Nemile scene pred početak meča (©MN Press)
Nemile scene pred početak meča (©MN Press)

Zvezda: Incidente izazvala četiri lica koji su navijači jednog drugog kluba

Vreme čitanja: 2min | pon. 19.06.23. | 09:05

Crveno-beli još jednom apeluju na publiku da ništa ne ubacuje na teren

Ovog puta nije bilo vređanja porodica, ali bilo je – svega ostalog. Pa i tvrdih predmeta na terenu i dvadesetpetominutnog kašnjenja početka treće utakmice finalne serije ABA lige. Međutim, Crvena zvezda ističe da su za te incidente odgovorna lica koja nemaju nikakve veze sa tim klubom i apeluju na nadležne organe da vinovnike kazne dodajući pride da će i sama raditi na njihovoj identifikaciji.

Štaviše, u saopštenju objavljenom negde oko četiri sata iza ponoći, Zvezda iznosi sumnju da je reč o navijačima neimenovanog drugog kluba.

Izabrane vesti

KK Crvena zvezda obaveštava javnost da ima saznanja da su deo incidenata pred početak utakmice broj tri finala, zbog kojih je početak i kasnio – odgovorna lica koja nemaju nikakve veze sa Crvenom zvezdom! KK Crvena zvezda prikuplja podatke o četiri lica koja su nosila dresove Nemanje Nedovića i koja su ubacivala predmete na parket, a prve informacije koje imamo kao klub govore – da su ta lica prepoznata kao članovi navijačke grupe jednog drugog kluba i nemaju nikakve veze sa Crvenom zvezdom

Dalje se dodaje...

Nalazili su se na platformi kod TV kamera koje su realizovale prenos iz dvorane u nedelju uveče. Dvorana ’Aleksandar Nikolić’ je ’pokrivena’ kamerama, o svemu su obaveštene i sve nadležne službe koje su bile zadužene za obezbedjivanje utakmice, a klub će se, čim bude dobio sve podatke i identitet tih osoba obavestiti javnost o kome se radi“.

I za kraj, još jedan apel domaćoj publici, uz podsećanja na “neuobičajeno“ zagrevanje Zeka Ledeja, srednji prst Jama Madara publici posle prvih ubačenih predmeta, a pred prinudan odlazak u svlačionicu, te skoro pa fizički sukob Džejmsa Nanelija sa navijačima koji samo što nisu zakoračili na teren. Iz Zvezdinog ugla - provokacije.

KK Crvena zvezda još jednom poziva sve naše navijače koji budu došli u utorak na utakmicu, da ne nasedaju na bilo kakve provokacije poput ’pozdrava’ publici srednjim prstom tokom zagrevanja i postignutih koševa, kao i krajnje ’zanimljiva’ zagrevanja pojedinih igrača. Klub još jednom apeluje da naši ne bacaju apsolutno ništa u teren i da navijaju za Crvenu zvezdu ne vređajući nikoga iz protivničke ekipe! Utakmica broj četiri igra se u utorak od 19 časova u hali ’Aleksandar Nikolić’“.


tagovi

KK Crvena zvezdaKK Partizan

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara