(©MN Press)
(©MN Press)

Zvezda otputovala u Laktaše, Radonjić spreman za povratnički debi

Vreme čitanja: 2min | sub. 26.12.20. | 16:45

"Očekuje nas zahtevna utakmica protiv odličnog rivala, koji je svojim dosadašnjim igrama pokazao da može svakoga da pobedi u ABA ligi"...

Košarkaši Crvene zvezde otputovali su u subotu u ranim popodnevnim časovima u Republiku Srpsku, gde ih u nedelju očekuje meč 12. kola ABA lige sa domaćinom Igokeom. Meč u dvorani u Laktašima igra se od 17 časova i jedan je od derbija ove runde takmičenja.

Crveno-beli sa novim trenerom Dejanom Radonjićem krenuli su na put posle treninga i zajedničkog ručka.

Izabrane vesti

Igokea ove sezone ima kvalitetan sastav, odličan skor (8:2) i trenutno je četvrta na tabeli ABA lige. Sve to ukazuje da će crveno-beli imati težak posao u Laktašima...

"Očekuje nas zahtevna utakmica protiv odličnog rivala, koji je svojim dosadašnjim igrama pokazao da može svakoga da pobedi u ABA ligi i da se nada visokom plasmanu u regionalnom takmičenju. Njihov skor i pozicija na tabeli nisu slučajnost, što govore i nastupi u FIBA Ligi Šampiona. Potrebno je da iskontrolišemo njihove najbolje igrače, da dobrom koncentracijom i odgovornom igrom gradimo put do pobede“, lazao je Radonjić.

Ovo će biti 19. duel dva kluba u regionalnom takmičenju, a deseti koji će biti odigran na parketu hale u Laktašima. Kapiten Zvezde Branko Lazić zna šta čega njega i njegove drugove:

“Igokea igra odlično ove sezone u oba takmičenja. Sam pogled na tabelu, njihova pozicija i skor pozivaju na maksimalnu mobilnost. Imaju odličan tim i nekoliko izvanrednih individualaca koji mogu da naprave mnogo problema svakoj ekipi. Maksimalno ih uvažavamo, ali želimo da dođemo do bodova. Moraćemo da odigramo izuzetno borbeno i angažovano”, rekao je Lazić.

Beograđani su bez Džordana Lojda koji se oporavlja od Kovida i nalazi se u kućnoj izolaciji.

Odmah nakon meča crveno-beli se autobusom vraćaju za Beograd i počinju pripreme za poslednji meč u kalendarskoj 2020. godini protiv Panatinaikosa (sreda, 19.00).



tagovi

Branko LazićDejan Radonjić

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara