je kostao toliko niti mu je Zvezda sve isplatila. Kod sporazumnog raskida se isplati vise nego sto je odigrao ali ne sve. Koliko ste vi isplatili pre tri godine kad ste zamenili 10 stranaca?

gemathegreat

pre 10 meseci

@ ne brini Da bre košta kolko Panter i Usrogaća zajedno ali srbin i vredi svaku paru.
T

TP-1

pre 10 meseci

Kako domaci kada je iz C.Njihove?! Daj nemoj da mesamo teze! Decko nije nas.
M

Mile led

pre 10 meseci

Jel ste sigurni da je ovo pravi Simonović , mi smo poznati po tome da dovodimo penzionere
O

Odbio Zeljkoglua

pre 10 meseci

I izabrao pravu stranu!! Ne volim samo sto su nam svi Miskovi igraci, pa placamo kamate u vidu Raduljica.

gemathegreat

pre 10 meseci

Šta ti tačno plaćaš ??? Vi se baš uživeli u ulogu ??? Ti jedino što možeš da platiš je članska i sezonska.
P

PFC

pre 10 meseci

Jos jedna bomba posle Dekija Davidovca💣😂😂
B

Bane15

pre 10 meseci

Kako su i sta rade novopeceni kosarkaski fenovi?
B

Baltika

pre 10 meseci

@Bane Novopeceni? 😂😂😂
V

VRANjANAC DS 1989

pre 10 meseci

Pored Davidovca se vaš Ledej nije naigrao košarke, tek kada je Davidovac otišao iz Zvezde se razigrao ledej, sada će ga Davidovac opet vratiti na fabričko podešavanje.
v

vazda

pre 10 meseci

pa ako nije igrao za cikago vec razvojni tim, pojacanje nije iz nba lige vec iz razvojne lige
r

r2ln0

pre 10 meseci

Odigrao je 7 utakmica za Majami u NBA, znači pojačanje iz NBA
@

@r2ln0

pre 10 meseci

Nije igrao za Majami nego za Čikago. To je greška, ali nisi pogrešio da je pojačanje iz NBA. Čak je možda odigrao malo više od 7 utakmica.
Z

Za Milion dolara

pre 10 meseci

Po sezoni Simonovic je vrhunsko pojacanje!
Z

Zalizani za

pre 10 meseci

Petruseva trazi 1,5 miliona. Zato je insajder bio besan i pljuvao ga.. izgleda da je opet palo pomirenje
h

haha

pre 10 meseci

Pazi ove, sve znaju osim plata svojih igraca.
n

nik 85

pre 10 meseci

vidi ga ovaj tegeltija sto pokusava da opravda po 2 miliona sto daju lagano
S

Simonovic je bio

pre 10 meseci

Velika zelja Zeljka Obradovica I Partizana ali prevelika trazenja njegovog menadzera Mislabkoji je u direktnoj saradnju sa Fmpom nisu nam omogucila da uzmemo Marka!
.

. I.

pre 10 meseci

Uzmi nešto drugo
d

drobilica kicme

pre 10 meseci

To su ti domaci igraci,sa sve domacim trenerom.
6

68

pre 10 meseci

Не него су нам црногорци странци 😂
Z

Zijani

pre 10 meseci

Pa jeste na ić,i posle piše da je Crnogorac..Niko nikad nije rekao da su Lazić i Lazarević za reprezentaciju ili Marković,jednostavno su Srbi šta je sporno.U fudbalu je opet više od pola domaćih a i nemoj fudbal nije to za vas
d

dzonks

pre 10 meseci

Više od pola? Znači 15 stranaca. I nama je 90% domaćih
N

Ništa više od solidno

pre 10 meseci

Fino pojačanje, ali ništa značajniji nego Petrušev. Taman jedan ide, da drugi uskoči umesto njega...
н

не

pre 10 meseci

Играће заједно.

Bojan Urosevic

pre 10 meseci

Dok Zvezda ovakve dovodi nece biti zime za Partizan
а

ау

pre 10 meseci

Ови освојили један трофеј за десет година и дувају се, као да су освојили 20.
G

Gostgost

pre 10 meseci

Dok Ostoja zavrsava utakmice sa sudijama, nema zime za Partizan

VecaBg1971

pre 10 meseci

Valjda Marko Simonovic

VecaBg1971

pre 10 meseci

Ko je tebi srusio sneska pa si tako besan...opusti se grobare i prati svoje vesti
g

grobarklllllo

pre 10 meseci

mi ce mo sve strance sad dovoditi i pobjedjivati stub srbstva

VecaBg1971

pre 10 meseci

Dolazi i Alex Pojtres
l

lion zion

pre 10 meseci

iz Cikaga moji znas ti dobro koji..idemo po tripletu idemo jako Zvezda sampion
j

jaskoo

pre 10 meseci

Što nepišete da je nuđen Partizanu, Žoc ga nije stjeo
L

Logično

pre 10 meseci

Jer Moc radi samo sa preskupim igračima koji su igrali f4, drugačije ne ume.
B

Bane15

pre 10 meseci

On radi samo sa finalistima i milionerima jer drugacije i ne zna
i

insajd 344

pre 10 meseci

Partizan nije imao para za ovog, ali zato Zvezda lagano plaća
0

0ger

pre 10 meseci

smješan igrac nuđen žocu on ga odbijo
H

Ha ha ha

pre 10 meseci

Aj ti lepo na časove srpskog prvo.
@

@Pokusali smo

pre 10 meseci

Pa dobro, možda i logično, Panter i Ledej 3.5m po sezoni. Mnogo bi bilo.
7

75

pre 10 meseci

Odračega zek ledej
м

мислиш

pre 10 meseci

Отераће га шорцем.
S

Sove

pre 10 meseci

Дејан Давидовац.
V

VRANjANAC DS 1989

pre 10 meseci

Davidovac je penicilin za tog ledeja, pitaj tegeltiju, ako ne veruješ.
i

insajderr

pre 10 meseci

Plako dok je potpisivao ugovor još je i doplatio da igra za Zvezdu. Bravo dečko
n

noless

pre 10 meseci

Ugovor na dve godine, prvih 12 meseci po 1 dinar.
0

0

pre 10 meseci

omaž panteru i ostojinom sinu pbgnews
p

plop

pre 10 meseci

Kad to napiše navijač Zvezde znaš da je šala, a kad napiše pbgnews da je Panter plakao dok je potpisivao ugovor za manje para onda znaš da su ozbiljno zabrazdili
@

@insajder

pre 10 meseci

Doplatio milion dolara tacno