Nebojša Čović i Miško Ražnatović (Foto: MN Press)
Nebojša Čović i Miško Ražnatović (Foto: MN Press)

Zvezda: Ražnatoviću i partnerima za 10 godina 2.161.725 evra

Vreme čitanja: 2min | čet. 22.02.24. | 14:16

Tviter rasprava između tima sa Malog Kalemegdana i poznatog agenta

Gostujući na podkastu kod Luke i Kuzme, prvi čovek Crvene zvezde Nebojša Čović je govorio o brojnim temama. Za skoro tri i po sata razgovora pričao je o potencijalnim pojačanjima, izborima Duška Ivanovića, Nikoli Mirotiću, zaradama svih trenera koji su u proteklim godinama prošetali Malim Kalemegdanom... Dotakao se i Mini Kupa za pionire u Nišu, koji su osvojili košarkaši Mege pobedom nad vršnjacima iz Crvene zvezde u finalu i skrenuo pažnju na pojavu stranih igrača u mlađim uzrastima (MVP turnira u Nišu bio je Slovenac iz Mege Lun Jarc).

Stigao je i odgovor poznatog agenta i prvog čoveka agencije Beobasket, ali i košarkaškog kluba Mega, Miška Ražnatovića, koji se oglasio na društevnoj mreži Tviter (ili X).

Izabrane vesti

"Matematika i brojevi uvek daju najbolji odgovor na sva pitanja i obično nadjačaju lične i veoma često nerealne impresije", napisao je Ražnatović i izvukao učinak Mege u duelima sa Zvezdom u omladinskim kategorijama, gde je ove sezone ima 6-0 (po dve pobede u juniorskom, kadetskom i pionirskom uzrastu).

Sada se oglasila i Crvena zvezda putem iste društvene mreže i iznela pregled izvršenih plaćanja za BeoBasket, advokatsku kancelariju Miodraga Ražnatovića, kao i Excel Sports, zvaničnog partnera BeoBasketa u NBA, kako stoji na sajtu agencije. Prema obelodanjenoj računici, ukupno im je isplaćeno 2.161.725,65 evra.

"MATEMATIKA JE EGZAKTNA NAUKA!

Ukupno za 10 godina uplaćeno: 253.337.168,52 RSD (2.161.725,65 €);

Prosečno po godini 25.333.716,85 RSD (216.172,56 €)", stoji u objavi kluba sa Malog Kalemegdana, uz detaljnu tabelu u prilogu.



tagovi

KK Crvena zvezdaKK MegaMiško RažnatovićNebojša Čović

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara