Komentari na vest

Zvezda nemoćna pred Barsom i Brizuelinim rafalom

B

B.C

pre 3 meseca

Sve i jedna ekipa ima bar jednog konstantnog šutera samo mi ni jednoga! Nisu krivi ovi momci već onaj ko ih je zajedno selektirao! 5-6 igrača nije za ovaj nivo takmičenja al očito je da je ovo sve našoj upravi paravan za nešto drugo , znamo svi dobro i za šta!
6

66996699

pre 3 meseca

ДАБОГДА ТИ ДАВИДОВАЦ ИГРАО ЗА 700.000 €
9

999666

pre 3 meseca

ДАБОГДА ТИ НЕДОВИЋ БИО НАЈСКУПЉИ ИГРАЧ ЕКИПЕ!
6

666999

pre 3 meseca

НАЈГОРА КЛЕТВА МЕЂ ЕВРОЛИГАШИМА "ДАБОГДА ТИ ЧОВИЋ, БАГЗИ И ДОЗЕТ РАДИЛИ ДОСЕЛЕКЦИЈУ"
K

Ko je

pre 3 meseca

Bagzi?
B

Brine

pre 3 meseca

Braćo ovo kolo duplo golo
A

Ali doveli

pre 3 meseca

Smarta kao sutera,trojkasa na 40% za tri u G ligi on jedva dao jednu trojku kad je bio sam i to se razmisljao da li da sutira,samopuzdanje nula,znas kada ce Majk Dzejms ili Panter da odustanu kad im ne prodju dva,tri suta?Ne,nastavice da rokaju
G

Gosy jahac

pre 3 meseca

Ova uprava jednostavno ne zna da dovede pojacanja,sad gledaju da produze Bolomboja i Rokasa samo da ne bi morali da se muce na leto da dovode igrace,na njihovu zalost samo njih dvojica su sigurni,morace da traze pleja,centra jos jednog,beka,cetvorku,za njih sizifov posao
m

makiš ada

pre 3 meseca

Gde ste cigani nigde vas nema ni na vestima ni u jutarnjem programu.Svoje frustracije lečite na PARTIZANOVIM VESTIMA,čitam komentare i više vas ima tu nego ovde da plačete jer još jedan top 16 vas čeka.IPAK STE VI KOMŠIJE EVROPSKOG ŠAMPIONA, I JA VAM OPRAŠTAM.
9

95

pre 3 meseca

Što si puko brate?
P

Pedja108

pre 3 meseca

Teodosic je odlican igrac, ali bio. Kad je bio mlad, igrao u vrhunskoj formi, razigravao je ekipu. KOndicija mu nikada nije bila jaca strana. Sad je u godinama za penziju i odlicno odigra jednu, ali posle toga mu treba 2-3 da odmori dok opet odigra. Drugi koji je doveden kao kljucni plej je Sabaz Nejpir, mozda i najveca prevara ove decenije, jer covek je daleko od toga da bude neki lider ekipe. Gedraitis je dobar igrac, ali prosecan, ne vrhunski. U poslednje vreme pruza dobre partije, ali nista vanserijski. I u situaciji kad je Topic povredjen i Nedovic koji je celu karijeru u povredama, daleko je tim od nekog plasmana u play-off. Onog trenutka kad se gube utakmice protiv Asvela ili Albe, tu je kraj svakim nadanjima. EL vise nije bitna, bitno je uzeti prvo mesto u ABA ligi, a zatim je i osvojiti. Ne znam kako je uopste ova ekipa proglasena za nikad jacu.
S

Sove

pre 3 meseca

Недовић је рак рана овог тима, прошлу утакмицу издоминира, дође звучније име, нема га, ко није гледао утакмицу рекао би 20 поена, а преко њега се примило 30 и неколико скандалозних потеза у последњој четвртини...Јаго нажалост баш се мучи због своје лимитиране физиономије у ЕЛ, скупио је 10 поена али једва. Тоби промашио 2 слободна бацања у моментима када можда и имаш чему да се надаш, Гилеспи није ниво ни АБА лиге, Давидовац већ стандардно ужасан итд.
Š

Šinar 61

pre 3 meseca

Državni blizanci! Zlocin koji traje! Ojadili ste Srbiju!
P

PobediSlabije

pre 3 meseca

Alba dve godine Asvel mrtvi ove i prosle u bg,mrtvi panata prosle godine obe tekme,zalgiris takodje obe sezone,uzese nam 6ta mesta i ove i prosle godine. Mozes da tuces makabi uvek oli, i tamo i ovde,fener oba puta,ali kad gubis od dunstera najgorih dzabe sve. Prosle godine izgubismo na trojku mirotica i out noge,sad bar ladno.
I

Idemo dalje

pre 3 meseca

BARSA JE BARSA,ISTO KO I REAL,LJUDI JACI OD NAS I TO JE TO,IDEMO DALJE,DALI SMO SVE OD SEBE!
m

metalika moj dobar

pre 3 meseca

ma da sto rece Teo magija "ima jos nade" ...ima Mamula, Topcagic, Blam, Obric ...
5

5327856937265132

pre 3 meseca

sledece kolo da nas sbb prebaci sa prvog kanala na onaj golf kanal
e

e

pre 3 meseca

Mislis sa treceg kanala?
B

Brine

pre 3 meseca

Misliš na kkp ,nas prenosili na sk3
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre 3 meseca

Ako dođeš u situaciju da se čupaš protiv Barse onda jbg. Mi smo naš voz propustili na stanicama gde smo trebali da se ukrcamo.
p

patuljasti zlotvor

pre 3 meseca

a dobro bar imate kontinuitet ...svake godine u sred takmicenja vi ste zavrsili ...dobro pa niste mnogo ulozili onda bi bio problem
1

11211

pre 3 meseca

Realno gledano ovde niko normalan nije ni očekivao pobedu. Ne čupa se sezona protiv Barselone. Ne pamtim kad smo ih pobedili
г

гм

pre 3 meseca

јад и беда
B

Bnm

pre 3 meseca

SAMO TONITE
B

Bnm

pre 3 meseca

JEL IGRALA JAGA ZA FMP2 VECERAS???
m

ma

pre 3 meseca

Nije,otisao je sa Douzerkom na pice.
G

Gosti

pre 3 meseca

Evo ne znam majke mi,moramo da pitamo jaru i smajlija..
R

Realno istina

pre 3 meseca

Igrao je 28.01.2024. Zato si ovo i napisao.
S

Sabavo

pre 3 meseca

Ovaj Smart,Gilespi,pa i Yago klasicni divljaci,kao na ulicnom basketu. Njima nije vazna ni taktika,ni saigraci,oni (NE) igraju samo za sebe. A i trener,da li je zaboravio na Lazica,u drugom poluvremenu ? Nikakavu akciju,u napadu,nemamo uigranu,vrti loptu okolo,pa ko sutne,i to tgojku. Sve je ovo glupost,samo ne znam dokle ?
d

dr finansija

pre 3 meseca

pa sta ti misls da je dosao u zvezdi da ostane ??pa gleda kroz zvezdu brze bolje do jaceg ugovora
G

Gost13

pre 3 meseca

Taj Jago ima više muda i pokaže više borbe neko "zakleti Zvezdaši" Branko Lazić, Nedović i Mitrović. Bruka je za njih da jedan Teo u 37 godina i jedan dečko iz Brazila imaju više energije nego oni kilavci.
S

Sasa 79

pre 3 meseca

Da li bi mogao neko da objasni sta to Davidovac pruza sto ne mogu Lazatevic ili Ilic. Ne mislim da su igraci na nivou El ali bi sigirno imali vise skokova i odograli bolju odbranu a verovatno i poena posto nije tesko imati vise od 0 koliko konstantno ima zlocin koji traje zvani Davidovac. Sve u svemu ko je ocekivao vise sa ovakvim rosterom bio je u grdnoj zabludi.
Х

Х Х

pre 3 meseca

За наредну сезону задржати:Теодосић, Топић, Јаго, Недовић, Лазић, Ханга, Гедраитис, Митровић, Боломбој. Довести неког бека који игра и напред и назад, нпр Лојд. Вратити Калинића како знамо и умемо. На то додати неког центра који ће да дели минуте са Џоелом. Мислим да би смо са задржаним костуром + 3-4 права појачања, били 50% јачи.
m

ma da bre

pre 3 meseca

zaboravio si Lebrona i Jokica
@

@ma da bre

pre 3 meseca

Они ће у Партизан, да играју Еврокуп.
J

Jova1245

pre 3 meseca

Davidovac tteba da prestane da se bavi kosarkom i da promeni pol, ne treba mu operacija dole jer nema tu sta ni da se operise!
#

#p

pre 3 meseca

A ima i dovoljno novca za promenu pola.
J

Jos malo

pre 3 meseca

daviDOvac 0 poena, lebranko 0 poena, pogubljeni mitrovic 4 poena.
L

Laki92

pre 3 meseca

Odgledao sam samo drugu četvrtinu i deluje mi da je bilo sasvim dovoljno da vidim ceo meč, na kraju krajeva, tada se i prelomilo. Njima ulazilo prakticno sve sto su sutnuli, time napravili razliku, mi bez duše, bez energije, bez ičega, ni otvorene suteve nismo pogodili, a kamoli neke teze, par glupo izgubljenih lopti prakticno u vodjenju lopte i sasvim dovoljno da nema sanse da se vrate u meč. Rutinirali nas samo tako...
1

13579

pre 3 meseca

Ljudi, imali smo neke sanse, Barsa jeste pogadjala neke suteve, pogotovu Brizuela i Veseli,ali imali smo mnogo praznog hoda, mnogo propustenih sansi a tek o sutu za tri poena, komentar nije potreban! Krajem 3/4 kod deset razlike, odigramo dve dobre odbrane, ali u napadu, oba napada upropastismo i oni nam dadose trojku! Imali smo dobrih momenata u odbrani, ali napad cista nula!
D

Darth Vader89

pre 3 meseca

Kakve bre sanse? Sta si ti gledao? Od pocetka utakmice su nam stavili na znanje da nemamo sta da trazimo i da su za dve klase jaci. To sto smo se spustili na minus 10, isto ti je kao u fudbalu sto smo dali dva gola Sitiju a oni nas pobedili i imali 30 suteva ka golu. Jednostavno ovo je realnost, imamo kvalitet za 12-13 mesto.
D

Da li je

pre 3 meseca

Grotlo Arene progutalo Barselonu i zašto nije.
#

#p

pre 3 meseca

Da li smo tim bez glave i repa i zašto jesmo?
d

dobro je

pre 3 meseca

ma nema nista od EL to se znalo jos od kad nego pobedimo jednu dve i odmah euforija ova sezona je propala od kad je prvi trener smenjen i promasaj sa nejpirom jer teodosic nije doveden da bude prvi plej ali ssd treba da se spremamo za aba ligu to da bude prioritet jer bice pakleno tesko pobediti partizan jer oni su po meni bolja ekipa i boljeg trenera imaju nama ako stanr sut protiv partizana mi nemamo tu sta da trazimo
i

izgubili u derbiju 2x

pre 3 meseca

Jel to pricas o onom klubu koga smo oducili oba puta u zadnja dva derbija i koji u poslednjih 7 dana ima cak Cetiri Poraza za redim,jel o njima pricas?
M

Mi nemamo

pre 3 meseca

Kvalitet i to je to. Teo, Nedović, Hanga, Rokas, Mitrović i Bolomboj su jedini košarkaši, od navedenih jedino se Rokas nije povredio ove sezone. Ovo ostalo je žali Bože dati loptu. U finalu ABA lige, šansa nam je Teo, Topić i pod košem jer Partizan to nema, a da Nedi budu dani. Što se sledeće sezone tiče, ako tu budu Davidovac i Jago, nijednu utakmicu pogledati neću, utiču mi na zdravlje kada ih vidim na terenu.
Х

Х Х

pre 3 meseca

Јаго не може у исту реченицу са Давидовцем, много је бољи.
@

@XX

pre 3 meseca

Nije bolji. Samo njegovo prisustvo na terenu je minus šta god da uradi. Doslovce se branimo 4 na 5, pa pravimo faulove i to ne pravi on, nego ovi što su košarkaši pa ti ulaze u igru ne košarkaši. Daleko mu lepa kuća!
@

@@Х Х

pre 3 meseca

Јесте бољи, корисни је офанзивно прилично. Притом је он доведен да буде трећи плеј и игра у ЕЛ 6-7 мин максимално. Уз све то прва сезона у ЕЛ, док је Давидовцу ово нпр пета.
C

Chiki laf

pre 3 meseca

Davidovac, zločin koji traje!! Hitno dovedite bilo koga na poziciju 4!!
Š

Šta kaže

pre 3 meseca

Čiča?
P

Panaaa

pre 3 meseca

Mi sa ovakvim rosterom nema sta da trazimo u euroligi,tim je smešan a još smešniji je sa ova dva igrača ,koji su zadnji stigli. Smart je katastrofa,jikakvo pojačanje ko ga je doveo svaka mu cast,Gilespija necu ni da spominjem covek je sve samo ne kosarkas,nije igrao u Bajernu a da igra u Zvezdi,prosek 2 poena.Dzaba bacene pare ,jer se znalo da od plej ofa nema nista. A tek Davidovac,sta se sa tim deckom desilo ja pojma nemam,bio je prosecan igrac a ovo sad sto pruza je blagi uzas, sa ivavom igrom moze u Zlatibor,covek je pogubljen. Tohija,Lazarevica ,Ilica i Lazica necu ni da spominjem!Ovaj nije ni za eurokup.a kamoli za euroligu!
Х

Х Х

pre 3 meseca

Гилеспи је одличан у одбрани, напред може да се побољша сигурно. Не бих га баш тек тако отерао, имао је данас у четвртој четвртини добру дефанзивну ролу.
#

#p

pre 3 meseca

@XX Gilespi je dobar u odbrani? Aha, važi.
A

Au koliko

pre 3 meseca

Zale i placu kao da su od Albe izgubili a ne od Barse. A da... 🤣🤣🤣
C

CBR11

pre 3 meseca

Sto je najgore ne mozes im nista zameriti ,ni zvizdati jer stvarno daju sve od sebe ,ne stede se,ginu svi. Jednostavno limitirana ekipa ,nema kvalitet. Bez Teodosica ,Hange Bolomboja ,Nedovica (koliko god da nervira) i Gedraitisa realno Evrokup ekipa. Ali za razliku od fudbalera stvarno daju sve od sebe i jednostavno im ne mozes nista zameriti. Podrzati ih u Kupu i finalu Aba lige maksimalno ,zaluzili su da osvoje zbog odnosa prema Zvezdi da ih pamtimo po tome bar
V

Videli

pre 3 meseca

Ste mi pobedimo Valensiju, ali ta Valensija ode kod Albe, i lagano ih pobedi. E to su ti kiksevi, od kojih nema popravnog.
P

PedjaPFCCCC

pre 3 meseca

Mi se pljujemo i omalozavamo , a nemmao.pojma ni jedni ni drugi. Srmota smo za Srpsku Kosarku.
P

Pigfhfd

pre 3 meseca

Bolesnici! U pravu si brate, ja sam Zvezdas, ali nisam zaludjen, a citam ove komentare, sladimo se jedni drugima sto smo izgubili! Zvezda nije imala napad veceras, inace Barsa nije neki bauk, mada je za nas misaona imenica, ali Partizan vodi 77:71 i ono mu se izdesava i izgubi, to je strasno, da ti za dva minuta naprave deset poena razlike!
s

srka

pre 3 meseca

Teško je igrati protiv hipertalentovanih ekipa kakva je Barselona. Zvezda se borila, koliko je mogla, ali limiti su limiti, teško je to prevazići.
M

