Komentari na vest

Zvezda se potrošila da nadoknadi 23 razlike i uspravne glave napušta Kataloniju

D

Dajvak

pre oko 2 godine

Nema veze, izbacićete ih u play off-u. 🤣🤣🤣
G

Gost89

pre oko 2 godine

Kad je prekinuta sezone usled pandemije zbog korone, grobari su trazili da se partizanu uruci pehar evrokupa.. A sad ga tupe jer su izbaceni klubovi iz Rusije... I tako.. Mozda da su oni zauzeli mesto CSKA, sa njihovim skorom, msm da bi to bilo prihvatljivo.
G

Gosty

pre oko 2 godine

neverovatan naslov i tekst. svaki poraz je kao pobeda a svaka pobeda kao titula EL. Sinoc da je Barsa dala jos gasa na 20razlike bilo bi 50,sreca nije. Napad jeziv, odbrana jos gora . centar iz pika dok se vrati i iskakanja oni zakucaju i vrate se u odbranu
P

Prijedor

pre oko 2 godine

Nekom..... , nekom brat. Možda i vi jednom zalutate u to visoko društvo. Mislim na top 8.
V

Vinkl

pre oko 2 godine

dodji rec je rec na redu si...
V

Viola

pre oko 2 godine

U odličnoj su formi, a od zadnjih 7, 8 mečeva, doživjeli su samo dva poraza, i to od ekipa koje su osvajali titulu prvaka Evrope. Barse i ne mogu se sjetiti onih drugih.
R

Reč je reč

pre oko 2 godine

Ovi grobari definitivno nisu u vinklu. Zvezda izgubilla od Barselone koja je trenutno prvi kandidat da osvoji EL i oni kao nešto provociraju hahaha.Po njihovom shvatanju veća bruka izgubiti od Barse nego od tamo nekih Teletabisa.Nije bolest sve što boli.
R

Rodman1986

pre oko 2 godine

Oni se nigdje nisu obrukali, svi njihovi porazi u našim medijima su pobjede. Živjela Sjeverna Koreja republika Srbija.
B

Bok

pre oko 2 godine

Povukao si pravu paralelu pominjući države, taman da se prokontaš kako ste vi u oba sporta došli od očaja do sjaja.
M

Mikac678

pre oko 2 godine

Zvezda pobedila 2:2 kako bi onaj novinski naslov! U takmičenju gde se igra svakih par i gde ima gomila jakih protivnika nije problem izgubiti od Barse, tako da ne znam čemu ovi herojski tekstovi
b

bingosale76@gmail.com

pre oko 2 godine

Cuj covek poredi Barselonu I Cedevitu,e svasta ces ovde da procitas 🤣🤣🤣🤣🤣🤣👪
G

Gost ja

pre oko 2 godine

Jesu se ovi “ leteci holandjani “ razmahali krilcima. Manjina
S

Sinalko

pre oko 2 godine

Ponosan na ovu timčinu ! Nikad se na predaju. Ostaje žal sto nije bilo love, sa 2 igraca tipa Loyda i Noka ovaj tim bi bio prvak Evrope. Podpisujem ! 1-Wopters-Ivanovic-Markovic 2-Loyd-Dobric-Lazic 3-Kalinic-Hoļins-Lazarevic 4-White-Davidovac- 5-Noko-Mitrovic-Kuzmic Simon i Cirbes penzija
R

Reč je reč

pre oko 2 godine

Lojd je truba od igrača. Dok je igrao u Zvezdi imali smo skoro svaku utakmicu veću štetu nego korist od njega.Preveliki potrošač lopti. Nabijao statistiku kada je utakmica već izgubljena i kada protivnik smanji gas. Lično sam molio boga da ne ostane još jednu sezonu.Noko ok.
h

humskapfc...

pre oko 2 godine

Nije bilo love ahahahahaha pa koliko vi hocete drzavnih para? 9 god drzava sipa milione, a brukate Srpsku kosarku, za 9 god borba od 13 do 17.. Kalinica 1,2 po sezoni.. Holins 1 m, Vajt 1 m, Volters 800000.. Ivanovic imao u Buducnost 400000, u zvezdi ima min. 500
D

Daks

pre oko 2 godine

Idi ti i prvi razred ponovo.
W

Warehouse G

pre oko 2 godine

Šta je bre ovo? Sve pozitivni članci o mezimici i pored eliminacije od Rendžersa i poraza od Barcelone?!? Kako neko kože uzdignute glave biti posle poraza od 12 koševa razlike?!? Kad je Partizan od Cedevite izgubio sa manjom razlikom bili su komentari u stilu “težak poraz”, “katastrofa” i sl. Ludilo mozga!
E

Esex

pre oko 2 godine

Ludilo mozga je da uporedjujes barsu sa cedevitom..

Borko Mitrovic

pre oko 2 godine

Evo vec je 8 dan kako sam primio 8 golovaa
f

fill it

pre oko 2 godine

Stvarno? A sto se nisu potrosili da ne bude 23 razlike. Stigli su jer je Barsa stala, Kad im je trebalo da rese nagazili dva minuta i cao/. O kakvoj glavi vi pricate kad je citava utakmica 20+. Poceli ste sve Zvezdino da predstavljate kao nevidjeni uspeh, ko da vas prcednik skolovao kako da spinujete i podilazite ovima sto ne veruju svojim ocima nego onome sto cuju i procitaju . Neverovatno. za svaki drugi tim posle ovakve utakmice naslovi bi bili dijametralno suprotni, tipa "barsa razbila..., Jos su zeleni za ozbiljne timove i takve gluposti. Ej i u sportu i vestima o istom spinovanja koliko hoces, da ne veruje covek, ispade da je i Metropolitan sinoc otisao uzdignute glave jer su sa 25 spustili na 15. bukvalno ista utakmica, u jednom pravcu. Jel to do izbora ne sme lose da se pise o zvezdi? Fale glasovi,a? Jos malo pa cete ko Korejci da im upisujete pobede i tamo gde ne ucestvuju, npr u NBA ligi. Verujem da bi ovi poverovali i u to, takva je to struktura mozga, ali ipak, ajde malo objektivno i bez tih podignutih glava kad te neko rastavi na sitne komade.
T

Tze

pre oko 2 godine

Zvezda je odigrala dobar mec na vrhunskom nivou još jedanput i ovo jeste bilo za ponos. Gledaj utakmice pre davanja konentara. Jedina "Koreja" koja se ovde viđa je neverovatno loženje navijača Partizana posle pobeda nad š timovima
V

Visca Barca

pre oko 2 godine

Bravo za komentar! Navijač sam Zvezde i ne glasam ovu vlast. Čik objavi komentar ako smeš!
D

Drvo

pre oko 2 godine

Pre neki dan protiv makabija, sad protiv barse, nikako da shvatim kad bese ono igramo protiv Sljonskova i Lietkabelisa.
S

Spiritus movens

pre oko 2 godine

Mocni Sljonsk i nezgodni Lijetkabelis.
F

Familija

pre oko 2 godine

Lazarević je odigrao odličnu utakmicu momak stvarno zaslužuje minute falilo je malo energije u defanzivi ali svi znamo da Holins nije bio na parketu pa je jasno šta je to što bi nam moglo pomoći u utakmici ovakvog tempa i ritma Barselona kao i uvek ima tim skovan da se takmiči da osvoji evro ligu idemo dalje bitne utakmice nam dolaze NAPRED ŠAMPIONI samo napred gazi familijo
G

Gost...

pre oko 2 godine

a makse , veli uspravne glave..hahahahah
1

125

pre oko 2 godine

opismeni se
l

linoleum

pre oko 2 godine

radonjic je imao pre problem da razigranog igraca zaboravi na klupi a sad drzi kalinica kad lazarevic radi poso a kalinic u autu skroz,racuna proradice epa nece batice ,nauci vec jednom i posalji ga na hladjenje kao sto dobrica saljes cim promasi jedan sut.kuzmic bedno,holins fali
M

Mop

pre oko 2 godine

Slažem se. Kalinić je skroz u nekom kontraritmu. Prodao par lopti kad ste mogli priključak da uhvatite. Ivanović vam je pozitivno iznenadio večeras. Odlična partija. Mislim da bi Albu trebali sa vašom odbranom da dobijete. Samo da im centre zaustavite jer im bekovi sa jakom odbranom ne mogu pogoditi ništa.
P

Pobeda je resenje

pre oko 2 godine

Bice pobeda Zvezde u sledecoj utakmici u Evroligi.
B

B. Grobar

pre oko 2 godine

Evo velike sanse za vas cigane. Neka izbace ostalih 17 timova iz lige (ne samo ruske) i eto vas na sampionskom postolju. U stvari, jedino yako bi mogli vi da osvojite, nesto u Evropi.
A

A vi ?

pre oko 2 godine

A vi kako ste ?
S

Sta reci

pre oko 2 godine

Kakav humor, tako grobarski tako jeftin.... tako copy paste
P

Petarda

pre oko 2 godine

Bravo decko, petarda za tebe 👏
S

SAŠA FRANKFURT

pre oko 2 godine

kod vas treba sve izbaciti iz Evrokupa, kad vas čuveni Lijetkabelis razbuca ko svinja masan džak!!
R

Radonjizam

pre oko 2 godine

Eh da hoće neko Radonji dati Barselonu.
K

Kalina

pre oko 2 godine

Kalina je u kanalu vec duze vreme.. Previse solira, gubi lopte, frlja neke nenormalne suteve... Treba malo da oladi glavu jer nije Lebron Dzejms pa cak ni za nas tim
P

Placen je

pre oko 2 godine

3,6 mil da bi solirao!
K

Koliko vi ne razumete

pre oko 2 godine

Koliko smo mi mali,osim po inatu
Ж

Жофри Ловерњ

pre oko 2 godine

Лакши тренинг моћне чете Жељковог ученика!
S

Superhik

pre oko 2 godine

Jbg ali juniori Barse jači su od litvanskih Motačakablova!😏
G

Gost3334

pre oko 2 godine

Ćuti, gledaj svoju muku.
P

Pobeda je resenje

pre oko 2 godine

Valjda ce Zvezda imati snage da dobije sledecu utakmicu u Evroligi.
V

VecaBgd1971

pre oko 2 godine

Dobro, probali, dali sve od sebe i nismo uspeli. Samo me malo smorio Kalina na kraju sa onakvim glupostima, opet njegove zute minute. Cepamo dalje, da dobijemo ono sto moramo i mozemo, valjda ce biti dovoljno.
J

Joakim

pre oko 2 godine

Previše utakmica Zvezda ima! Definitivno se išlo na poraz koji manje boli, ali da možemo igrati sa svima možemo! Nemci i Efes moraju pasti
g

gostJoakimu

pre oko 2 godine

mozete, mozete igrati bez problema, mozete se pojaviti na terenu. hajde da pricekamo hoce li se Grcka ili Spanija prikloniti Rusiji pa da steknete i prednost domaceg terena - ZASLUZENO - sa svina ste "igrali"
8

8383838

pre oko 2 godine

Da se svi priklone Rusiji, partizai opet nikada nece igrati evroligu 😂😂🤣
V

Voip

pre oko 2 godine

Sta reci momcima na parketu nego BRAVO! Tako se bori za grb i stice postovanje protivnika i publike. Moze nekad da nema procenata suta, srece ali borbenosti nikad ne sme da nedostaje. Ovo zvezdina publika mora da prepozna i da se trese hala od navijanja sad kad je najpotrebnije, i na gostivanjima naravno.
M

Mislim da

pre oko 2 godine

nam je 20 mil sto dajemo za igrace nedovoljno za top8 cak i kada izbace sve ruske klubove!
S

Sacuvaj me boze

pre oko 2 godine

Grobarske gluposti...
N

Nista neobicno

pre oko 2 godine

Nazalost i u EK ljestvica se podigla. Deru nas neki timovi veoma nepoznati u svijetu kosarke. Ali navikli smo se da nam zivot nije lak.
P

Prc Milojko

pre oko 2 godine

Zamisli da trošimo k'o komšije 40 miliona, a da nas neki levati odučavaju od košarke?!
K

Komatina

pre oko 2 godine

40 miliona, jel dinara? Mi smo ovo osvojili sa 1000 njemačkih maraka, koliko vi x2 dnevno plaćate svoje igrače na klupi da budete 5 godina na 18 mjestu.
Z

ZvezdasSrb

pre oko 2 godine

Jel sve ok sa Lazicem?
S

Spiritus movens

pre oko 2 godine

Dosta bolja igra, pre svega u odbrani, u drugom poluvremenu. Medjutim nedovoljno da se nadoknadi propusteno u prve dve cetvrtine.
d

djapetooo

pre oko 2 godine

Upravo tako, bez žara i u grču. Sa željom da se izgubi sa pristojnom razlikom. Jako tesko do kraja, dve moraju da se dobiju. Tj.makar jedna u gostima i da strepimo na kraju. Jako teško, ali uz pošten pristup i izgaranje, ne i nemoguće. Da vidimo od čega smo.
s

svedok

pre oko 2 godine

Kad igras unapred izgubljenu utakmicu. Momci sustigli prednost i ne razumem trenersku logiku uvedes nezagrejanog Kalinica i odmah izgubis utakmicu. Ok ovi se macici bacaju u vodu naredne moraju na biti il ne biti.
H

Holins na Exuma u plej-ofu

pre oko 2 godine

Nije bas nezagrejan, imao je dosta minuta pre. Ali lik u glavi nije bio na ovom mecu... Nek bude pravi protiv Albe, sta da kazem