Komentari na vest

Zvezda sa posebnim motivom kada zatvara Evroligu pred svojim navijačima

angry_chainsaw

pre 27 dana

Hoće li večeras biti u sastavu Teo i Trej Tompkins, zna li neko...?! Mislim da li je moguće da zaigra Trej večeras ukoliko Sferopulos odluči da mu da neke minute, jer svakako su u padu forme i Mitrović i Davidovac, kao i Giedratis...
D

Da podsetim....

pre 27 dana

Odete lepo na Google pa kucate: prtizan fuzija igokea,procitate prvih par linkova sto vam izbaci i sve vam odmah bude jasno ko dan koji klub je prvi fuzionisan na ovim prostorima i ne postoji jos od 2007 god! Internet je cudo,pamti pravu istinu i posle skoro 20 godina i ne mozes je izbrisati i poreci nikako ma koliko se trudio!
i

izgubili derbi 3x

pre 27 dana

Ovi derbiji sa drzavnim projektom iz laktasa su za Zvezdu i Covica postali Rutina,cak TRI lagane pobede sa pola gasa i osvojen kup ko na treningu i to za samo mesec dana,dzaba im 50mil budzet i 6mil panter sl.sezone se opet vracaju u kup teletabisa na narednih 15 godina isto kao sto su to igrali preko cele zadnje decenije,bice repriza!
S

Srbija uz Albu

pre 27 dana

SVIM SRCEM UZ ALBU DO POBEDE VECERAS!
n

niko igokei....

pre 27 dana

....ne moze da zabrani tu cinjenicu da ih dr.Nebojsa sa Zvezdom redovno pegla u svim mogucim derbijima vise od cele pune zadnje Decenije, i da drze apsolutni negativan rekord u celoj evropi,tako sto niti jedne EL i titule videli nisu poslednjih 13 godina za redom,to je ta njihova "slavna" istorija kojom se toliko ponose,to treba uvek napominjati!
k

kk.Decenija

pre 27 dana

Ono kad o kosarci pricaju navijaci fuzionisane igokeje koja je jedini klub u celoj Evropi koji jedne jedine titule i EL video nije zadnjih 12-13 punih godina ili ti vise od cele zadnje DECENIJE i koji vise ni Kup da osvoji ne moze sa najvecim budzetom u Evropi,i onda navijaci takvog kluba dodju ovde da Zvezdi pricaju nesto o kosarci haha...zaista neprocenjivo!
L

LK1962

pre 27 dana

ZAMOLI NEKOGA DA TI SASTAVI NOVI KOMENTAR DOSADAN SI
D

Decenijas

pre 27 dana

@LK1962 Jel tesko navijati za klub iz laktasa koji drzi najveci negativan rekord u Evropi od cak 12-13 godina bez ijedne titule i odigrane EL! Pitam za druga...?
b

brine

pre 27 dana

odigradi lagamo ,ne zapinajti uigravati neke igrače i čuvati snagu za aba ligu
Z

Zvezda le

pre 27 dana

Motiv je taj što nikada bliži nismo bili 15 mestu i najvećem uspehu u istoriji kluba. Dok je predsednika Čovića biće i naše zvezde. Živeo predsednik Čović, živela zvezda.
G

Grobarcina

pre 27 dana

Uhh jaka utakmica nema sta 😂😂😂
N

NR

pre 27 dana

Zvezdi je bitno samo da ucestvuje. Nema veze sto je najgori tim svake godine.
p

prti

pre 27 dana

Svake godine najgori ? Izvini pomesao si nas sa nekim Partizanom sa pocetka ovog veka Zvezda nikada nije zavrsila poslednja sa najgorim skorom. A to sto nije skoro isla u cetvrtfinale jbg desava se klubovima koji imaju najmanji budzet u Evropi.
I

Iz sljivika

pre 27 dana

Uf uf, kako je to emotivno. A nisu imali motiv protiv Asvela, Albe, Bajerna... More marš.
s

seljak iz sljivika

pre 27 dana

ajde lazni navijacu zvezde pali
K

Kurir

pre 27 dana

Seljak iz šljivika - Zašto misliš lažni, čovek je potpuno upravu, dosta bre vise laži, obećavanja final fora itd... Većina navijača misli da je problem u rukovodstvu kluba a ne u igracima kao što i jeste, jer jednostavno moraju neki ljudi da odu, dosta je bilo!!!! Zvezda iznad svih!!! 🔴⚪
A

Aqa

pre 27 dana

Kažu arena večeras zaključana, kako javljaju neće biti nijednog navijača rezultata.