Komentari na vest

Zvezda u Novom Mestu, Ilić poručuje: To što smo favoriti na papiru ne znači ništa

A

Ako je Novo

pre 5 meseci

Misto nije Ljubljana gde se neki redovno sapletu
P

Preža

pre 5 meseci

Bolje počni nesto da igraš nego što daješ izjave. Stegao si se brate kao da ti život visi o koncu, opusti se i kreni da pokazuješ da sa razlogom nosiš sveti dres.Nesumnjivo da imaš talenta, ali deluješ preplašeno na terenu kao nekada Boriša Simanić.
T

TP-1

pre 5 meseci

E,ako Ilic poluamater to kaze,onda mora da je to tako.
l

lol12

pre 5 meseci

Za kompletne amatere iz NBA i Reala Simonovica i Tristana je MVP licno.S obzirom da ove nije prosao u odbrani samo onaj sto nije probao.A bolji je u tom segmentu i od nekih neuporedivo skupljih i vecih imena (Tobi,Kaminski...)
T

TP-1

pre 5 meseci

Lol12@ Ne znam zasto pljujete Kaminskog? Vi trazite Lesora br.2,pa vam zato ne odgovara. Da nije Kaminskog ni ovo pobede koje imate ne biste imali. Decko odlican,sutira za tri bolje od Nedovica,,dobro se otvara,da neke poene koje iz ofanzivnog skoka,bori se...Tesko je naci novog Lesora. Kaminski je drugaciji tip igraca. Tristan takodje dobar,ali mu treba dati vecu minutazu,malo ga osloboditi. Tobi je pacijent,tu se slazemo,ali ni Ilic nista bolji a treca sezona u EL.
0

07

pre 5 meseci

Ja ne znam što svi pljujete Ilića i podcenjujete ga. Dečko je mlad ima 23 godine pred njim je velika karijera i biće on vremenom sve bolji od pojedinih koji su se iznad u komentarima spominjali. Samo treba verovati u njega dati mu šansu da igra bar 5 minuta na svakoj utakmici i u Abi i u EL treba ga podržavati a ne podcenjivati. Živi bili pa videli za 10 godina će vas sve biti sramota šta ste pisali o njemu i sve vas koji niste verovali u njega dematova će nestvarnom igrom. Za 10 godina će te biti ponosni na njega ŽIVI BILI PA VIDELI!
@

@tp

pre 5 meseci

Ako ti to strucno elaboriras verujem ti. Kakav bre Kaminski i ostali Lesori. Sto coveka dizete u zvezde samo zato sto je kkd vas igrao iz inata jer se prvo nudio Zvezdi koja ga nije htela. Stranci su tu trenutno i upamti verni su klubu srazmerno kolicini para u ugovoru. Sto se vi sekirate za Ilica i Simona. Pa napice vam se krvi. Momci Zvezdasi bore se za svoj klub. I ne zurite doci cete na red mada u ABA ligi vise niste faktor.
Z

Zrnov

pre 5 meseci

Lave, ti nisi favorit ni na papiru.