Komentari na vest

Zvezda u Monako sa 11 igrača: Džejms jedan od najboljih ikada u Evropi, teško je bez dva pleja

P

Pa šta

pre oko 2 meseca

Partizan igra bez plejmejkera 2 sezone već .Ispada od Budućnosti ali nema veze državno je projekat,Expo pa Partizan
c

cule87

pre oko 2 meseca

ako Zvezda kao dugogodišnji šampion ABL A lige nikad ne može ništa da napravi u EL, onda ABA liga možda ni ne zaslužuje da ima predstavnika u EL. Zar nije to ispravna logika? Evo Partizan je prošlogodišnji šampion, bio na korak do F4, to onda daje legitimitet celoj ligi... šta će biti ove sezone, čisto me zanima, da li će finale odlučiti neki drugi faktori osim terena, pošto mi u Srbiji to shvatamo kao život i smrt...
A

Ako je pravde

pre oko 2 meseca

PARTIZAN ispada u polufinalu od Budućnosti,tako da neće ni igrati finale
N

N....

pre oko 2 meseca

Kako je ovo jadan sastav
A

Aqa

pre oko 2 meseca

Kako je ovo jadan sastav, e moj Partizane ko tebe dobi triput već ove sezone.
z

zigibau

pre oko 2 meseca

Nesa Ilic je bio tolko paklen igrac da je igrao van CZ samo za veliki Kaseres, vec druge godine je dobio sut kartu. Mislio sam na Slobodana Jankovica, onog drugog, ne onog pokojnog sto je udario u konstrukciju. Taj je bio top igrac i uz celavog Obradovica i Bjelicu 3 najbolja igraca CZ od 80-tih. Sto se tice zlata iz 2002, Radman nije ni igrao, odstranjen iz tima, ni medalju nije dobio i za celu svoju karijeru nema jednu pravu za reprezentaciju. Pedja je bio godinu dana u CZ kad su izbegli iz Hrvatske i odigrao ne vise od 20min sve ukupno za CZ. Sa nepunih 17god vec je bio u crnobelom delu Soluna. Sto se Vujanica tice, momak je shvatio da je uvek bolje igrati u velikom klubu, nego u ispodprosecnom evropskom klubu. Svakom igracu je san da igra u NBA ili u velikom evropskom klubu.
m

metalika moj dobar

pre oko 2 meseca

zna li se povod utakmice ? neki memorijal,turnir ..sta ?
@

@zigibau

pre oko 2 meseca

...sve te tvoje price su divne, samo ne rece, koji su to igraci iz partizanove skole? ima ih mnogo koji su bili krace u partizanu nego stojakovic u zvezdi, pa ih cesto navodite kao legende vaseg kluba. za vujanica se zna kako i zasto je presao ali to nije tema uopste. danas bi to pripisali nekom duhu koji lebdi ili nesto slicno.
T

Topic na Teren

pre oko 2 meseca

Moj drug koji radi kao Barmen u jednom Beogradskom klubu mi poslao video koji je snimio kako mali Topic sa devojkom djuska u klubu, a ovamo nasa uprava i dalje nam potura lazi kako je Topic toboze "i dalje povredjen"...znaci povredjen da igra i pomogne Zvezdi a nije da djuska u nocnom klubu, stvarno zanimljivo!
@

@topic

pre oko 2 meseca

...niko ne potura nista, receno je odavno da je topic poceo da trenira. sad, dal' mu je potreban isti nivo spremnosti za "djuskanje sa devojkom" i igranje evrolige, najbolje je da ti odlucis. i bas slucajno, ti koji prozivas topica vec mesec dana sto ne igra - tvoj drugar ga ugleda sa devojkom u nocnom provodu.
Đ

Đukin fan

pre oko 2 meseca

Ovaj gelatino Grk je sa doselekcijom zajebo vek!!!Jasno da je u EL odavno sve izgubio a Zvezda od starta nedorasla ozbiljnom plasmanu no ovo da nema 12 igrača je u domenu sramote i bruke za klub!!!Preterali
T

TP-1

pre oko 2 meseca

Katastrofa sta je Covic uradio sa ovogodisnjim sastavom Zvezde. Jos jedna sezona uzaludno bacena,nalozena masa i potroseni silni milioni ni u sta. Covicu odlazi!!!!
Z

Zigibau

pre oko 2 meseca

Cudi me da CZ ne dopuni roster iz svoje nadaleko poznate omladinske skole, ciji su izdanci vodilu reprezentaciju do pobeda nad Panamom, Surinamom i Donjom Voltom. Neke nove Nese Ilice, Rakocevice, Nede, Bogosavljeve, Jovanovice, Radovice, Jankovice,.. Uf zaboravih najveceg - Zufera.
@

@ssss

pre oko 2 meseca

Donekle mogu da se složim.Samo donekle jer je Neša Ilić bio paklen košarkaš.To ti kažem kao Grobar.
@

@ssss

pre oko 2 meseca

A i Guza Janković takođe ako si na njega mislio.
@

@zigibau

pre oko 2 meseca

...tvoj komentar bi mozda bio duhovit, da reprezentacija nije dobila mnogo vise od zvezdine nego partizanove omladinske skole. poslednje zlato - stojakovic, radmanovic, vujanic, pa i taj rakocevic. koliko ih je doslo iz partizanove skole?
1

1980

pre oko 2 meseca

Šta je sa Topićem? Kakva povreda je u pitanju? O čemu se tu radi?
A

ABCDE

pre oko 2 meseca

Povreda je mnogo ozbiljnija nego sto se prijavilo. U pitanju su ligamenti. Momak je skoro pa zavrsio sezonu. Krilo se zbog NBA da ne bi decko pao da draftu.
@

@ abcde

pre oko 2 meseca

...prvo, ako je pokidao ligamente - zavrsio je sezonu sto posto. a drugo - svaki igrac prilikom prijave na draft prolazi kompletne lekarske preglede i ne postoji sansa ni mnogo manja povreda od te da se sakrije. neko sa insajderskim informacijama kakve pruzas, trebao bi bar takve sitnice da zna.
A

ABCDE

pre oko 2 meseca

Pa bas zato se cuva da bude zdrav i da se povreda lepo zaleci. Ko je rekao da je pokidao ligamente? Topic je povredio ligamente teze nego sto je izasla informacija u javnost. Oni su rekli 4-6 nedelja oporavak, a sada su prognoze u aprilu...Dakle vise od 3 meseca. Ako znamo da se pokidani ligamenti lece operacijom, i oporavak traje 6+meseci to govori da ih je Topic lepo povredio,ali bez kidanja...zasto to odmah nisu rekli,odgovor se sam namece!
@

@abcde

pre oko 2 meseca

...receno je da ce pauzirati 2 meseca i posle toliko se i vratio treninzima. kao sto je receno i da je povreda kolena, sto stoji i na sajtu evrolige, iz cega svako ko se malo razume moze da zakljuci o kojoj povredi se radi.
p

podesen

pre oko 2 meseca

Tesko ce Zvezda bez Ilica,vazan je to sraf.
D

DrvoMama

pre oko 2 meseca

Giros pa vi ste napravili ekipu za titulu a ne f4 Kakva su to opravdanja
Л

Лика

pre oko 2 meseca

Погледај имена играча јел теби то изгледа као тим за ф4