Dejan Radonjić (Foto: MN Press)
Dejan Radonjić (Foto: MN Press)

Zvezda otkazala put u Grčku zbog povreda: Ništa od provera protiv Promiteasa i AEK-a

Vreme čitanja: 1min | uto. 14.09.21. | 17:23

Kadrovska situacija posle turnira u Minhenu dovela je crveno-bele u poziciju da nemaju dovoljan broj igrača za utakmice u Patri i Atini

Osvojila je Crvena zvezda Magenta kup, ali je na duže staze ostala bez Arona Vajta. U Minhenu se povredio i Dejan Davidovac, dok se na lakše povrede žale i Branko Lazić i Nejt Volters. Van stroja su od ranije i Ognjen Dobrić i Marko Simonović. Zbog svega, pripremni dueli sa Promiteasom i AEK-om izgubili su smisao, te su crveno-beli otkazali put u Grčku.

Kako stoji u zvaničnom saopštenju, "veliki broj povređenih igrača i nemogućnost da u najjačem sastavu odigraju dve jake provere u Grčkoj", naterala je klub da odustane od mečeva u Patri i Atini, koji su bili zakazani za 16. i 18. septembar. Crvena zvezda se zahvalila ekipama Promiteasa i AEK-a na razumevanju.

Izabrane vesti

Trener Dejan Radonjić trenutno na raspolaganju ima Stefana Lazarevića, Aleksu Uskokovića, Luku Mitrovića, Nikolu Kalinića, Ostina Holinsa, Nikolu Ivanovića i Ognjena Kuzmića. Sa prvim timom su i mladi Nemanja Popović i Marko Gušić, koji nisu putovali sa ekipom u Nemačku.

Zvezda će detaljnije informisati javnost o stanju povređenih igrača i razlozima otkazivanja trodnevnog puta na sutrašnjoj konferenciji za medije u dvorani Aleksandar Nikolić.


tagovi

KK Crvena zvezda

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara