Komentari na vest

Zvezda umalo od gotovog napravila veresiju u Nikoziji, Peristeri promašio šut za pobedu

z

zvezda ns

pre preko 1 godinu

biće ro super kad uđu nedović i petrušev umesto kuzmića i markovića ili iliča i polako ubacuju topića u aba mi smo super skockani na svim pozicijama vlada je super trener velika podrška za ekipu netreba se obazirati na partizan oni se odlučili na drugu obciju sa skupim strancima pa videćemo u maju šta je bolje
B

Budak

pre preko 1 godinu

A jel idete na F4!?
K

Kontraš

pre preko 1 godinu

Bice ovo sve gore i gore kad krene sezona, opusteno....
D

DSB

pre preko 1 godinu

Frejzer i Izundu- Zvezda Adams i Kuzmic- FMP
M

Muniain

pre preko 1 godinu

Hahahaha za ove prvi put čuo sad
n

neshha

pre preko 1 godinu

Bolje da si cutao,nego sto si otklonio dilemu.
Z

Zeljeznik 2011

pre preko 1 godinu

Na sta se spucalo 20 mil eura! I ove sezone ce biti cuveno G17+ ! Pitanje za Pantere : dajte jedan dokaz da Partizan ima toliki budzet koliko vi lajete ,a da nije excel tabela ? Ja cu Apr izvestaj koji kaze da smo samo prosle sezone kada nam budzet bio ubedljivo naiveci imali visestruko manji budzet od Fmpa! Sad dajte vi dokaze!?

Ivica Gasic

pre preko 1 godinu

Drago mi je što će ovo izgleda konačno biti sezona u kojoj će Nikola Ivanović prikazati put potencijal svoj i zaigrati onako kako zna i ume. A to je - jako dobro!
k

kuzmicu Odlazi

pre preko 1 godinu

A KOLIKO POENA JE DAO KUZMIC OD 50.GOD? OPET NIJE NI JEDAN JEDINI,OK TO SAM I OCEKIVAO OD REKREATIVCA!
k

kk.Bezanija

pre preko 1 godinu

A pazite ovo,kazu navijaci fuzionisane igokeje da nas treba da bude "sramota" sto ne mozemo u EL da pobedjujemo redovno klubove sa 60-70.mil budzetima i plasiramo se na Final-4 Evrolige ili je osvojimo! A oni sa druge strane od osnivanja 2008 u laktasima pa do danas cak 11 punih godina tu istu EL videli nisu niti jednom a takodje niti jedne jedine titule osvojili nisu za to vreme! Znaci "sramota je" igrati Redovno EL zadnjih 10-11 godina i Osvajati sve moguce Titule po Srbiji i u ABA ligi, a "nije sramota" punih 11 godina ne videti niti jednom EL i niti jednom titulu,i na sve to nakon tolikih godina Posta od EL i titula morala drzava i AV da im se smiluju i bukvalno im Kupe ucesce u EL ove godina za 5.mil evra koliko je kostala klauzula za upraznjena mesta izbacivanjem Ruskih klubova! Pojam 'sramote' je izgleda totalno Izvrnut kod navijaca kluba sa 30.mil budzetom i po 4.mil punterom i crvenim trenerom koji i pored svih tih silnih drzavnih Miliona pogubi sve 3 titule u prosloj sezoni do te mere da na kraju i Pobegnu sa megdana u KLS ligi! Ako to nije prava sramota onda ne znam sta jeste zaista!
b

bije dareglo

pre preko 1 godinu

Pravo u centar👌 Alal vera za kom!👍
F

Fmp 2011

pre preko 1 godinu

Hahahahahahahahahhahahahaha 😂😂😂
G

G

pre preko 1 godinu

Samo cu ti jedno napisati, mislim da ce biti dovoljno. Mi se nikada nismo fuzionisali, nikada nismo prodali grb, ime, menjali maticni broj i niko nije izjavio da niko ne moze da nam zabrani kako cemo da se zovemo. To sto Vas jako boli sto ne postojite pa zelite po principu 1000x ispricana laz postaje istina, ovde nece uspeti. Zna se ko ste vi, tj zna se da ne postojite od 2011. godine kada niko nije mogao da zabrani Fmpu kako ce da se zove. Partizan ima isti maticni od osnivanja. Laku noc
h

humskapfc...