Marinko Ilic Trnjaci

pre 3 meseca

Ovo Zvezda svesno radi. Oni samo neka se opterecuju sa Evroligom ne mogu nista uraditi. Mi sav fokus ka Aba ligi. A sledece godine stizu Kalinic,Marjanovic,Beron..uz kostur ove ekipe bice toppp
S

Samo

pre 3 meseca

Meni nije jasno sta trener ispravlja kod igraca izmedju utakmica?Da li je realno da ne vidi da Jago svaki put na pet sekundi do isteka napada prica sa igracima i gubi dve sekunde ,pa mu ostanu tri za realizaciju akcije,koja normalno propadne.Zar je to toliko tesko objasniti mu ,da to moze da radi na pocetku napada,a ne na kraju.Takvih sitnica,ja sam primetio bar pet,a to mi nije posao.
p

propast

pre 3 meseca

srpske kosarke jos po 30 miliona blizancima ,ne bi li porasli do 10mesta
N

Neverovatno

pre 3 meseca

Kakva pljuvacina po igracima Zvezde.Mislim da vi pljuvali po njima da izgube i od Bostona u Beogradu.Prozivate Smarta a covek tek tri nedelje u klubu.Pustite coveka da se adaptira na promenu sredine i adaptira na mentalitet.
S

Sale84

pre 3 meseca

Druze, ako ti za jednu stvar ne treba adaptacija to je sut! A on je doveden kao suter... a covek sutira za tri poena 3/21 ili 22 od kad je dosao...to je katastrofalno!!! Ponavljam katastrofalno, a za to ne treba adaptacija!
B

Barselona bre

pre 3 meseca

ne igra nego razara,moćan tim,takvi trebaju da igraju f4.
M

Mujagic

pre 3 meseca

Ko je gledao protiv Valensije uzivo mogao je da ocekuje samo ovo veceras! Protiv Valnsije se videlo da imamo samo dva igraca iznad proseka (Teo i Nedovic), ostalo ispod proseka, samo sto Valensija nije mogla vola da ubode…
I

Iig84

pre 3 meseca

Sramota ko dovede smarta i gilespija
D

Da li je

pre 3 meseca

Grotlo Arene progutalo Barselonu i zašto nije?
m

milisav kekez

pre 3 meseca

ahahaha ahahaha al ihje razbila barsa a oni su ponadali da mogu da pobedu barsu jel vam zvonu uši od poraza bićete petnesti na tabelo nemožete bolje od toga jel vam to jasni više deset godine igrate evrogigu i nemožete dalje od petnesti mesto ahahaha partizan je za vas instritrucija lel ste ljubomorni
g

gunnersi

pre 3 meseca

Ko je skautirao Gilespija i Smarta jako bih voleo da znam. To bi moralo da se objavi javno da svi znaju ko je taj zlocinac i koliko ne zna da radi svoj posao. Aj Gilespi jos i nekako, ali Smart, pa to je pravi amater, ulicni basketas, ovo je sramota da se takav igrac dovede kao pojacanje u delu kada se sezona lomi…
N

No 1

pre 3 meseca

Ko. Ko i sve do sad. Doktorcina koji deset godina obecaje napad na f-4. Doktorcina koji svesno radi protiv Zvezde. Doktorcina lepih reci koji je pokusao da oblati dva nasa najbolja trenera Obradovica i Ivanovica. Doktorcina kojeg podrzavaju oni sto dolaze u crnim majicama i drze sve pod kontrolom. Kasno je sad govoriti. Razumni su odmah rekli na pocetku ko je doveo ove igrace sem Tea. Doveo ih neko ko voli Zvezdu kao Dule Vujosevic.
J

Jamb

pre 3 meseca

Protiv Zvezde cesto naidje neki suter koji ima vanserijsko vece, ove sezone narocito, ovaj iz Barse, igrac iz Olimpije, iz Baskonije, iz Monaka, sigurno ima jos ali ne mogu sad da se setim, neverovatno, a nasi su skroz nepouzdani suteri...
E

Eseks

pre 3 meseca

Ja bi za sledecu sezonu ostavio Teodosica(drugi plej zbog godina),Topica(ako ga misko negde ne zavalja),Litvanca(odlican ako ima dobre saigrace),Bolomboja..Ne znam dal jos neko ima kvalitet da ostane al znam da bih se otarasio Lazica(hvala mu na svemu al dosta je),Nedovica(jednu odlican tri tekme ga nema pa je sedam povredjen a skup i previse),hangu(slab je),Davidooovca(uzasan je),Lazarevica(nije kosarkas samo tako izgleda),Tobija i Gilespija ne vredi ni komentarisati,Mitrovic(gotov je sa ozbiljnom kosarkom),jago(nizak isuvise)...mozda sam nekog zaboravio a da Smart,za sada ocaj zivi i misli da je bog..Covicu ako ostajes u Zvezdi nadji pare al da se ne mesas u selekciju igraca,evo kumimo te,pusti Sferopulosa da izabere...Abu osvajamo jer su i grobari za plakanje a imamo prednost domaceg terena
P

Potop

pre 3 meseca

Sve si u pravu brate
S

Slazem se sa napisanim, uz: hangu bih ostavio

pre 3 meseca

Eto
o

ostavi sebi i

pre 3 meseca

i covica vodi ga kuci
O

Ok

pre 3 meseca

Srami se mali covece da nije interneta nikome ti nista sa aspekta odabira ne bi savetovao. Ovi onomad obrijase Real. Kukali ste za Vildozom eno ga danas lopte nije video. Zvezdi nivo drze domaci igraci. Greska je odlazak Dobrica jer je definitivno najsigurniji trojkas od domacih igraca. Zvezda treba da ucini napor da vrati njega. Guduru i Kalinu i da pored Dzoela zadrzi Giedraitisa. Potrebni su joj bar jos sezonu Teo i Nedovic a pogotovo Luka i Branko.Prenaporna sezona zahteva trojicu fizicki sposobnih plejeva. Zao mi svih ljudi koji su danas bili u Areni jer nisu dobili satisvakciju. To je sport.
Л

Лазар

pre 3 meseca

Све тачно од слова до слова, али великим словима да се напише ЧОВИЋУ НЕ ИГРАЈ СЕ МЕНАЏЕРА ПУСТИ ТРЕНЕРЕ ДА БИРАЈУ ИГРАЧЕ
L

Luja

pre 3 meseca

Prvi uslov je da Čović ode iz Zvezde. Sa njim će nam svaka naredna biti ista kao i ova. Mitrovića, Davidovca, Nedovića, Jaga, Lazarevića, Ilića.. sve je to on spakovao i peplatio, Znači, Čoviću odlazi iz Zvezde.
Đ

Đukin fan

pre 3 meseca

Očigledno je u 4 deonici,nauljeni Grk krenuo da štedi igrače za Podgoricu,svesno digao ruke doduše još u drugoj četvrtini i ostalo već vidjeno!!!Zvezda realno nema ni jednog igrača doraslog najslabijem iz Barce,razlika u klasi je strahovita i to je to;takve utakmice resava srce,organizacija,energija,pristup i ako zna trener,jer publiku i atmosferu Zvezda ima!!!Sve u svemu EL je završena ovo ostatka je rekreativno tako da ABA,kup i pamet u glavu uprave za sledecu sezonu!!!Ovu su skroz upropastili još u junu!!!
K

Kraljević Marko

pre 3 meseca

A zbog čega nam je Podgorica toliko bitna , da bi štedeo igrače?
M

Missisipi

pre 3 meseca

Greska u naslovu, valjda HRABRA ZVEZDA nemocna. E sto kaze Gurovic ima sanse jos.
m

ma

pre 3 meseca

Dobro je kad ste vi hrabri i mocni,igracete sa nama za 15 mesto.
G

Gosti

pre 3 meseca

Nije bas tako,kukumakanje krece iz italije,mitsko bice virtus pobedilo u trileru partizanke..nemoj da se nasladjujes pre kraja. Ne izuvaj se pre vode!
k

kaze i za zvoj

pre 3 meseca

partizan
M

Missisipi

pre 3 meseca

Koji mi? Ja navijam za Reala.
m

ma

pre 3 meseca

Jos gore,pa niko normalan iz Srbije ne navija za Real ili Barselonu.
D

Damo da su

pre 3 meseca

mogli igrati Nedovic i Teo...ovako oslabljeni nismo mogli vise.
e

e

pre 3 meseca

Onaj Douzer svaku utakmicu vise gluposti od Nedovica,da manje poena,upropastio im pola utakmica sam i za grobare je Lebron,a mi Nedovica samo sto ne linciujemo.Pa hajde da vidimo,uzmite sve pozitivno i odbite sve negativno sto je uradio ,da vidimo gde je,ali uradite to i za ostale.Ispostavice se da ce jedino Bolomboj biti bolji,ali koga briga,jel,vazno je opljinuti naseg?
J

Jaaaaa

pre 3 meseca

Bla bla bla ... Aj da uprostimo, koliko god je igra izgleda loše, mi smo pod jedan meč izgubili u 2/4, pogledajte ostale 3 i videćete da je rezultat buo egal u njima. A, na stranu ovo, jel ste vi svesni protiv kakve ekipe smo igrali?
b

banence

pre 3 meseca

JESMO MALO SU JACI OD ALBE....ALI DOVOLJNO...
d

drvoMama

pre 3 meseca

protiv nikada gore barse
g

gama

pre 3 meseca

Ma sudije krive
P

Prti

pre 3 meseca

Apsolutno psihicki nepripremljeni usli u mec. Ovoliko otvorenih suteva da promasi ne moze nijedna EL ekipa. Sa druge strani ni Barsa nije igrala neku kosarku razliku napravio jedan igrac na mecu svi ostali akteri katastrofa.
P

Pedja1976

pre 3 meseca

Koliko smo bili losi veceras-sut i organizacija napada mi smo kos i dobro prosli.Njihovi bekovi su nas razbili.Plus Veseli.Mi veceras nismo imali raspolozenog igraca.Svi su podbacili.Cak i Nedovic iako je dao najvise,je imao toliko losih izbora..Davidovac bez poena,Lazic isto,Gidra 2…samo jedan je imao preko 10…znaci napad ocaj.Oni su stisli Tea,i cao naoadu…treba bolje selektirati igrace,vecini se zahvaliti na kraju sezone a sad igrati pa sta god da se dobije dobije.Preusmeriti se na Aba ligu,oporavak igraca od umora i povreda,treninge i spremati se za finale Abe protiv Partizana.A to je najbitnije sad.Jer kako izgleda samo ce prvak Abe u Evroligu.
e

e

pre 3 meseca

Kao i obicno,Bolomboj i niko vise.
Z

Zivkovic

pre 3 meseca

Hvala momci na borbenosti,volji i zelji,za nesto vise od ovoga treba i kvalitet! Ima tu igraca koji su nivo evrolige a ima i onih koji nisu.Sav fokus usmjeriti na ABA ligu i pokusati tako izboriti evroligi mada ce biti tesko jer Partizan ima odlican tim!
R

