Zvezda i Ročesti završili saradnju

Vreme čitanja: 1min | sre. 09.12.20. | 11:46

Očekivana odluka, posle neubedljivih partija iskusnog Amerikanca

Došao je sa oreolom velikog pojačanja evroligaškog kalibra i jednog od najboljih stranaca koji je ikada igrao u Crvenoj zvezdi. Međutim, tokom kratkoročne saradnje sa klubom sa Malog Kalemegdana, Tejlor Ročesti nije uspeo da se digne na nivo iz prvog mandata.

Posle serije neubedljivih partija Crvena zvezda je odlučila da ne produži saradnju sa iskusnim plejmejkerom, koji je po dolasku potpisao krakoročni, dvomesečni ugovor sa srpskim evroligašem. Očekivan epilog, uzimajući u obzir šta je Ročesti pružao na parketu.

Izabrane vesti

Bio je jedan od tragičara poslednjeg velikog derbija u regionalnoj ligi protiv Budućnosti. Odigrao je na vrlo niskom nivou u odbrani i dozvolio Ivanoviću da za poluvreme ubaci 20 poena… Crvena zvezda sa Ročestijem u rosteru nije uspela da reši problem plejmejker, a njegovim odlaskom otvara se prostor za angažovanje novog organizatora igre.

“Američki bek više nije član crveno-belih. Ročestiju je u utorak istekao ugovor sa Crvenom zvezdom, koji je potpisao pre dva meseca. Klub se zahvaljuje Ročestiju na igrama i ponašanju u prethodnom periodu. Želimo mu sreće u nastavku karijere”, stoji u saopštenju crveno-belih.



tagovi

Tejlor Ročesti

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara