Sezonske karte Crvene zvezde (©KK Crvena zvezda)
Sezonske karte Crvene zvezde (©KK Crvena zvezda)

Zvezda kreće sa prodajom sezonskih karata, najjeftinija 18.000 dinara

Vreme čitanja: 2min | sre. 10.07.24. | 15:06

Za one koji obnavljaju iste iz prošle sezone, povlašćena cena je 15.000 dinara

Leto je vrelo na Malom Kalemegdanu, Janis Sferopulos i njegovi saradnici maltene su sastavili ceo tim za narednu sezonu, mada je prvi čovek kluba najavio mogućnost dolaska još jednog ili dva pojačanja.

Sada je osvajač triple krune rešio da se posveti navijačima, odnosno puštanju sezonskih karata u prodaju. Kako je objavljeno iz Crvene zvezde, ovog puta neće biti predsezonske prodaje, ali će ceo posao ići u dve faze – rezervacija i kupovina.

Izabrane vesti

Faza rezervacije trajaće od 17. do 30. jula, a prodaja od 1. avgusta.

“Prva faza odnosi se na rezervaciju sezonske karte za sve one koji će produžiti sezonske karte koje su posedovali prethodne sezone i zadržati svoje mesto. Kao klub želimo da olakšamo i ubrzamo proces kupovine sezonske karte, a važan deo tog procesa je mogućnost za sve da na vreme obave prijavu i olakšaju kupovinu. Ovoga puta ostavljena je mogućnost za sve da kupe sezonsku kartu onlajn, ili u našem domu na Malom Kalemegdanu, kultnom mestu naše Crvene zvezde“, stoji u saopštenju i dodaje se:

“Nakon rezervacija, svi navijači će dobiti e-mejl sa instrukcijama (1. avgusta) za plaćanje onlajn (ko je odabrao tu opciju) ili mogu kupovinu da obave na Malom Kalemegdanu od 1. avgusta do 23. avgusta do kada im važi rezervacija mesta“.

Što se tiče druge faze...

“Svi zainteresovani biće u mogućnosti da nabave novu sezonsku kartu KK Crvena zvezda već od 15.000 dinara - za sve koji obnavljaju svoju sezonsku kartu - ili 18.000 za nove kupce sezonske karte! Naravno, kao i unazad par godina, biće omogućena i kupovina na rate (biće moguća samo za kupovinu na Malom Kalemegdanu)“.

Ono što je najvažnije – kada se cena sezonske karte podeli na broj dostupnih utakmica za gledanje, pojedinačni iznos je vrlo pristupačan...

“Po novom kalendaru naš tim u sezoni 2024-2025 odigraće u 3 takmičenja najmanje 32 utakmice u novoj sezoni kao domaćin u Evroligi, ABA ligi i srpskom šampionatu, što prostom računicom gledajući najniže cene sezonske karte – daje vrlo povoljnu cenu od samo 470 dinara po utakmici“, kažu u Crvenoj zvezdi i zaključuju:

“Crvena zvezda oglasiće se već u petak 12.07.2024. godine sa detaljnim informacijama o početku prodaje, kompletnim cenama sezonskih karata i brojnim drugim pogodonostima i servisnim informacijama kako bi maksimalno pojednostavili proces prodaje sezonske karte u godini u kojoj ćemo i obeležiti 80 godina postojanja i veliki jubilej naše Crvene zvezde“.


tagovi

KK Crvena zvezdaEvroligaABA ligaSezonske kartesezonske ulaznice

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara