Komentari na vest

Zvezda poklonila Bajernu trijumf, Lučić i Boldvin ukorili sve greške

U

Upamceno ce biti

pre oko 3 godine

Ostace upamceno da je jednom klubu trebalo oko 5 godina da zabiljezi pobjedu u Evroligi. I ostace upamceno i to da je jedan klub placao porez u Italiji.
Б

Бане 2

pre oko 3 godine

Штета за последње минуте утакмице. Без целе петорке Звезда је водила 10 разлике већи део утакмице против тима који је тренутно 4. на табели. Пресудила је серија поена Лучића у последња два минута и на крају тројка Болдвина. Све је ово много боље него у периоду Обрадовића. Одсуство О'Брајанта се не примети. Да су играли преостали странци верујем да би се и завршило 10 разлике у Звездину корист. Само напред момци.
D

Delija Bač

pre oko 3 godine

Radonja odlazi
R

RealNo1

pre oko 3 godine

Kakav crni Lucic. Dao 8 poena uz ocajan sut iz igra. Boldvin je rijesio utakmicu.
L

Lucicu

pre oko 3 godine

Znam brate -moc navike !
K

Kraljević

pre oko 3 godine

Kakva sprdnja od kluba i iznajmljenih navijača.Aj što nisu šmekeri kao navijači Steaue koje ne podržavaju lažni klub FCSB nego još i služe kao kanta za punjenje.Džaba nikad veća ulaganja u košarci od svih timova kad nemate to nešto
c

cuj ovog

pre oko 3 godine

Nismo mi vojni klub ko vi!
H

Haha

pre oko 3 godine

Niste, vi ste dete UDBE. Voleli biste da ste vojni. Džabe tenkovi i nelegalno postrojena garda.
G

Gostiii

pre oko 3 godine

Mene najviše brine što je Himki dobio
t

tilovanje tevojneee

pre oko 3 godine

ajde Khimki mozes ti to
G

Gost ali bukvalno

pre oko 3 godine

Nema veze, bitno je da su oterali Obradovića zbog loših rezultata. Evo došao je Radonjić i sve redom dobijamo. Razlika je očigledna a trener je pukim slučajem bio slobodan, skoro godinu dana... To valjda dovoljno govori o njemu.
G

Gost17

pre oko 3 godine

Ove godine smo puki učesnici EL..ali bez centra se ne igra basket..Kuzma je dobar lik, ali nije trenutno za Zvezdu, pogotovo u Evropi. makar Štimca da vrate, značio bi puno, ne znam šta se čeka..bolje da smo Fajea ostavili umesto Kuridze, ovaj nije za El..nema taj kalibar ni gabarite..a čak i Čović junior je bolji plej od Coloma..loša, baš loša selekcija igraca Saleta..oterao Ristica i Stimaru, doveli prosecnog Nokoa i Terija kao zamenu..plus sto je greska sto su doveli Simona, brat je ali nije za El..a mogli su Jaku, igra top..ima šut, ulaz i srce..mada nam navijaci najvise fale..sa njima smo jaci 50%..mi smo sad vec 10-tak tekmi izgubili u neizvesnim zavrsnicama, na jednu loptu mahom..gde smo samo jednu od tih dobili..i juce sve zavisi od Lojda u cetvrtoj..svi drugi beze od lopte..tako da mrka kapa odmah..ali lepo je gledati uvek, sreca pa je liga..igraju dugo..
C

Covicu

pre oko 3 godine

KAD CE VISE ZAMENA ZA O'BRAJANTA I NOVI CENTAR UMESTO KUZMICA!
M

Milutinko

pre oko 3 godine

I Partizanu bi pobeda u derbiju i osvojen kup značili.na polju samopouzdanja. Ali desila se krađa i prosu se prednost. Tako je i zvezda prosula prednost, ali bez krađe. Iz sveg srca im želim ovakve mečeve i u aba ligi, pogotovo plej ofu.
z

zak

pre oko 3 godine

Ma vi ste uvijek jadnici oštećeni.Paćenici.
G

Gost Pele

pre oko 3 godine

Po ko zna koji put: Kuzmić, Simonović, Lazić, Kuridža, moraju konacno otići na kraju ove sezone. Dovesti malog Pecarskog, Đorđevića za početak.
M

Mnogo dobar grobar

pre oko 3 godine

Čini mi se da posle 7 uzastopnih poraza ostavljam isti komentar. Ako se postupi po njemu FMP se može nadati pobedi u sledećoj utakmici...Dakle: Važno je izvući POUKE!
z

zak

pre oko 3 godine

Neko gubi u EL , a neko u ABA ligi.I onda se ti isti imaju obraza javljati i komentarisati nečije poraze.
I

Istine radi...

pre oko 3 godine

A pouke su da Burg ,Krka i Borac moraju ozbiljno da se shvate ,a da ni ABA 2 nije losa ustvari nikad jaca za laznu instituciju
T

Trax Pen

pre oko 3 godine

Sledeće godine da dovedete Berona, Puntera, Floyda aka Džordana zadržite i da OPET napadnete top 12
G

Gost 034 KG

pre oko 3 godine

Ljudi, stalno ponavljam jednu stvar i duboko verujem da ima veze ovo što ću opet reći. KARMA JE ČUDO !!!! Kako radiš,kako misliš,koliko dobrog i lošeg činiš drugom,tako ti se vraća !!! Samo da je malo više fer pleja, džentlmenskog odnosa,malo više empatije...sve bi drugačije izgledalo i mnogo bi se više LEPIH STVARI DOGAĐALO. Nisu momci iz Zvezde ili Partizana krivi,oni rade pošteno svoj posao,već ONI koji vode klubove i koji godinama seju mržnju, netrpeljivost,loš odnos generalno. Tako je u fudbalu,tako je i u košarci. Zato više ne ulaze naši šutevi u zadnjim sekundama,zato sad mi takve koševe primamo. Zato nam Šaćiri daje u 93 min gol na Svetskom,zato Mitar maši odlučujući penal sa Škotima,ili Partizan prima od Az Alkmara 2 NAJGLUPLJA gola u poslednjih par minuta,ili slične stvari koje se i Zvezdi dešavaju. Sreća ne prati samo hrabre,već i poštene,iskrene,one sa srcem na pravom mestu.
G

GrobarPancevo

pre oko 3 godine

Nase ce sene hodati po zelezniku...
Ж

Жофри Л ⚫️⚪️

pre oko 3 godine

#радоњизам Какав продавац лопти Лојд.. Мислио сам да је бољи играч.. Тешко ће он да успе у некој од најбољих екипа ЕЛ
G

Gost 034 KG

pre oko 3 godine

Bravo,isto ću reći i ja. I ja sam mislio da je mnogo bolji,ali... Njemu na dušu ( OPUŠTENO ) idu bar 4,5 poraza Zvezde. Redovno se ispucava kao da je na treningu i najčešće maši koš...Davi loptu ceo Božji napad a onda baci neku ciglu sa 10 metara,od kojih jedna uđe u 15 pokušaja. Zapravo,on je samo još jedan u nizu Amera,koji dođu zbog svoje statistike i brojki,a rezultat ekipe je u nekom sedmom planu.
Z

Zn

pre oko 3 godine

O cemu vi pricate? Covek vecinu napada igra 1 na 1 ili ide i na celu odbranu, igramo bez pleja osim kad je Uskok u igri, protok lopte prespor, akcija za bekove ne postoji, slazem se da preteruje, ali to je vise nego iznudjeno, momak igra sa ogromnom zeljom i energijom, u odbrani se ne stedi, plus vec koliko meceva nema podrsku u napadu ni jednog saigraca da se rastereti. Videcemo gde ce sledece sezone igrati
W

Weedic

pre oko 3 godine

Lojd je tip igraca kao i Dzejms iz Cska. Veceras je sutirao trojke 1/6 a i dalje ima prosek preko 20 koseva po utakmici. Ispicava se decko kao na treningu. To su nepotrebni igraci.
G

Gost za wedika

pre oko 3 godine

A nisi primetio da je imao 8/10 za dva i da mu je pola od tih promasenih trojki uvalio Dobric i drustvo na dve sekunde do kraja napada u dva igraca i to na deset metara od kosa.Ovde99% ljudi tri blage nema,ko zna da li i gledaju utakmice ili samo citaju statistike.
k

katanac aba2

pre oko 3 godine

sta ce sutra biti u Trentu tek?!
P

Pakleni 10

pre oko 3 godine

top 8 sve dalje
t

tilovanje tevojneee

pre oko 3 godine

ako nastave ovako bogami jos ce i da izgube top 8 ,previse se kockaju
Z

ZzzRrr

pre oko 3 godine

Desi se neki put, ali ove godine ni Partizan ni Zvezda ne znaju da pobede u neizvesnoj završnici
S

Struka kaže

pre oko 3 godine

I zašto je smenjen Obradović? Da dođe Radonja i bude još gori, svaka čast!
S

Sove

pre oko 3 godine

Žalgiris, Himki, Real, Makabi, Olimpijakos, Alba, Fenerbahče, Asvel, Zenit, Bajern... Da smo dobili samo 6 od ovih 10 utakmica bili bi na 13-14...Lojdu ne treba davati loptu u poslednjoj četvrtini uopšte jer očigledno nije igrač za velike utakmice i neizvesne završnice, ali zbog loše sekcije igrača Saše Obradovića letos, tu smo gde smo.
G

Gost...

pre oko 3 godine

Pa i dobili ste valjda neku od ovih 7 na taj način.....samo se seti, pola od toga, pa i tri pobede u ABA dobili na taj način......tek vas čeka ono sta zasluzujete, a kako se odvija medju onima koji vam kroje lažni tron, biće da se to bas blizi....
9

951357

pre oko 3 godine

Bajern u poslednjoj cetvrtini 100% za 2 i 75% za 3. Ne moze se protiv takvog suta. Ali da nas toliko nece ove sezone da pored svih povreda i izostanaka svi krenu da pogadjaju sve protiv nas, to je neverovatno. Da smo pola ovih neizvesnih zavrsnica dobili sad bismo se stvarno dobili za top8...
D

Djukela

pre oko 3 godine

Nemate taj pobednicki mentalitet
R

Realno, tu vam je i mesto gde ste

pre oko 3 godine

Ih, pa znas ono, da baba ima onu stvar bila bi deda. To je kao da kazes, da je Barsa izgubila polovinu utakmica koje je dobila borila bi se sa vama za top 18. Tako je to uvek, ta koji izgubi mnogo utakmica (bez obzira na koji nacin) je pretposlednji i apsolutno je nebitno na koji ih je nacin izgubio. Ima razloga zasto ih je tako izgubio, a to je manjak kvaliteta. Realno, sve te utakmice ste gubili tako sto ste odredjeni deo utakmice ubacivali sve moguce i nemoguce, a onda jednostavno stane i vi se raspadnete. Nije nikakav splet nesrecnih okolnosti, vec jednostavno neznanje.
9

951357

pre oko 3 godine

@Djukela - sreća pa ga vi imate. @ realno - ti to kao pokušavaš da budeš realan? Ne ide to grobarima. Prvo, ja nisam rekao da smo dobili to što smo izgubili, već te neizvesne završnice i utakmice na jedan šut. A bilo ih je mnogo, ne znam da li smo 4-5 izgubili sa 10 razlike. Drugo, bitan je način na koji ih je izgubio, jer to samo govori da nemaš sreće. Isto tako je moglo da se desi da Zvezda dobije sve to i da sad ide na fajnal for. Ali ne biva to baš tako lako i tako plastično kao što ti misliš. Pričaš o manjku kvaliteta, ali kad igraš sve utakmice na jednu loptu nije stvar u kvalitetu, već u koncentraciji, organizaciji, želji, sreći, sudijama, ima tu mnogo toga. Drugo, ovo gde ti kažeš da deo utakmice ubacujemo pa posle stane, mi samo govori koliko ti ne razumeš ovu igru i da samo glumiš realnost. Pa možda se desi 1 u 20 utakmica da se ravnomerno šutira, svaki put neka ekipa šutira bolje ili slabije u određenom delu utakmice. Ali, svaka ekipa ima svoje limite i proseke. Ranije je bilo normalno da šut svake ekipe za 2 bude oko 50% a za 3 oko 30%. Sada su se ti procenti malo povećali, ali to je otprilike to. E sad, kad neka ekipa šutira 70%+ to nije normalno, to znači da ih k.nja za 10ku, a kad šutira 100%, to je već skoro pa nemoguće, na sledećoj neće moći koš da ubodu. I nema to veze sa kvalitetom, već srećom. Kvalitet je da ti prebaciš te prosečne procente za koji procenat na svakoj, a na na ovoj da ubodeš sve što baciš a na sledećoj promašiš 10 zicera, kao što recimo Partizan radi. Tako da, nemoj sa mnom o košarci, jer je jednostavno pre svega ne razumeš, a drugo nisi nimalo realan već si grobar koji pokušava da nipodaštava glumeći realnost, a to je ljigavo. Vama smo pokazali kvalitet sa 5 igrača manje pre nedelju-dve.
s

sa vama uvek sprdnja

pre oko 3 godine

Bajern je uvek bio sila u basketu ,samo kad se setim Brigela ,Rumenigea i te generacije
S

Shojne

pre oko 3 godine

Ti si izgleda neki veliki stručnjak kada ne daš da se sa tobom priča o košarci. To je to FMP poimanje košarke. Dečko, pozdrav od Evropskih šampiona. A vi, kad' ćete?
9

951357

pre oko 3 godine

@sa vama uvek sprdnja - gresis, kakva sila Bajern. Sila su Budiveljnik, Prokom Trefl i Zjelona Gora...
g

gunners

pre oko 3 godine

Ja ne mogu da verujem da neko napise na sportskom komentaru ziveo Vucic. I jos dobije samo jedan negativan glas i 9 pozitivnih. Izgleda da zivim u zabludi da njega mogu samo penzioneri da podrzavaju...tuga
9

951357

pre oko 3 godine

Mogli bi da poprave ove lajkove i dislajkove. Dislajkove skoro da ne racuna.
n

noless

pre oko 3 godine

11.03. derbi za fenjer C.Zvezda-Himki. Otvaraj Marakanu, 50.000 srbskih delija, Aca Lukas na razglasu, elita u VIP loži. Ajmo akcija!
D

Djukela

pre oko 3 godine

Gusle i Ceca na poluvremenu

Kalčopolista

pre oko 3 godine

Najavili su i vatromet kao za kinesku novu godinu
z

zak

pre oko 3 godine

@Kalčopolista Ma ko se to nama javlja? Znaš li ti kako u Zadru pjevaju? Joj,joj,Zadre ti moj !
B

Bledajo

pre oko 3 godine

Vi bar ne treba da brinete,Primorska se ugasila,poslednje mesto rezervirano.Ali vam sledi borba za baraž i predposlednje mesto u ABA...imamo više pobeda u EL nego vi u aba
b

bravo

pre oko 3 godine

bravo bajern dobih ja 400 evrica bravoòooo
D

Dr Laza

pre oko 3 godine

Dobio si da ne kažem šta, znaš kad bih razmišljao da pišem komentare na tvom mestu!!
d

da se ja pitam

pre oko 3 godine

tu su ti uvek sigurne pare
L

Lens

pre oko 3 godine

Priblizava se Himki ahahahaahaha
V

Volim fucu

pre oko 3 godine

Lojdu zabraniti da igra poslednjih pet minuta tekme, decko je krs u odlucujucim momentima. A sto se tice grobara, oni ce igrati protiv Trenta, ps neks se tamo slade , a mi im ne trebamo pridavati paznju, oni su uvek bili ssmo lose komsije.
Z

Zvezdas do koske

pre oko 3 godine

Bice bolje,zivela Zvezda ziveo Vucic zivela Srbija
M

Mikajlo

pre oko 3 godine

Čestitke za bivšeg Partizanovog trenera i Partizanovo dete Lučića. Krv očigledno nije voda. Zvezda je definitivno druga, ali od pozadi u Evroligi. To je još jedna bruka za srpsku košarku. Ovo je za FMP II Božija kazna jer su ovu sezonu i inače nezasluženo igrali u Evroligi, kao rezultat mafijaškog dogovora da se eliminiše Partizan. Ogroman novac potrošen je još jednom u ništa. Šta još treba da se desi da se ovaj propali državni projekat konačno ugasi? Eto vam vašeg prevaranta Čokija i Radonje - totalnog neznalice. Radonja može da trenira samo timove koji igraju u nameštenim prvenstvima. Za njega je Trinkijeri genije.
S

Sove

pre oko 3 godine

Jeste, ceo svet se okrenuo protiv vas tom odlukom iz maja 2020. da se sezona 2019/20 poništi, svi su Vam krivi, a vaš tradizione di famiglia vam pljunuo pod prozor posle te odluke, samoprozvana insistucija.
H

Hanter

pre oko 3 godine

Sine u kakvoj zabludi zivis
D

Devotion Fmp

pre oko 3 godine

Drzavni projekat Nba igraci, 10 stranaca, 15 m budzet i opet nista. Ajmo u jutarnji po jos koju milku..ne moze ovako ili mozda da se fuzionisemo sa Cedevitom odlicna IDEA.Pozdrav mojim panterima iz Zeleznika
G

Gost123456

pre oko 3 godine

Only fools and horses. Magarci, ocete li dobiti neku utakmicu u neizvesnoj zavrsnici. Brukate dres i grb. Stoke...
T

Teodul

pre oko 3 godine

Nije grb FMP-a nešto sveto!
b

bugiber

pre oko 3 godine

RESPECT.. za seriju poraza CZ koja traje li traje... Niko ne moze toliko puta pobediti koliko CZ moze izgubiti...
M

MI PORESKI OBVEZNICI

pre oko 3 godine

ZEMLJE SRBIJE, PLACAMO OVU JAKO SKUPU SKOLU...
M

Mare CZBGD

pre oko 3 godine

Jel zna neko zasto ovaj Rejnolds nije igrao u drugom?
Z

ZzzRrr

pre oko 3 godine

Buraz, i tebe oborio više poena?
T

Tradizione di famiglia

pre oko 3 godine

Opet vi kod nas na postu? Evo Trinkijeri prica da vas voli na sport klubu hahahahahahaa
L

Lens

pre oko 3 godine

Vidim idu bavarske kobasice kao pljeskavice :) dje vam je petokorak? Pa nema ga kad ne sudi crveno-belo šević
N

Nedzaf

pre oko 3 godine

Ne kapiram kolko jos utakmica ovaj Lojd treba da sjebe i bitnih suteve da uzme i promasi. Svaki put kad igra u kljucnom momentu, mi izgubimo utakmicu!
M

Mile naprednjak

pre oko 3 godine

Radonjic je nula od trenera,jedino akcija lo
I

Ivan FCRS

pre oko 3 godine

Zbog Voldena smo izgubili utakmicu. Covek baci 3 ciste lopte u aut. Nakon te poslednje se i desio potpuni preokret.
H

Haha

pre oko 3 godine

Zato smo vam ga i dali.
n

noless

pre oko 3 godine

Šta Zvezdi predstavlja igranje Evrolige? Satisfakciju što ne igra Partizan? Toliko krš stranaca ove sezone... Zašto strategija nije bila da se ove sezone da šansa Uskokoviću, Radanovu i još nekom mladom igraču? Gore od ovoga ne bi bilo sigurno. Kad je propala sezona (mislim na Evroligu) onda kao šansa mladima. Ili napravi respektabilan tim (para ima), ili igraj sa mladima. Ovaj sistem-daj da osvojimo ABA da bi smo bili poslednji u Evroligi naredne sezone ništa nikom ne donosi. Ne praviš igrače, plaćaš papreno strance i dođeš u situaciju da ni Play off ABA nije sigurica.
V

Vid

pre oko 3 godine

A sto ti ne budes trener ?
n

noless

pre oko 3 godine

@Vid Zato što ne volim Zvezdu ;)
a

ahahhaahhahah

pre oko 3 godine

Ipak se ne bore za TOP 248,sad se bore za top 496 u EL.
A

Aba 2 zemun p

pre oko 3 godine

Samo druze da ti kazem da je sukob interesa kao sto vi kazete moguc i u ABA 2 ligi, a tamo vas ceka zemun.
Z

Zn

pre oko 3 godine

Utakmica za nas nije imala takmicarski znacaj i zato mi je drago za 20+ minuta za Radanova i Simanica.... dajte dosta vise Kuzmica bre, plus Simonovic i Kuridza su skoro svaku u minus indeksu, ne mogu vise da gledam igrace sa 35 godina u ovako losoj formi...teske utakmice za gledanje
I

IVAN 82

pre oko 3 godine

"Dzaba vam novci moji sinovci" nikad gledati Fajn Fora necete.
O

Orao

pre oko 3 godine

Tačno tako Zadar je prevelik zalogaj za vas
0

023

pre oko 3 godine

Naglavićao pljeskavičar obe košarkaške frakcije SNSa danas. Jedne za njihove pare, druge za svoje pare. Inače, ovaj Bayern je 2 košarkaša (Boldvin i Luča) i 10 rukometaša. Oni nesrećnici ulaze u 8 i to vam je znak kako je ovaj sistem košarkaški nezahvalan i fizički zahtevan. Po košarkaškom valitetu nisu ni u 12.
d

družba železničara iz fmp železnika

pre oko 3 godine

Jedan je Luča kapiten⚪⚫
O

Orao

pre oko 3 godine

Nemamo pleja, nemamo centra.. Dobro mi ikako guramo
j

jocke

pre oko 3 godine

Luči je to u genima...
I

Ivan FCRS

pre oko 3 godine

Bajern krece poslednju cetvrtinu da igra na noz odbranu i sudi im se prvi faul u cetvrtini posle 5 minuta. Zvezda u bonusu posle 3... Njima se posle zvezdinog bonusa sudi 5-6 napada za redom faul za slobodna bacanja.
n

noless

pre oko 3 godine

Vama uvek sudije krive... Nije bitan sport, mesto, vreme... Sve sudije sveta protiv poštene Crvene Zvezde.
s

sudije

pre oko 3 godine

kme kme kme
z

zolaaaapfc

pre oko 3 godine

Luca po navici :) a soccer i banka postanska stedionica novi 61 i 62 sponzor..postaje zalosno!!!

Grobar jna

pre oko 3 godine

Zamislite Partizan da je ostao Trinki i samo Luca na onaj tim,pa osvojili bi Evroligu,mozda uz jos jednog centra sposobnog posto su Jankovic i Mika uzas..Ali ne Partizan se od ove vlasti mora unistiti,zaduzivati,treba mu postavljati Vuciceve ljude citaj zvezdase u sve uprave,na tribine dovoditi Vuciceve ljude da tuku kad mu se skandira,Partizan trenutno prezivljava golgotu u Srbiji ali i to ce se lane zvati jednog dana,odbrojani su dani psihopati!Ziveo Partizan,bravo Luca!
v

vinobran

pre oko 3 godine

Zamisli ej... History Channel tv
D

Djuraa

pre oko 3 godine

Mozda osvojite Abu 2 naredne sezone
h

humska 1

pre oko 3 godine

Prvo pises zamisli onaj partizan da je osta trinkijeri i Lucic, a onda kazes Partizan se mora unistiti od strane vlasti postavljanjem zvezdinih ljudi.. Prepostavljam da mislis na Ostojica.. Pa se odluci jer bi Partizan od prosle god osvojio Evroligu, Partizan koga je Ostojic da kazem napravio ili je Ostojic postavljen da unisti Partizan koga su Vujosevic i Danilovic ostavili sa dugom od 7m.. Jesi moj grobar al si brate tezak pavijan..
S

Srdjan M

pre oko 3 godine

Joj evo zamisljam, partizai uzima EL, onda ih zovu u Nba, tamo uzima i prsten. I onda se probudim i vidim da je blizi ispadanju u Aba 2,nego plej ofu.
D

Djuraa

pre oko 3 godine

Bez centra se ne moze igrati kosarka
n

nisa

pre oko 3 godine

eeeee tako se to radi
W

Wa

pre oko 3 godine

Gobeljić u FK = Kuzmić u KK
I

Iskrengoast22

pre oko 3 godine

Prestanite da hvalite Lojda. Decko mnogo suteva potrosi ,placen 500somica Boldvin 40% jeftiniji 13min sa 4 faula igra i ubaci 19poena za 10min. Radonjizam na nivou, uf naravno vez pola tima. Noko i Koko su pola tima