pre preko 1 godinu

Kad nesto napise gluperda, izlupeta se i on stvarno misli da je nesto napisao i jos mu daju plus.. Pa da si moj grobar ja bih se stideo tebe sto si navijac Partizana, a ne da ti dam plus.. Koji pavijan majko mila
G

GostRider

pre preko 1 godinu

Mene brine prvi plej kao najosetljivije mesto u timu,decko za sad ne zna gde je levo.Garantujem da cemo da menjamo pleja i trenera do nove godine,da fali nam jedna dobra trojka koja ume da pogodi spolja ali posto nemamo beli dinar to je to
l

ljubanjac

pre preko 1 godinu

Biće i Dobrić i Holand na trojci a oni su šuteri, plus Lazarević i povremeno D.Ilić.
W

Walldorf

pre preko 1 godinu

Vidim, komentariše se i ovako i onako. Preuveličavaju se dobre stvari dok se očiti nedostaci dižu na kub. Ovog leta su načinjene dve osnovne greške. One mogu a i ne moraju biti presudne u širem planu. Prva greška je da nismo sačuvali najtrofejnijeg trenera u osamdesetogodišnjoj istoriji KK Crvena zvezda. Doktor skoro reče da ne treba graditi "kult ličnost", očito ciljajući ogromnu podršku koju Dejo Radonjić uživa u zvezdaškoj javnosti. Taj čovek je sa skraćenim sastavom igrao po četiri-pet utakmica u nedelju dana. U takvim uslovima, zabeležio je četrnaest pobeda u EL, dok je ABA Ligu i domaća takmičenja izdominirao. Možda je zbog toga i morao van, jer je Obradovića, uprkos ekipi prepunoj skupih i kvalitetnih Amerikanaca, ostavio praznih šaka. Druga greška je lagano mogla biti izbegnuta. Umesto što smo povredama sklonog Nedovića potpisali na tri sezone, trebalo ga je dovesti na 1+1. Time bi ostalo para za Davidovca i Kalinu. Nama nedostaje prvi plej, iskusan i kvalitetan. Medjitim i više od toga nam nedostaje igrač tipa Kaline ili Papapetrua. Takav igrač je vezivno tkivo, kao hrskavica koja zglobovima omogućava da pokreću telo. No, dobro. Što je uradjeno, uradjeno je i povratka nema. Ostaje nam da verujemo u inteligenciju trenera Jovanovića i njegovu sposobnost da maksimalno iskoristi ono što ima, da u ekipi izgradi zajedništvo poput Alimpijevića sa Bursom i da svaku utakmicu igramo kao da nam je poslednja. Na kraju, idemo dalje. Korak po korak. Do nove triplete i Top 8. EL. Napred ZVEZDA!!! Sportski pozdrav!
P

Pera venije

pre preko 1 godinu

Tog Deja je doktor želeo da napravi najskupljim trenerom u istoriji košarkaškog kluba ali se Dejo ipak odlučio da obuče zeleni dres PAO-a.
F

Fmp 2011

pre preko 1 godinu

Ta zvezda i njena istorija su nestali 2011 god !
l

ljubanjac

pre preko 1 godinu

Malo si promašio istoriju. Ovaj Fmp ne traje baš 60 godina.
h

humskapfc...

pre preko 1 godinu

Samo da kazem ovim mukicama sto se tese Partizan ima veci budzet.. I prosle god ste imali duplo veci budzet, Partizan 6, vi 12, i ove imate veci 15 m za tim koji 9 god bruka Srpsku košarku u EL
1

11.god bez EL

pre preko 1 godinu

Ono kad navijac kluba nastalog u laktasima 2008 prica o "sramoti" a njegova fuzionisana igokea punih 11 godina niti jedne EL i titule videla nije!
R

Risorgimento

pre preko 1 godinu

Ne mozete se vi porediti s nama. Zvezda visestruki sampion Jadrana a vi 7. mesto, i trazite da imate isti budzet. Valjda bi novac trebao da se deli proporcionalno na osnovu postignutih rezultata.
@

@riso..

pre preko 1 godinu

Zvezda je ugasena 2011 tako da se svakako ne mozemo porediti ! Mi imamo osvojenu Evroligu i visestruci smo ucesnici F4 bili ,a vi imate sta? Sem Fica i Branka Lazica ..
G

G

pre preko 1 godinu

Mi nismo nastali u Laktasima, Mi smo Partizan od 1945, sa sve osvojenih 3 kupa Koraca evropska i 1 Evroligom. Boli vas ta 2011. kada ste se ugasili zvanicno kao prst u oko. Limenke boli vas sve to, boli vas sto ne postojite, boli vas sve sto se desava, patite i placite, jer vam drugo bista ne preostaje!
R

Risorgimento

pre preko 1 godinu

Partizanu je Zvezda od nastanka bila uzor jer je popularizovala kosarku u Jugoslaviji, igrala evropska polu-finala i finala i imala svoju skolu kosarke kad vi niste imali ni jedan trofej. Na nasim plecima ste kasnije i napravili uspehe.
c

comi jos samo jedan

pre preko 1 godinu

Ovom rosteru hvali samo jos jedna ,,slanina,, BACON 🥓 iz Monaka koji je jos uvek free.i Kalis je zagarantovan..
B

Bukvar

pre preko 1 godinu

Ko koga hvali?
L

Lalat

pre preko 1 godinu

Pa da imamo najbolje igrače Evroligaških ekipa poput Nanelija i Papapetrua bolje bi bilo, ovako sa skromnim budžetom dobra je i pobeda. U junu ćemo biti na top nivou, kao i svake godine.
Z

Zeljeznik 2011

pre preko 1 godinu

Da imamo samo jeftine poput Hasana Martina i Ben Bentila iz f4 ekipa Evrolige! 😂🥳
N

Ne zaboravi

pre preko 1 godinu

Nedovica od 3,3 mil eura! Itd..itd
D

Dele stanove

pre preko 1 godinu

Samo da kupite sezonsku 🤣🤡
G

Gost Pele

pre preko 1 godinu

Kalemegdan u Junu, pametnom dovoljno. Zvezda u srcu!!!
u

u fmp

pre preko 1 godinu

tj.cz ulozeno 80 mil.,ali nista ove godine od njih..mislim,ako ovaj BLAMER moze napisati 60 mil.u KK PATIZAN
M

MVPČAČAK

pre preko 1 godinu

Neumesno je pričati o novcu koji je Partizan potrošio kad svi znamo koliko je državnih para spiskala kkczvfmp i kkfmp.Ove sezone u ove dve ekipe najmanje 15 stranaca,ukupno 35 igrača.Ko to sve finansira i koliko to košta?
G

Gost4⁴4

pre preko 1 godinu

Pa penzioneri
p

podesen

pre preko 1 godinu

Pratim košarku sigurno 40godina,pogledao mali milion utakmica,evro ligu jedno 14god poslednjih barem 90 % celih utakmica,onaj koji kaže da je Zvezda jača nego prošle godine taj da gleda bolje fudbal. Slabija je kao što reče jedan kolega minimum 30% a sa trenerom i preko 40% nego prošle sezone.Prosle godine imala jak sastav,tvrd,neugodan,Volters,Kalinić jedva dobili Partizan.Prosle godine u ovo vreme Partizan izgubio od Cibone u pripremama gledao meč i krstio se .Partizan na kraju prošle sezone ujedao na loptu sa evroligaskom Zvezdom.Sada Partizan u odnosu na pre godinu dana je 150% jaci ali su i stucane debele pare.Ako Ivanović ,Mitrović,Adams,Bentli crnja kako ga zovem osvoje titulu u aba ja ću da idem go po Požarevcu da kaznim samog sebe što sam džabe košarku gledao .

Badzapro

pre preko 1 godinu

Gde si ti bacio 40godine zivota....
G

Gost9

pre preko 1 godinu

Mislim da debelo gresis.
S

Saša M

pre preko 1 godinu

Pazi šta si rekao.
z

zvezdaa

pre preko 1 godinu

Nemoj dva puta da kazes..objasni mi molim te kako je to Zvezda slabija nego prosle sezone..od pozicije do pozicije
G

Gost123

pre preko 1 godinu

apsolutno se ne slazem sa vama osim u cinjenici pa partizan jeste ponimenima puno jaci nego prosle godine ali je slabiji za domace igrace koji "grizu" vise.. ne moze neko ko prati kosarku da kaze da je partizan bio toliko slabiji od zvezde lani.. u najmanju ruku bili su egal, uporedite pozicije pa cete videti ili mala razlika na jednu ili drugu stranu ali egal po meni...
b

bravo

pre preko 1 godinu

Slažem se
G

Gospodin Chaki

pre preko 1 godinu

Sve dok su domaći igrači nosioci igre i najbolji deo tima ja se ne brinem. Stranca je lako zameniti. Zvezda je sa 2/3 domaćih igrača u rosteru prošle sezone OSVOJILA SVE!! Tako će biti i u sezoni pred nama. Ovi što trenutno imaju 9 stranaca i kamione para misle da će tako srušiti Zvezdu. Teško će to ići sve dok se Zvezda oslanja na domaće igrače, a ne kao oni na skupe strance. Samo što oni nisu u stanju da to ukapiraju. A videli su već prošle sezone da pare ne igraju, već srce u junaka.
j

jbg gospodine

pre preko 1 godinu

Ne delujes gospodski...pricati o strancima,a vagoni stranaca u posledji 10 g.protutnjalo Zeleznikom.
R

Realno govoreci

pre preko 1 godinu

FMP doveo boljeg pleja od nas.
A

Alooo

pre preko 1 godinu

Pa mi nismo ni doveli pleja
t

tupsone

pre preko 1 godinu

Šta je Adams ako nije plej?
Z

Zvezdaa

pre preko 1 godinu

Sve bre strucnjak do strucnjaka..te treba nam ovaj,pa jos jedan i tako u krug..ljudi za sta smo imali lovu to smo i doveli i to je to..ovaj tim je sigurno jaci nego prošlogodišnji,zivi bili pa videli..unapred se prica o mogucnostima igraca koji su prvi put u Evropi,polako,dajte vremena ovom timu..i prosle sezone su svi pljuvali Holinsa na početku,realno nije bio za pohvalu,a posle su se kleli u njega..gubili smo i prosle sezone dobijene utakmice pa nikom ništa,opet je rumeni na kraju bio bordo boje😁😁
1

1992

pre preko 1 godinu

Željko Obradović, 9 titula šampiona Evrope, a vi kako te?
1

149

pre preko 1 godinu

@1992 Oni nisu nikako.
T

TP-1

pre preko 1 godinu

Katastrofa! Partizan melje,Zvezda daleko losija od prosle sezone. Bez navijacke ostrascenosti,Partizan za barem dve klase ispred. Zivi bili pa videli. Sve sami poluigraci dovedeni u Zvezdu ukljucujuci i Nedovica koji ce vise od pola sezone da "sutira" iz stacionara.
G

Gosthjk

pre preko 1 godinu

U Partizan je ulozeno 3-4 puta vise para u poslednjih godinu dana. Bilo bi cudno da nisu bolji.
G

Gost556

pre preko 1 godinu

dovedeni su poluigraci jer su sve pare očigledno otisle kod vas a ne zato sto smo mi ne znamo da dovedemo igrace ...
g

gost9

pre preko 1 godinu

Bas melje,pogotovo protiv Huventuda.....
P

Peda staklar

pre preko 1 godinu

Druže nemoj da mi kvariš reputaciju.Bio Nedović kod mene,zagitovao sam mu list i butinu.Bio i Jović zagitovao sam mu leđa.Ja gde zagitujem tu više ne pušta i ne lomi se.Staklar,Peda staklar.
G

G

pre preko 1 godinu

Ti polovnjaci sto kazes ne kostaju 1300000€ kao Nedovic. Mogu sa vas lazu i mazu vasi vlasnici ali je Panatanaikos objavio da je Nedovic dobio ponudu od 1300000€ i otisao u Fmp. Verovatno ce u ekselovim tabelama za par godina pisati da je igrao za 400.000 i bonove za klopu u narodnoj kuhinji. U to samo vi sa ispranim mozgovima mozete da poverujete.
M

Mile led

pre preko 1 godinu

Uvek neugodni Peristeri
1

149

pre preko 1 godinu

Uvek
E

E ovako

pre preko 1 godinu

Ko proziva trenera zbog izmena neka se zapita zasto pripreme postoje. Igramo mnogo raznovrsnije u napadu nego prosle sezone i ovaj tim nije nista slabiji, samo ce biti potrebno malo vremena da se svi uigraju i da se odrede uloge. Prva zvezda ekipe bice Nedovic koji nije ni igrao jos uvek, tu su Dobric kad treba i Lazarevic koji se dosta popravio. Sve u svemu bicemo konkurentni svuda i nagazna mina za mnoge ekipe uz malo srece i bez povreda mozda udjemo u top 8. Prioritet kao uvek ABA. Sportski pozdrav.
S

Srdjan....

pre preko 1 godinu

Ovaj tim je igracki slabiji od proslogodišnjeg za minimum 30%, a kad se doda trener ide i preko 40% Shvatite vec jednom vi koji se razmete u kosarku ko marica da nama nije ostao tener od prosle god i najbolji igraci koa sto su Kalinic, Davidovac, Volters.. pa samo nadogradili sta nam treba i sad smo jos jaci... Nama su otisli najbolji, a doveli smo igrace koji nisu imali nikakvu ulogu u svom timu( sto ne znaci da ce u zvezdi biti losi, al kad im se gleda karijera u poslednje 3,4 god mrka kapa) Nedovic je top igrac, al videli ste ga u reprez malo malo pa povredjen.. Sta reci o Petrusevu, Ilic mlad igrac za buducnost, a ne za EL.. Adams vasarski igrac koji je igrao vasarsku ligu bez odbrane i videce te u EL koliko ce biti smesan..
G

Go

pre preko 1 godinu

Bez ikakve navijacke ostrascenosti pricam ovo sada. Top 8 je i za Partizan a pogotovo Zvezdu nerealan. Ne racunajuci Zvezdu i Partizan ima bar 10 ekipa koje su po kvalitetu top 8. Partizan je doveo iskusne igrace i igrace sa ogromnim kvalitetom, dok zvezda osim Nedovica ni jedan igrac nije na top evroligaskom nivou. Martin i Bentil su solidni igraci, Adams dolazi iz australijske lige koja blago receno nije ni blizu kvaliteta. Nedovic staklen. Holand vec u godinama, ostali neiskusni. Partizanu je ostala osovina tima i sve nekvalitetne igrace su zamenili evroligaskim pojacanjima, dok je Zvezda izmenjala skoro ceo tim. Za Partizan ce jako tesko biti da udje u 8 a Zvezdi gotovo nemoguce, zbog ogromne konkurencije. Sportski pozdrav!
@

@go

pre preko 1 godinu

Ozbiljno otkriće čoveče!Mi nismo znali da Zvezda i Partizan ne mogu do top 8 evrolige.Bravo care!
V

Volters

pre preko 1 godinu

Bolje da su nas svi odvalili u ovim dosadasnjim pripremnim nebitnim utakmicama, pa da ovaj menja trenera na vreme a ne u decembru kad za sve bude kasno...
G

Gost zašto

pre preko 1 godinu

Zašto da menja trenera,jedan od talentovanijih trenera u Evropi.Pa ne mogu večno isti treneri da vode klubove.
s

sale brat

pre preko 1 godinu

jovanovic je nagomilao igrace na 4-5 kuzmic i martin na 5 ali imas mitrovica petruseva koji mogu na 4/5 bentlija i ilica ima lazarevica na 3 sad ilica da pomera ma 3, mali topic treba da bude 13 igrac da igra aba ligu a on 15 igrac
J

Jednostavno

pre preko 1 godinu

Ne želi da mu se ponovi prošla sezona bez pravog centra.Na 5 Martin,Petrusev na 4 Bentil,Ilić Mitrović može i 4 i 5 Lazarević 3 i 4,a Kuzmić eventualno ako se neko povredi.
s

svedok

pre preko 1 godinu

Pripreme, niko ni za hvaljenje ni za kudjenje. Zapažanje je da se trener mora odlučiti za kombinacije na parketu dakle visoki ili niski gardovi pre svega. Ne vidim igre nikakve izolacije. Iskreno više bih voleo da gledam razlicite srpske petorke jer ovaj sastav ima takve mogućnosti. Dosad niko od stranaca nije zablistao. Bentil pogadja trojke ali ga u reketu nema a to mu je posao. Morao bi sa Kuzom biti neprobojni bedem. Ostali prosečni za stranca. Ovo mora bolje. Treba probati i Luku i Petruševa pod košem. Bice druga priča kad krene Neda da igra.
V

VRANjANAC DS 1989

pre preko 1 godinu

Nema Bentila pod košem, a čovek imao danas 9 skokova, sve će ovo leći kako treba, opet će se na kraju paliti baklje na Kalemegdanu.
U

Uzas

pre preko 1 godinu

Na jedvite jade. Bolje da smo izgubili jer je nevazna utakmica i ovo ce nam se vratiti u nekoj bitnoj i takmicarskoj. Obicno to tako ide. Ljudi imali otvoren sut za pobedu i promasili. Drugi sigurno nece.
G

Gost333

pre preko 1 godinu

uporedite sa prošlom sezonom gde smo razbijali sve u pripremnom periodu.... videcete da smo slabiji
m

mile sns

pre preko 1 godinu

evroliga je nasa ove godine,zapamtite moje reci!
D

DzoniRS

pre preko 1 godinu

Tesko majstore, iako ste ulozili 60+ miliona. Jos 100-200 miliona i imate sanse...
Ј

Јосиф

pre preko 1 godinu

Бентил и Мартин су солидна појачања, са добрим плејмејкером могу бити још бољи. Адамс и Холанд типични дивљаци, ако овог порториканца крене можда и може нешто, док Џејлен на плеју танак. Кочико може татин син Петрушев нико неџна, можда за АБА и буде добар, остали горе-доле у рангу очекиваног. Биче врашки тешко против фрањеваца, док у ЕЛ неочекујем искорак, јер је тим лимитиран. Позз
r

rs 1989

pre preko 1 godinu

Mislim da smo prosle godine imali boljeg trenera,ove nemamo,Radonjic je znao sa Zeljkom uvek i svuda SEX..,Ovaj momak je mlad i zelen jos,al ajde..Sto se tice tima jaci su individualno franje za nijansu,ali msm da cemo biti kompaktniji ako se sloze kockice,ako ne,naebali smo..
G

Gost za 1989

pre preko 1 godinu

Većina košarkaških stručnjaka misli baš obrnuto,da je Zvezda jača.Jedina pozicija na kojoj je Partizan jači je krilo.
B

Bravo bravo

pre preko 1 godinu

Mocno izgledamo i lagano osvajamo i ove sezone sve! Da se nismo opustili razbili bi ih 30 razlike ko od sale! Ne brinem se ni ove sezone jer imamo jaci tim nego prosle za klasu!
M

Miladin123

pre preko 1 godinu

Kao prvo ne izgledamo moćno. Kao drugo pogledaj malo kakve partizan ima sutere a kakve mi budi malo realan.
U

U Tem Denveru

pre preko 1 godinu

Ne moze se izvesti zakljucak na osnovu priprema, ali mislim da je napravljena greska kad je adams planiran za 1.pleja. Decko je talentovan, to se vidi, ali kosarka u australiji i evropi su 2 razlicita sporta. Njemu ce, ocigledno, biti potrebno duze vremena da se navikne na evropu. Mozda ispadne strasan kosarkas od njega, al mi smo trenutno bez 1.pleja prakticno. Idealno bi bilo da je doveden neki iskusni plej da igra startnu i da adams postepeno ulazi u ritam.
f

fancy

pre preko 1 godinu

A sta je Pefi? Nek prangija ovaj, bice sa limitiranom minutazom u EL, ako je pametan brzo ce prihvatiti nacin igre u Evropi
G

Gost e

pre preko 1 godinu

Malo su ti Marković i Ivanović,plus imaš Nedovića i ti bi još.Jedino što treba je dobro krilo.
U

U Tem Denveru

pre preko 1 godinu

@fancy Pefi kakav god da je sigurno nije za 1.pleja u el… Cuj ako je pametan privici ce se na evropu, ispada decko debil. Nema to nikakve veze sa pameti…
U

U Tem Denveru

pre preko 1 godinu

@Gost e Ivanovic i nedovic nisu plejevi nego 2. Ivanovic nije cesto igrao pleja u buducnosti. Jeste jedino kad su na terenu bila 2 pleja u isto vreme, gde je on taj 2. sto je buducnost cesto radila. Ne znam zasto se u zvezdi toliko forsira na 1. Ubija se njegov napadacki potencijal time. A nedovic tek nije plej, to nikad nije igrao niti ce. Popravio je pregled igre i organizaciju al prosto covek nije za organizaciju napada.
f

fancy

pre preko 1 godinu

@u tom denveru Pa kosarkaski IQ zavisi od osnovnog IQ 😊...sa druge strane imas Dangu i Zagora koji dve akcije nisu mogli pohvataju pu pu daleko bilo
U

U Tem Denveru

pre preko 1 godinu

@fancy Ja ti pricam o necem potpuno drugom. Nije on presao iz italije u spaniju, vec iz australije u evropu. Tempo igre, kvalitet saigraca, kvalitet protivnika, nacin i kolicina treniranja, nacin sudjenja, na kraju krajeva i stil zivota, to se sve debelo razlikuje izmedju evrope i australije. Decko se prvi put susrece sa ovakvim stilom kosarke. Kakav god da mu je iq potrebno mu je vreme za adaptaciju.
@

@u tem denveru

pre preko 1 godinu

A pre te Australije je lik bio tri godine u Americi, od čega više od pola vremena u nba. To se ne piše o ovom momku. Lik je zapravo šlifovan i to se vidi. Veći je problem Holand koji već 15 god u svojoj karijeri radi jedno isto, uzima šablonske šuteve u tanak u vođenju lopte. On se neće promeniti ni ove sez... Adams je bolji igrač od njega, svestraniji i raznovrsniji. Opet se pogrešan igrač uzeo za zub. Premotaj utakmici i uporedi svaki potez Adamsa, kao i plus/minus kad je na parketu.
D

Dhuiihbbv

pre preko 1 godinu

Loše ovo djeluje

Forzza

pre preko 1 godinu

Ekipa igra od sjaja do očaja što se tiče napada, lako se ispusti stečena prednost, nadamo se da će se to ispraviti, odbrana sasvim korektna do sada, adams danas odigrao dosta bolje tako da videćemo vreme radi tek je početak, novi trener kao i novi tim!Bentil pokazao da je prava mitska zver od igrača, šegi i džoni odlični.
i

istina!!!

pre preko 1 godinu

Adams je Los igrac ne naviknut na evropu, očekivati da on odjednom posstane dobar igrac je trosenje zivaca i vremena
G

Gost e

pre preko 1 godinu

I onda isto kao Lorenco, o kom ste isto pričali i on će biti najbolji igrač Zvezde.
R

Risorgimento

pre preko 1 godinu

I kod Jovanovica igramo cvrsto u odbrani dok u napadu previse izgubljenih lopti koje su posledica uigravanja . Igrali smo koliko je dovoljno, pred kraj smo malo spustili gard i oni su sa -14 dosli u neizvesnu zavrsnicu. Protiv Olimpijakosa cemo videte gde smo u ovom trenutku.
j

jonass

pre preko 1 godinu

kakva bre dobra partija ,Adams je krs igrac...sto pre se zameni bice dobro za zvezdu..kada dovedes iz australije kao da drugi evropski klubovi su slepci.
G

Gost e

pre preko 1 godinu

Ma niko ne valja,on je krš,Nedović,staklen,Dobrić neinteligentan,Mitrović nizak,Kuzmić drvo,Lazić minus,Lazarević nema napad...Isto tako Lorenco nije bio asistent,Lojd trošadžija,O Brajant još veći,a Zvezda dominira godinama,kao što će i ove.

Forzza

pre preko 1 godinu

Preteruješ kako možeš suditi o nekom nakon prijateljskih utakmica, šta si očekivao da igra kao Slukas? Pogledaj prošle godine Monako kako je krenuo sa Mitrovicem sezonu a kako je završio sa Obradovićem tako da sve zavisi kakva se hemija izgradi i koliko se ekipa uigra+novi trener i sistem.Adams ima nešto ali potrebno je raditi dosta sa njim, nismo mi bili u mogućnosti da angažujemo nešto bolje, možda je postojala mogućnost za Ertela ali ko zna koliko prima u Zenitu, tako da se nadamo da će Adams biti pravi kada je najpotrebnije.
a

ajdee

pre preko 1 godinu

kada vec hvalite Adamsa bez razloga napisite koliko je imao prodatih lopti