Rommel

pre 3 meseca

Lepo. Jos Partizan da izgubi. Bice metla i za jedne i za druge na kraju. Tako i treba. Razvalili ste domacu kosarku, pogasili sve centre po Srbiji, ugusili mnoge talentovane klince, napravili bolesnu atmosferu, doveli gomilu ovih americkih crnaca i to sve za narodne pare. Od srca najveceg vam zelim metlu!
m

matori dilea

pre 3 meseca

Potpisujem. Godinama o ovome pričam. Kada se bude zavrnula slavina doživeće sudbinu Hemofarma, BFC Beočina, Radničkog . . .
t

tako je

pre 3 meseca

postavili neznalice i poltrone u klubove..subotica kupuje igrace iz vrha abe i spanske i francuske lige..gercegovac porodican klub za struju i ostalo igra kup pre nisa.kg..kraljeva..itd..sad ce doci neko sastaviti ulicnu ekipu i da se sprda sa svima nama..sve jedan sport su unistili..kako smo prosli u tenisu pitam zbog stdjana?
Л

Лазар

pre 3 meseca

И једни и други се такмиче ко ће више да пузи и да се улиже не би ли добио лиценцу, а управо су те лиценце извор свог зла и разарачи спорта и кошарке у Европи
d

dale23

pre 3 meseca

Gde bi onaj centar vanzemaljac, od prošlog kola, što se šeta kroz reket? Au kakvi su naslovi bili... i ovde komentari. A sad ne zna da igra?!
j

j

pre 3 meseca

koji?
j

jjjjjj

pre 3 meseca

sramotna igra sa sramotnim rosterom i trenerom gde nemamo ni jednu normalnu akciju, a igrace izgleda bira Misko taksista, imali smo dan vise odmora i to nismo uspeli da iskoristimo ,iz namerne mi nijedan poen da damo Tobi koji je prosle godine imao 100% slobodna ove na 70% , igra kao da su se prvi put skupili,poslednja sansa za plej inu su propali tako ti je kada dovodis s koca i konopca "igrace"
I

Imamo...

pre 3 meseca

jos sanse ...samo da pobedimo sve do kraja.
D

Drax

pre 3 meseca

Ako prvi čovek kluba izjavi ide da osvoji evroligu onda taj isti ili nema veze sa košarkom ili nas sve pravi idiotima??!
J

Japp

pre 3 meseca

Nista trener nije kriv,nazalost lose selektiranje igraca je uzrok svega.Mi nemamo 2-3 igraca da su stalno konstantni.Tri jebena prekrsaja smo napravili za citavo poluvreme pametnom dosta
a

acabre

pre 3 meseca

Tastatura navijaci koji nisu videli uzivo utakmicu samo pljuju i to Nedovica, Tea na pocetku sezone,Lazica,Mitrovica i to sve Srbe. Da li smo mi klub iz Srbije. To je najbolje sto ima u ovom trenutku?
A

Aaaaaa111111

pre 3 meseca

Kakve veze to ima ako gledaš voljeni klub uživo, u kafiću, kući. Neko nne može doći do karte od nekih nazovimo navijača.
D

Dadada123

pre 3 meseca

Lazica i Mitrovica niko ne kritikuje.To su igraci zadatka koji igraju potpuno u skladu sa platom koju imaju.A raspalog Nedovica koji glumi Zvezdasa a ima platu kao Kenan Evans ili Vejd Boldvin koji resavaju skoro svaku utakmicu cu uvek da pljujem.Debelo preplacen igrac.
D

Djape45||

pre 3 meseca

Ne znam šta je Sferopulos glumio na kraju sa Gilespijem kad smo sve poene u poslednjih 5,6 minuta primili iz reketa. Promašili smo sve što smo mogli promašiti, a oni su pogodili svaki bitan šut, Brizuela u karijeri u evroligi neće više odigrati onakav meč. Što se tiče evrolige to je to, kup moramo uzeti kako znamo i umemo.
N

Nishlija

pre 3 meseca

Veruj mi da smo igrali sa njim kad je na parketu Veseli ne bi nam dao 16 poena a i Satoranski ne bi imao skokove u napadu (ne mogu da verujem da nadskoci Tobija od 2,13m). Ja vise ne razumem zasto se dovede igrac da ti presedi utakmicu na klupu...
X

XXXYYY

pre 3 meseca

Na kraju pozdravljanje a Lazarevicu nesto mnogo smesno, vidi se koliko mu je stalo. Jel te bar malo SRAMOTA navijaca koji se nerviramo i zivimo za ovakve meceve. Covicu dosta je vise tvoje selekcije
U

Usud

pre 3 meseca

Ako ti osmesi igrača ne govore koliko si promašio rezon u životu... onda ništa. Lazareviću je ovo posao, a ne ljubav da bi plakao. Voleo bih i ja da me se sete koliko sam noktiju pojeo... Al realno bi trebalo da mi se smeju ako sam to stvarno radio. Ljudi šta treba da se desi da ukapirate da je sport biznis u kome se odlično prolazi. Samo navijači, sem pojedinih koji imaju odlične biznise, većinski ne kapiraju da se danas ne igra zbog njih. Ko ne veruje, eno ga Makabi oplaka u Pioniru što mu nema navijača.
X

XXXYYY

pre 3 meseca

Ti ces da mi pricas sta je rezon...koji je njegov rezon da sedi u trenerci i prima lepe pare...nekazem da je sport zivot ili smrt ...ipak REZON. Idi trazi mu autogram
2

2 na 2

pre 3 meseca

Sine, idi pecaj... Nije za tebe navijanje, a ni tumačenje modernog sporta. Lazarević sasvim lepo živi od svoje plate, nisam siguran da ti živiš lepo dok ti je najveća muka njegov osmeh.
B

Bnsd

pre 3 meseca

Bravo upravo. Selekcija losa, doselekcija jos gora. A 4-ku vise ne morate ni da trazite.
O

Odlazi Covicu

pre 3 meseca

Dovesti Tadiju Dragicevica, Vuka Radivojevica, Vladimira Ticu, Nikolu Jestratijevica i Ljubu Vidacica, Bog da nas vidi....
E

Eseks

pre 3 meseca

Ekipa u sastavu Bencic,Kuzmanovic,Popovic,Topic,Topalovic bi pojela danasnju Zvezdu..Plus mladjani Rakocevic pa onaj Perovic itd...
G

GS

pre 3 meseca

A Vladislav Dragojlović? Kakav je to centar bio...
4

462247384

pre 3 meseca

zaboravio si i jeretina
K

Kolak

pre 3 meseca

Svaku utakmicu dodje neki igrac i saspe Zvezdi 9 od 10 trojki..nije do njih,do Zvezde je.
A

Avenger

pre 3 meseca

Ma koliko postigao Nedović večeras poena, nakon njegovih odluka smo primili duplo više. Ne može on dve u kontinuitetu odigrati, pa to ti je...
S

S.S.

pre 3 meseca

Ništa. To je to. Do sledeće sezone. Ako su bili profesionalni košarkaši Davidovac i Tobi, od ove sezone nisu. Jago je kao fudbaler za mali fudbal na velikom terenu. Čisto da zabavi publiku. Do povrede je Zvezdu držao i vukao Mitrović, a opet, i to dosta govori, jer Mitrović ma koliko bio koristan, jeste limitiran, i timu koji napada top osam ne sme da bude među najbolja tri igrača. Posle Mitrovića vukao je Teodosić, koliko je mogao, njemu zahvalnost jer je makar Beograd mogao da vidi lepotu poteza takvog majstora, ali to je to. Bolomboj i Litvanac imaju šlifa, od njih može biti nešto sledeće sezone. Topić nažalost ide preko. Sve je do loše odrađene selekcije. Sportski pozdrav.
И

И

pre 3 meseca

Slažem se sa svim napisanim. Treba napraviti zdravu selekciju za narednu sezonu, a ove izvući maksimum u Aba ligi i tempirati formu apsolutno za to, makar izgubili 80% u evroligi. Ako bi ostao Topić, zadržati Bolomboja i Litvanca i objektivno od Smarta može da se napravi igrač, ima volje, želje, do sledeće sezone će se prilagoditi. Teodosić može da pomogne i naredne sezone, ali ne kao neko ko treba da vuče kola, naravno. Rešiti se polu-profesionalnih igrača koje si naveo, napraviti kostur od 5-6 koji ostaju i onda se može dovesti malo pametnije i pažljivije, jer se onda ne bi menjao ceo tim kao svake sezone. Ima tu materijala da se napravi dobar tim, kad bi se za promenu bolje radilo.
d

d.o.o.

pre 3 meseca

zvezda je zvezdasima najmocniji tim univerzuma samo kada pobede, cim im se desi prvi sledeci poraz odmah su to najgori trener ikada i najgori igraci ikada. sto je toliko tesko da budete malo realni? menjate misljenje ko carape
2

2 na 2

pre 3 meseca

Ma idi begaj... Srećom vrlo je lako proveriti komentare najkulturnije, najbolje, ma naj u svemu publike... Komentari su samo pokazatelj koliko je većina Srba dokona i bez sopstvenog života.
U

Ubise nas

pre 3 meseca

Sutem za tri poena i protiv toga ne mozes.
O

Ojsa

pre 3 meseca

Momci su se borili do kraja ali jednostavno nije htelo,a nismo imali ni srece,trojke nas nisu sluzile dok su oni sve ubacivali,druga cetvrtina je presudila.
C

Czz

pre 3 meseca

Ne treba sreca za trojke. Nego znanje. Sreca je u kartama, ruletu i tako to
Z

Zeljko1212

pre 3 meseca

Mucno je Zvezdu gledati nekad, realno nema potrebe praviti sad ne znam sta, mi nismo zasluzili ni taj plej in, prosto je. Ne samo vezano za ovu utakmicu, valjda ce videti onaj ko odlucuje da mora neki rez da se napravi, da nemamo samo radi reda kvantitet, vec i kvalitet mora da bude, ponavljam mi to nemamo
J

Ja tebi ti meni

pre 3 meseca

Šteta što nije bilo nikoga da se priključi Nedi,ne može čovek sam.
C

Czz

pre 3 meseca

Nije do Barse, ni do Albe, ni do Liona. Mi smo tim bez duse. Nemamo vodju. Nemamo Kalinu i Stimaru. Nemamo Djenku i Kvinsija da nekim ludorijama za minut vrate sve na svoje. Nemamo glavu a ni rep. A i jos toga fali. Jer kakav je ovo skauting ekipa kad dopustimo svim nosiocima igre protivnika da se razigraju i jos se nadje neki za koga svijet kosarke nije cuo da nas dokusuri. Gleda li neko od nasih video barcelone ? Jesu vidjeli da veseli igra jos kosarku, da je tamo kalinic, da ima ko kos da da ? Sramota kako se sprdaju sa grbom. Navijaci i uprava pare u dzep a ostali neka cupaju kosu sa glave. Uzasan tim, ovaj trener jos izvlaci i maksimum iz njih, svake godine se pravi tim za osvajanje aba lige a i to nam je kriticno. Covicu odlazi jebem ti sve da ti jebem vise i vodi bagru sa sobom. Ostavite nas u rasulu sto i ocekujemo, snacicemo se nekako.
T

TP-1

pre 3 meseca

Proganjace navijace Zvezde porazi od Albe i Asvela. Nije smelo to da se izgubi. Ovo danas je vise nego ovekivano.
n

niu68

pre 3 meseca

rutinska pobeda Barselone.I ovih 10 pobeda do sada je pravo cudo,obzirom koliko je novca ulozeno u tim..Ne moze se sa 16 budzetom u top 10 ili top 8..
S

Sarkazamm

pre 3 meseca

Nadam se da se salis. Zvezda je uz Panatinaikos najvise para ulozila u pojacanja ove sezone.
R

Rupa

pre 3 meseca

Malo je 16 pojacanja ove sezone, trebao je Covic da dovede jos kojeg igraca.
@

@sarkazamm

pre 3 meseca

nadam se da ti komentar odgovara nick-u...ako ne,onda imas ozbiljan problem.Nego,sto ne gledas utakmicu svog kluba,vec pises saljive komentare o Zvezdinim pojacanjima?
e

eto..

pre 3 meseca

katastrofalna igra ...
G

Gostic de Cic

pre 3 meseca

Pre nego me delije napadnu posto su oni samo pravi navijaci, a mi drugi samo gledamo zvezdu i "ne nerviramo se" kad izgubi, moram da pitam Nedovica i Davidovca, da li ih nije malo barem sramota svoje igre, prvog koji igra samo kuci i samo dok se rezultat ne lomi, a drugog ne znam uopste ni sta da pomislim kad ga vidim, ogadio mi je kosarku!
D

Dadada123

pre 3 meseca

Nasa citava sezona a i Nedoviceva karijera staje u onu njegovu zadnju trojku.On pogadja a i mi pobedjujemo kad je NEBITNO.Ako hoce da igra za 500-600k ostaviti ga ako nece zbogom.Barsa se nudila ali ja nikad nisam vidio losiju napadacki utakmicu nekog tima od ovog naseg izdanja veceras.To je to od ove sezone.
V

Vasilis

pre 3 meseca

Nedovic brat nas skupio sebi poene, ko jos igra odbranu. Barsa se nudila jedno 20 puta i nasi su sve promasili.
g

gostgist

pre 3 meseca

da Nedovic igra i odbranu,kostao bi vise,pa onda ne bi ni igrao u Zvezdi...mi mozemo da pobedjujemo samo kada smo na "100 posto obrtaja" ...a to nijedna ekipa ne moze svaku utakmicu da odradi..fali kvalitet,odnosno novac..
V

Vasilis

pre 3 meseca

Haha da, nemamo pare. Pa kako to, zar nemamo najveci budzet u istoriji kluba i tim koji napada F4? Hoces reci da Valensij i Baskonija imaju skuplji tim? Ne majstore, nego nama 6 igraca nisu odigrali nijednu dobru utakmicu od pocetka sezone i “pojacanja” su nam Smart i Gilespiz
V

Vupu

pre 3 meseca

Diži predsedniče poreze i doprinose, malo je ovo para za beogradske blizance. Jos po 10 miliona za oba kluba, možda do godine urade nešto
6

616161

pre 3 meseca

Svaka nama cast bre ! Sa kakvom ekipom igramo ove sezone, imamo 4 krstena igraca, ostalo sve ispod proseka ili prosek. Mi nemamo nista za izgubiti ove sezone, nista da ne osvojimo nije cudo, ova ekipa ako nesto osvoji skidam kapu, uzasno selektirana ekipa i opet 10 pobeda imamo a gde su sudije sto su nas krale sve vreme a gde su joj povrede svaku utakmicu osakaceni. SVAKA CAST ZA DOSADASNJU SEZONU s obzirom kakvu ekipu imamo. Ja ne ocekujem titulu ni u aba ligi ni u kupu, Partizan bar 11 puta jacu ekipu ima ali nemaju trenera tj. imaju ali je njegovo proslo pre 10 godina, misterija je kako on sa onakvom ekipom ne moze nikog dobiti
J

Junker

pre 3 meseca

Ovo je toliko los tim da to boli. Kada sam posle 1. kola i Asvela napisao da necemo prebaciti 14. pobeda izvredjali ste me da sam Grobar i da se cujemo pred F4.
S

Samo

pre 3 meseca

Ivanovic je za Sferopulosa izmislio kosarku.
s

simo80

pre 3 meseca

Pa ko sastavi ovakav tim - Sferopulos ili Duško?
b

bebs

pre 3 meseca

jednostavno kvalitetniji protivnik, nismo uspeli da napravimo iznenadjenje i tjt