Zvezda menja radno odelo: S Adidasom naredne tri godine

Vreme čitanja: 1min | pet. 31.07.20. | 12:45

Posle američkog velikana, šampion Srbije i Jadranske lige otvara novo poglavlje sa nemačkim gigantom

S novim trenerom, stručnim štabom i igračima dolazi i novo radno odelo. Posle tri godine vrlo uspešne saradnje s američkim velikanom Najkijem, košarkaški klub Crvena zvezda dobija novog tehničkog sponzora i potpisaće ugovor sa Adidasom, saznaje MOZZART Sport.

Ozvaničenje ovog posla očekuje se tokom dana. Ugovor sa nemačkim gigantom u svetu proizvođača sportske opreme biće potpisan na tri godine, uz mogućnost produžetka ugovora u budućnosti. Crvena zvezda je sa Najkijem imala jako dobru trogodišnju priču koja je završena sa titulom šampiona Jadranske lige, dve krune u Srbiji i jednim ABA Superkupom.

Izabrane vesti

To znači da će Crvena zvezda za takmičarsku 2020/21 dobiti i potpuno redizajnirane dresove, čiji će izgled biti objavljan u narednim sedmicama. Crvena zvezda će u avgustu započeti pripreme za novu sezonu, a kako se može čuti ideja novog šefa stručnog štaba Saše Obradovića i njegovih saradnika je da se prvo ode na visinske pripreme u jedan poznati planinski centar, posle čega bi se ekipa vratila u Beograd i nastavila sa daljim radom.

Crvena zvezda je ovog leta dovela ozbiljna pojačanja, od Lendrija Noka, preko Marka Simonovića, Džordana Lojda i Korija Voldena, do Lengstona Hola, Alekse Radanova, Alekse Uskokovića... A, na Malom Kalemegdanu se čekaju još i Duop Rit iz FMP, te jedan kvalitetan šuter.



tagovi

AdidasNajki

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara