Komentari na vest

Zvezda i protiv Makabija bez Teodosića, Topića i Tompkinsa

d

d.g.

pre oko 2 meseca

Ni za šta nam ne treba ta pobeda. Ne premarati se mnogo.
C

Cjepka123

pre oko 2 meseca

Koga je još briga za to.Evroliga završena pre 5 kola.
z

zuuujoo

pre oko 2 meseca

Nije još. Kada samo vašim konkurentima pobede bićete 15 malo ispred nas.
0

08888

pre oko 2 meseca

ALIMPIJEVIC JE OD NAREDNE SEZONE NOVI TRENER ZVEZDE. INFO SA IZVORA.
T

TP-1

pre oko 2 meseca

Ahahahhahahahaah...pa s njim ce da se usrece. Bodi Bog s vama. Da nije bilo Zvezde,znas kad bi Alimpijevic vodio neki euroligaski tim,nikad,pa ni tad.
@

@@@@

pre oko 2 meseca

Alimpijević gradi karijeru u Evropi. Zvezda je za njega par koraka unazad.
L

LK 1962

pre oko 2 meseca

Bas veliki maler neigranje Tompkinsa
A

ABCDE

pre oko 2 meseca

Vise niko ne zna sta je sa Tomkinsom,sta je sa Topicem pa i sa Teodosicem???? Avramovic dozivi prelom noge i vrati se za mesec ipo dana. Gle ove u Zvezdi. Topic jos malo ulazi u cetvrti mesec oporavka. Tomkins ako je toliko povredjen sto su ga potpisali? Za Tea ne znam sta bi reko,i njegov oporavak ide jako sporo,ili je nesto trece po sredi. Sramota kako su navijaci izigrani ove sezone. Nadam se sledece sezone bez Covica,Dozeta,Sferopulosa i dosta igraca da ne nabrajam. Nijedan igrac nije ni mm napredovao od kako je Sferopulos trener. Igra bleda,uzasna!!!!
1

1980

pre oko 2 meseca

Tompkins i Topić. Jel može neko da mi objasni u čemu je problem?
K

KIMI 85

pre oko 2 meseca

Da se nadovezem na prethodni komentar. A oni lepo pune dzepove pa ce ici prica sad je najbitnije osvojiti Abu da bi igrali evroligu koju cemo opet docekati sa prosecnim pojacanjima, gde nam rezultat nece biti prioritet pa cemo opet da lozimo masu kako nam je Aba najbitnija i tako u krug godinama ista prica. Uostalom, sta drugo ocekivati od kluba kome je Dozet sportski direktor.. Uvreda za KK..
К

Краљ

pre oko 2 meseca

Гази шампионе !!!
P

Prvaci Evrope

pre oko 2 meseca

Hoćemo krcat Štark Arenu delije protiv Makabija hoćemo pobedu protiv Makabija u krcatoj Štark Areni delije sutra uveče 🔴⚪🇷🇸
a

ajde...

pre oko 2 meseca

Partizanovcu nećeš to dobiti. Ladno predati pobedu Makabiju. Ne zapinjati ni malo. Odraditi laki trening.
D

Dulo od Transilvanije

pre oko 2 meseca

Giros brat da nije trener rekao bi da je jedan od bosova Koza Nostre ili Kamore.
O

Ojo

pre oko 2 meseca

Slobodno izgubite, Nećemo vam zamjeriti
T

TAKOO JEEE

pre oko 2 meseca

Ova Zvezda, uprava su haos...Topic kidao u Megi sad ne igra i ceka keaj sezone da ga prodaju...Kao i sa Kostom Nedeljkovic u fudbalu. Tomkins kao Raduljica , stigao da se zamazu oci navijacima a na kraju nece ni minut odigrati ili ce da se adaptira kao Smart i puno njih do sad...Uzas koliko nam Cocuc vredja inteligenciju, menja trenera na pocetku sezone, dovodi poluigrace i onda hoce licencu EL. A za 10 godina jednom top 8, jedno deveto mesto i onda donji dom tabele...EL ne zanima publika, atmosfera vec kvalitet, dobri igraci i vrhunska kosarka..
s

sedi 1

pre oko 2 meseca

Kakve veze Covic ima? Na pocetku sezone smo svi hvalili pojacanja i sad pljujes i vredjas Covics idi gledaj zeljka koji nikad nije kriv uvek igraci presmesan si, sedi dole.
@

@sedi1

pre oko 2 meseca

Ko su to "svi" koji su hvalili pojacanja pre sezone?? Ogromna vecina komentatora,ne samo na ovom portalu,je kritikovala dovodjenje isluzenih igraca i igraca eurokup nivoa.A iznad svega,kritikovano je Covicevo sakrivanje cinjenice da nije sposoban da obezbedi budzet ni priblizan onom koji ima partizan.
b

bebs

pre oko 2 meseca

Koja zvezda? ne postoji više od deceniju...
z

zalizan ali glavat

pre oko 2 meseca

uklapa se u tu sliku prosečnog zvezdaša :) još da počne da brani usnu i vodiće reprezentaciju.
H

HVala AV

pre oko 2 meseca

Hvala predsedniku i državi što nam je uplatila 4,5 miliona evra u prethodnom mesecu za dobro odrađen posao spinova i laži. Hvala do neba Aco volimo te, ćutimo na derbiju, si video Acika?
O

Ojsa

pre oko 2 meseca

Hu d fak ar vi?
P

Potpuno nebitan lik

pre oko 2 meseca

Sinak, mislim da ni ne znas sta si napisao... hahahahaha Ali, ok... Od te cuvene izjave navijaca Makabi se nije dobro proveo u duelima sa Zvezdom...
N

Nenad1246

pre oko 2 meseca

Kakvo june zalizano :D :D