Komentari na vest

Zvezda ignoriše Bokanov poziv: To nije skupština ABA lige, to je sastanak

N

Nema veze

pre oko 3 godine

Dno dna ko vodi nekadašnju svetsku silu u u košarci
R

Realni Arth

pre oko 3 godine

Nazalost i komentari, skoro svi su tako navijacki pisani, do bola. Ako ista ostalo lepo, kvalitetno i donekle profesionalno, to jest ABA liga, i umesto da se igra, i pokusa uz sve sile da se odrzi, ovi namcori (Bokan, Covke pa i Mijailovic s'vremena na vreme) pokusavaju da je spore, raznim glupostima. Zamislite, sve ekipe bivse Juge su tu, i naravno da je kvalitet veci nego bilo cija nacionalna liga bivsih SFRJ republika. Ja se nadam da ce ove godine da sa zavrsi ova liga do kraja pa da imamo predstavnika, da ne ispadne ko prosle god, kad je dobila Zvezda! Zato, ajde aman smirite se, ocigledna je finansisjska kriza u svakom klubu, i potrudite se da to nekako zakrpite za ovu god, a ne tamo neke kavge, rekacije, prozivke! Pozdrav svim ljubiteljima kosarke, i moplim vas bez uvreda!
B

Blok 5

pre oko 3 godine

K.K. "Saopštenje za javnost".Poslije onog debakla u Podgorici,spin majstor krece da dize tenzije jer vidi kakvu kantu za trpanje od ekipe ima i da nema nista od Evrolige sledece godine.Jos sad kad ispraši Cedevita 2 puta nece se moci zivjeti od njega.Kme kme
s

sms

pre oko 3 godine

Tako je Čovke, ili prvo mesto ili rušiš ABA ligu jer kao nije lagalno vođena...Nadam se ipak da ti ovo drugo neće biti dozvoljeno i da ćeš na leto, uz jedno veliko hvala jer si ipak izvukao klub iz blata, otići u zasluženu penziju.
M

MUDROST

pre oko 3 godine

Mislim da bi za ABA ligu bilo najbolje da Čović i Bokan podnesu ostavke.
9

951357

pre oko 3 godine

A zašto? Šta je Čović kriv? Hoće regularnu ligu, zamisli...
S

Sima Arauho

pre oko 3 godine

Ma on je sinonim za regularnost,u recniku pored reci REGULARNO,REGULARNOST stoji slika Nebojse Covica sa slomljenim ramom za naocare koje mu je slomio Dragan Dzajic?!EJ DRAGAN DZAJIC je bio toliko iznerviran da je udario ovu pojavu koja se odaziva na ime Nebojsa Covic.A o "regularnosti" koju toliko voli Nebojsa Covic najbolje mogu da posvedoce finala od PP kupa do cetvorokoraka Berona.
@

@951357

pre oko 3 godine

Covic, rgularnost i postenje ne idi u istu recenicu. MUDROST, svaka cast na komentaru...
9

951357

pre oko 3 godine

@Sima - #ono kad Grobar priča o regularnosti... Pa da si zapravo pročitao sve što je pisano otkad je počela ova ujdurma, video bi da je zapravo Zvezda jedina koja se bori za regularnost takmičenja, a tvoj Ostoja i Bokan se bore za interese svojih klubova samo, i da skinu Zvezdu sa prve pozicije. Ali navikli ste vi da igrate u blatu i mulju, tu se najbolje snalazite. @@ - ali zato Bokan, Ostoja, sve poštenjačina do poštenjačine...