Detalj iz finala Jadranske lige (©Star Sport)
Detalj iz finala Jadranske lige (©Star Sport)

Zvezda objavila: Nema prodaje karata za majstoricu, sledi distribucija istih

Vreme čitanja: 2min | sub. 04.06.22. | 15:27

Mesto na tribinama samo za najvernije pristalice i prijatelje kluba

Šampion Jadranske lige odlučuje se u ponedeljak, Crvena zvezda je domaćin ali poput četvrte utakmice ni branilac titule neće imati podršku svojih navijača zbog aktivne kazne Disciplinskog sudije u naredne tri utakmice.

Tim povodm klub sa Malog Kalemegdana objavio je na svom sajtu da prodaje karata za majstoricu neće biti, ali će uslediti distribucija istih. Kako je objašnjeno, ulaznice biće podeljene u nedelju od 13 časova u klupskim prostorijama u dvorani Aleksandar Nikolić "najvernijim pristalicama", vlasnicima sezonskih ulaznica i prijateljima Crvene zvezde.

Izabrane vesti

"Zbog celokupne situacije klub apeluje na sve koji se u ponedeljak budu našli u hali Aleksandar Nikolić da ne nose na utakmicu u ponedeljak bilo kakve kovanice, upaljače, priveske, i sve sitne predmete koji potencijalno mogu da se iskoriste za ubacivanje na teren. Ovim putem apelujemo na sve da dođu ranije u halu (kapije će biti otvorene 3 sata ranije) kako bi se izbegla bilo kakva gužva zbog izuzetno detaljnih pretresa", stoji u saopštenju i dodaje se:

"Takođe, u hali neće biti prodaje pića i hrane pre i tokom pete utakmice finala".

Ponedeljak, 20.00: (1,60) Crvena zvezda (14,5) Partizan (2,55)

Crvena zvezda objavila je i tehničke detalje u vezi sa zatvorenim sektorima u hali.

"Vlasnici plave lože desno će biti smešteni u sektor plava loža levo, vlasnici VIP lože desno biće smešteni u sektor VIP loža levo. Ovim putem apelujemo na sve Zvezdaše da u ponedeljak navijamo za naš tim i klub. Ne dozvolimo i ne dajmo povoda za bilo kakav prekid ili kaznu. Zbog svega što se dogodilo u prethodnim utakmicama verujemo da će bilo kakav incident biti rigorozno kažnjen".

Peti meč finala Jadranske lige igra se u ponedeljak od 20 časova.


tagovi

KK Crvena zvezdaABA ligaFinale Jadranske lige

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara