Komentari na vest

Zvezda ima priliku da preskoči Partizan po broju tripl kruna

s

srbenda1234

pre 23 dana

moj sin se zove Novak Djokovic. u julu puni 4 godine, i postaće najmlađi svetski broj 1 na atp listi u istoriji...
H

History Chanel

pre 24 dana

Kad vec pricamo o istoriji, sto ne napisete kada je Zvezda pisala istoriju ovdašnje kosarke, partizan je igrao drugu ligu!
G

Gost9

pre 24 dana

Dovoljno je samo videti,kada je Partizan osvojio prvu titulu.
S

Samo_Partizan

pre 24 dana

Postoji razlika u tim tripletama. Partizan dok ih je osvajao imao je zapazenu ulogu u EL. Vise puta top8 i jednom F4. Dok ovde to nije slucaj? Koji li je razlog? 🤔
П

Па...

pre 24 dana

...и јесте запажено, није лако бити последњи у ЕЛ три пута са скором 2-12.
G

Grobarcina

pre 24 dana

Oni imaju Covketa zavrsava im titule u aba ligi zato su kanta u evroligi hahah
B

Bio

pre 24 dana

U top 8 kad se grupa prolazila da duplo vise poraza nego pobeda u okrsajima sa prokomom i slicnim
r

realnost

pre 24 dana

kako su hemofarm i fmp osvajali abu ligu a nisu nasu, nego ste nasu osvajali 15 puta zaredom
D

Darko bp

pre 24 dana

Nazalost secikese sede i tamo i vamo al ove partizanove su malo vise napravili prorez i sve iscurelo a vucelic jos ceka da sve iscuri i da okrene leda kao i dosad svim svojim prijateljima
S

Severna Koreja

pre 24 dana

Bilo je to u doba "najveće demokracije" kad je vladao Tadić čiji je Dulo Dukljanin sada član stranke. Pametnom dovoljno. Godine mnoge ste, kupovali, otimali titule, više se ne može, zato sada kao .......
ž

željko titula

pre 24 dana

- titula.
N

NoName1

pre 24 dana

Kitula.
S

Sve

pre 24 dana

Za vreme Firera.
g

grobar-s

pre 24 dana

Sve se poklapa sa dolaskom AV na vlast.Bas zanimljivo.Kako je krenulo presticete vi i Real Madrid.
b

bgcz

pre 24 dana

a kako se godine uspeha partizana poklapaju sa prošlom vlašću?
b

bgcz

pre 24 dana

secam se tad priča grobara kako su trofejnije sportsko društvo od Reala.
Ц

ЦЗКШ

pre 24 dana

Ово није аргумент, већ недвосмислени доказ фрустрације и немоћи у недостатку објективности. Када би којим случајем ово била истина, поставило би се једино логично питање: како је партизан (под којим условима и са чијом подршком) доминирао у ранијем периоду?
K

Kaciga

pre 24 dana

U zemlji Srbiji za koga navija vlast taj osvaja, tako je bilo od kako se tera lopta, samo grobari zive u iliuziji da su oni nesto posteno osvajali, to je nivo razmisljanja deteta predskolskog uzrasta a govorimo o odraslim i matorim ljudima tako da njima bilo sta objasnjavati nema poente. U zemlji gde su klubovi u drzavnom vlasnistvu osvaja onaj koji ima logistiku i drzavnu kasu, pomirite se sa tim ili ne koga boli uvo. Ne razumem zasto samo zaludelim grobarima treba nesto objasnjavati, oni u svom ludilu misle da njima nesto rodjenjem pripada, sami su sebe proglasili za instituciju.Mozda je ovo za njih iznenadjenje ali u Srbiji postoje i drugi klubovi osim Brozovih blizanaca i to govorim kao navijac onog crvenog blizanca, sta da kazu drugi klubovi i njihovi navijaci a ima i takvih verovali ili ne, da li oni mozda imaju pravo na budzete kao Zvezda i Partizan, da li oni imaju pravo da nekad osvoje nesto, da li su oni gradjani ove zemlje ili samo sluze da popune budzet kako bi veciti uzimali pare. Dosta vise sa kukanjem grobara i Delija kad par godina ne osvoje titulu, imate li malo stida i ko je duzan poludelim grobarima da se pravda za bilo sta.
P

Princip G.

pre 24 dana

Kada je Partizan osvajao trofeje liga je bila dosta jača.Budžeti klubova nisu bili u ovolikoj disproporciji.
I

I ako

pre 24 dana

Je disproporcija partizan nije taj koji zaostaje vec je cak i zvezda u zaostatku a ostali tek
G

Grobarcina

pre 24 dana

Ma de moze nema sile ovo je za njih uspeh dobiti velikana 6 puta u nizu kako kazu a ljubomorni na Partizan na uspehe plus da ne pricam na proslu sezonu visoko 6 mesto a oni uvek dole hahaha top 16
@

@gtobarcina

pre 24 dana

A vas metlamo gde god stignemo! 😂😂😂😂🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹
a

arroyo

pre 24 dana

teši se i isplači, metla sve čisti
G

Grobarcina

pre 24 dana

Vi ste odavno izmetlani-45 od efesa i nas hahaha istorijaaaa bre
P

Prdule

pre 24 dana

🧹🧹🧹
D

Dorcolac

pre 24 dana

Ne samo to nego i dolazimo do 47 trofeja a Partizani ostaju na 49. Ko bi pomislio pre 10-11 godina da mozemo da ih prestignemo tako brzo kad je Zvezda 2013 imala 23 trofeja a Partizan 45 dakle duplo vise, dokaz da se od stare slave ne zivi i ako ne nastavis da osvajas neko ce te stici. Sledece godine igramo za 4 trofeja (ova 3 plus Aba super kup) dovoljno je 3 da osvojimo i postajemo najtrofejniji klub u Srbiji cime stavljamo tacku na tridestpetogodisnju dominaciju Partizana i nabijamo im kompleks za sva vremena.
A

Ahaghhhhaaahhhh

pre 24 dana

Kompleks, ahhhhhhhhhh, e komedije i cirkusa od nebitne Zvezde da se ima kompleks, aaaaahhhhhhaaaaa.
S

Samo cinjenice

pre 24 dana

KK Partizan jeste a i ostace najbolji kosarkaski klub i z Srbije za sva vremena sve dok KKCZ ne osvoji EL i bude klupski prvak Evrope i plus plasira se 4 puta na F4. To je tako svidelo se to nekome ili ne! Isto vazi ali sa obrnutim ulogama u fudbalu! Pre svega medjunarodni uspesi odredjuju uspesnost jednog kluba jer u uslovima u kojima se odvijaju domaca takmicenja u poslednjih 10 godina, jasno je da je sportsko nadmetanje u drugom planu.
A

Ajdee

pre 24 dana

Onda priznaj da je Bosna recimo veći klub od Partizana, jer ima dve titule šampiona Evrope.
Y

Yvtvtv

pre 24 dana

Ulazak u 4 najbolja trofej? Ćuti, ne brukaj se Czv bila sedamdesetih 2x u polufinalu KEŠ Evrope! Ne brukaj se!
1

105l

pre 24 dana

Ja sam za to da pustimo Partizan u Kls! Šta ako ih i tu oderemo pa oteraju Žica i dovedu ozbiljnog trenera? Bolje je za nas da Žoc ostane
D

Dare_cz

pre 24 dana

Zvezda posle fudbala postala najtrofejniji tim i u kosarci🔴⚪️
M

Metla ole

pre 24 dana

Metla ole
b

bandit

pre 24 dana

Zašto klub iz železnička više ne pominje na elija zašto nema snimka iz hodnika zašto vi iz blica zaobilazite tu temu zašto nema izjava igrača koji bili u mupu ili je to bilo samo važno u nedelju da se digne frka i nasedne na provokaciju i tako kao i mnogo puta do sada na sve moguće načine nacrni protivnik igrač ili ekipa i dodje do cilja
S

Samo

pre 24 dana

Zasto bi pominjali siledziju,snimak vam je pusten i ne mozete nikog ubediti,kako nije davio Lazarevica na utakmico posto se jasno vidi na snimku.Prema tome ne balhezgaj.
d

dr.dule

pre 24 dana

Impresivna činjenica je da 90% komentara dolazi od osoba sa dijagnozom
f

fabrikovane krune

pre 24 dana

S tim, što je u vreme kad je Partizan osvajao triple krune postojalo prvenstvo Srbije. Igrao se ligaški deo kroz koji si morao da izboriš plej-of, kasnije je to podeljeno i u grupe ali si opet morao da odigraš 10 utakmica da izboriš plej of. Igrali su uz Partizan i Zvezdu još i Hemofarm, koji je stizao i do plufinala Evrokupa, baš kao i FMP koji tada i nije bio ničija filijala, Radnički ograo Evrokup, Vojvodina bila član ABA lige, posle ju je zamenio Metalac, Borac uvek solidan… Dakle, bilo je jakih ekipa i postojalo je takmičenje. Ovo prošle i pretprošle godine Zvezda takmičenje počinjala od finala, sa prednošću domaćeg terena, protiv FMP-a koji je od fuzije nije pobedio niti će. Dve prijateljske utakmice i eto, prvaci Srbije! Jaka mi tripla kruna.
А

А...

pre 24 dana

...кад нас је то Партизан победио кад је било важно?
I

Ijuu

pre 24 dana

"Crveno-beli bi eventualnim osvajanjem Superlige po peti put od nezavisnosti uzeli tri trofeja u sezoni. Najveći rival stoji na četiri od 2011. godine " Ko zna da odgovorio na pitanje zasto je kao referentna godina uzeta 2011 godina ? :)
K

Kaciga

pre 24 dana

Procitaj jos jedanput sta si napisao pa ces mozda, mozda da ukapiras sta si napisao, a verovatno neces.
Z

Zanima me

pre 24 dana

Da li imaju i priliku da nas preteknu u trofejima za prvaka Evrope i za osvajača međunarodnog Kupa Koraća?
J

Jdjdbcbf

pre 24 dana

Tekst je jasan.
G

Grobarcina

pre 24 dana

To nemaju nema sanse od 2011 ne postoje plus nikad nisu igrali F4 haha
b

bgcz

pre 24 dana

biće i to. Ne brini
M

MiskoR

pre 24 dana

Da li imate prilike da osvojite nesto u skorije vreme ili da zivis od necega sto je osvojeno verovatno kada si se rodio pa nisi ni znao do skoro za to neko ti je rekao
а

ахахахаххах

pre 24 dana

КОЈИ КОМПЛЕКС 🤣🤣🤣🤣
D

Dorcolac

pre 24 dana

Nas Saporta klub vredi mnogo vise od svih tih kupova Koraca, Kup koraca je bio trecerazredno takmicenje a Saporta kup preteca Evrokupa gde smo mi inace igrali 3 puta finale.
J

Ja imam tugu.....

pre 24 dana

7 godina dugu.....kmeeeeeeee,kmeeeeeee,kmeeeee
M

Milos Obiliccc

pre 24 dana

Na vasu veliku zalost,mnogo je manja razlika izmedju Zvezde i Partizana u kosarci,nego u fudbalu.KK Crvena Zvezda je osvajac kupa Pobedinika Kupova (drugo takmicenje pa jacini) i to prvi srpski klub sa evropskim trofejom.Tako da,mozemo da predjemo na brojanje tripleta .
Т

Такође...

pre 24 dana

... не можемо ни да вас претекнемо по трофејима у другој лиги.
P

Pobogu...

pre 24 dana

naravno da nemamo. A da li vi u fudbalu kao osvajači Mitropa kupa možete da nas prestignete kao svetskog i evropskog prvaka?
K

Kaciga

pre 24 dana

Nikad ne reci nikad, pre cemo mi da osvojim evroligu nego vi Ligu sampiona to je sigurno a i da ne osvojimo koga boli uvo, bitno da metlamo samoproglasenu instituciju i najveceg trenera suncevog sistema, mi smo skromni ljudi.
I

IGOKEA2

pre 24 dana

Ekipi iz Zagorja“kojoj niko ne moze da zabrani kako ce da se zove “novca za za 17 preskupih milionera svaki od njih ima oko 1.5 do 3 miliona evra platu, Dok narod nema sta da jede, pare se razdeljuju sa raznim namestenim sponzorima, Ostoja im deli sendvice I deli besplatne sezonske da bi u duhu stranke napunili arenu. Imaju najskuplji tim u istoriji Ex yu

B9

pre 24 dana

Za koga će Čović da navija? Da li ti znaš koji klub podržavaš?
B

Bomba

pre 24 dana

Da li moderatori pregledaju komentare koji se ostavljaju na ovom portalu? Zbog ovakvih bljuvotina, između ostalog, konstantno rastu tenzije među ljudima. U normalnoj zemlji za neke tvrdnje moraš imati dokaz crno na belo ili plaćaš kaznu za klevetu. Što se tiče sendvičarenja, evo ja sam navijač Partizana nisam ni Ostojin bot niti sam u bilo kojoj stranci. Poslednji derbi sam išao da gledam uživo 98 u jesen na Jna. Tako da mali verovatno tada nisi bio ni rođen. I pitaj tvoju legendu gde su pare od stanova za ljude sa KiM.I objasni nam kako to da nijedno preduzeće nije spašeno pomoću UPPR a osim pokojne Zvezde,gde su završile pare od Agrobanke i zašto Zvezda dobija više para od države i KKS od Partizana. Zašto nam je Nis prodat tako kako je prodat i zašto je sponzorstvo Fk Zvezda od strane Gasproma bilo uključeno u taj dil koji podrazumeva najmanju rudnu rentu. Eto momče kad na to odgovoriš možeš prozivati Partizan za plate košarkaša.
P

Princip G.

pre 24 dana

Misliš vama(FMP2) ne može niko da zabrani kako će te se zvati.
t

tugaaa

pre 24 dana

Turcin i drzavni projekat gledaju i ne veruju
P

Pre deset dana

pre 24 dana

Šest milona i onda ti ovde pišeš o državnom projektu?!? I tu je gomila crvenih jaza da ti lupe plus. Bravo 👏
@

@tuga

pre 24 dana

A cekali Turcina da "ostvare jedan davni san"....in ih srozava i vraca stvari kako i treba da budu.... 😂😂😂🧹🧹🧹
G

Grobarce

pre 24 dana

Samo da nam pozivi nas predsednik ACO i da trpa pare u nasu Igokeu2, Bez njega smo nulaaa