Lazić protiv Dela Valea (© Star sport)
Lazić protiv Dela Valea (© Star sport)

Zvezda pred četvrti meč: Da smanjimo broj grešaka, a povećamo broj dobrih minuta

Vreme čitanja: 1min | ned. 23.05.21. | 18:59

Radonjić i Lazić uoči još jednog susreta u Podgorici

Crvena zvezda se nada da će seriju okončati u ponedeljak veče, Budućnost da će iskoristiti prednost domaćeg terena i izboriti majstoricu.

Izvesno je samo da nas i u četvrtoj utakmici finala plej-ofa ABA lige očekuje napetost karakteristična za duele najboljeg srpskog i crnogorskog kluba.

Izabrane vesti

S obzirom da su u subotu veče poraženi u „Morači“, izabranici Dejana Radonjića su veći deo nedeljnog dana odmarali, a u večernjim satima trenirali u Podgorici.

Velikog vremena za pripremu naredne utakmice nema. Pokušaćemo da ga iskoristimo da osvežimo i pripremimo ekipu. Trebalo bi koncetrisano da uđemo u meč sa ciljem da smanjimo broj grešaka i sa željom da imamo veći kontinuitet dobrih minuta u odnosu na treći susret“, istakao je trener crveno-belih, Dejan Radonjić.

Kapiten Branko Lazić nada se da će, zajedno sa saigračima, biti bolji nego u subotu veče kad je Budućnost pobedom smanjila rezultat u seriji na 1:2.

Iza nas je teška utakmica, jedan dan iskoristićemo za odmor, trening i pripremu narednog meča. Moraćemo borbeno u ovaj duel, sa dosta energije kao i uvek, ali uz sve to svakako želimo da produžimo intervale dobre igre u odnosu na treću utakmicu i korigujemo neke stvari iz prethodnog duela“ rekao je kapiten Zvezde.

Četvrti meč finalne serije na programu je u ponedeljak u 20.30, a u slučaju pobede Budućnosti peti meč igraće se u petak u dvorani „Aleksandar Nikolić“.



tagovi

ABA ligaKK Crvena zvezdaKK Budućnost PodgoricaBranko LazićDejan Radonjić

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara