Komentari na vest

Zvezda pred četvrti meč: Da smanjimo broj grešaka, a povećamo broj dobrih minuta

C

CZ

pre gotovo 3 godine

To da si mislio pre treće utakmice i sproveo, ne bii ni bilo četvrte, bez obzira na bacanja i ostalo. Sami sebe smo pobedili promašajima zicera i gubljenjem lopti. Noko neće ponoviti dobar meč kao sinoć i to je najveći problem. Umesto da to iskoristimo sinoć Lojd, Hol i Davidovac gube 10 lopti.
n

neshha

pre gotovo 3 godine

Juce posle utakmice sam u nekoliko komentara prognozirao da ce cetvrtu da sude Pukl i Petek i nema da fali-novi specijalci za pomoc Buducnosti.
G

Gospodin Chaki

pre gotovo 3 godine

Odnos slobodnih bacanja u prva tri dula Crvena zvezde i Budućnosti: 1. meč – 22:30 (sudije: Pukl, Hordov, Radojković) 2. meč – 27:24 (Belošević, Koljenšić, Nedović) 3.  meč – 14:34 (Radović, Boltauzer, Javor) Pomenuću i slobodna bacanja na dve utakmice Aba lige između Zvezde i partizana: 1.meč -13:38 (sudije Radović, Boltauzer, Petek) 2.meč 17:25 (sudije Pukl, Dragojević, Petek) ukupno 63:30 u korist partizana. Zvezda ima sramno suđenje u Aba ligi i pravo je čudo da je u plej of krenula sa prvog mesta. Vidi se iz navedenog da su Radović i Boltauzer glavni akteri u ovim otimačinama i neobjektivnom suđenju.
M

Mirotvorac

pre gotovo 3 godine

I ove cinjenice sto si naveo na kakav li te zakljucak navode? Imas li imalo moc realnog rasudjivanja ili u svemu vidis teorije zavere ko i vecina tvojih jarana? Zar nisi uopste pomislio da to sto vi igrate zove se hrkljus a ne kosarka i da se takva tzv. mesarska odbrana kaznjava od strane sudija koji ponavljam slede pravila kosarkaske igre a ne hrkljusa... Avaj, kome li ja objasnjavam, ne vredi, nema vajde...
G

Genije

pre gotovo 3 godine

Da smanjimo broj primljenih koševa i povećamo broj postignutih koševa.
Л

Ложач

pre gotovo 3 godine

Солидна судијска четворка даје наду да морамо бити бољи само 10ак разлике да би победили пола коша, до би код ових синоћњих касапина и 30 било мало. Мада сам мишљења одиграти лагано и опуштено, а у петој избећи синоћње месаре, јовчића, јураса и кољенишића и демолирати титоградског југословенско србомрзачког мутанта пред 10 000 Срба у Пиониру! ВЕСЕЛИ СЕ СРПСКИ РОДЕ
S

Sunđer Bob

pre gotovo 3 godine

Po tvom komentaru se smijem zakleti da pišeš iz Crne Gore...