Komentari na vest

Zvezda umalo okrenula Monako u završnici, Džejms odveo Obradovićevu ekipu do pobede

O

Opet fenjer

pre preko 1 godinu

Sta reci, dere Monako ove luzere sa pola gasa.
M

Mojito

pre preko 1 godinu

Lepo,kod nas domaci igraci dali 70% izgleda kosa. Kod Grobara domaci daju max 15%. Ne znam cemu panika i drvlje i kamenje,pa Monako je igracki klasa iznad nas. Zamenite dresove pa da vidite, da moze. Ja treba da zalim,stavih H1 4.5, minut pre kraja bese i jedan razlike,pa tri..i na kraju sok 5 razlike...5000din ode

Zelenooki

pre preko 1 godinu

Veliki problem navijača Crvene Zvezde je što svi očekuju da Zvezda uvek igra Radonjićevu košarku gde je glavni cilj ne primiri koš a u napadu šta se uradi dobro je. Vidim neki pišu primili smo puno poena, drugi kako Adams puno brza.Ne znam da li vi vidite kako se igra na evropskom prvenstvu i koliko se poena postiže. Ova ekipa je pravljena da igra brzo, da brzo trči i postiže poene iz polukontri i kontri. Zaboravite igru koju smo igrali kod Radonjića. Ova ekipa će igrati na puno poena isto kao i Partizan koji je još prošle godine počeo tako da igra a tako sada igraju svi u Evropi.
s

svedok

pre preko 1 godinu

Ova ekipa će igrati i odbranu i to odličnu za razliku od Želimirove koja to ne može da igra s obzirom da niko ne može da natera Amere da to čine non stop. Inače prosečna pripremna utakmica gde se može videti malo drugačija koncepcija Zvezde. Ako trener podigne uloge Petruševa i privikne dovoljno Adamsa na ono što mu je potrebno, ozbiljan tim. Treba insistirati na širini rostera jer je preglomazna liga. Mislim da će Kuz igrati onoliko koliko je Simke igrao prošle sezone. Trebaće rosteru da nametne prednost u reketu u odnosu na centre parizaija. Pomenuti Simke da boravi više na klupi. Mesto pored nje je za Jovanovića. Takodje očekujem od Vlade da podeli uloge stručnom štabu i da svako podnosi račune za deo posla koji obavlja. Dakle utakmice vodi Jovanović a Simke može da primećuje i upozorava na ono što vidi na terenu. Kod Radonje se znalo ko je gazda tako mora i sada biti. Ja zadovoljan vidjenim a u naredne dve utakmice dati šansu i Topu i Kuzu da vidimo nešto i od njih. Ja i dalje mislim da mali Top može biti faktor x.

MisterD

pre preko 1 godinu

Polako, tek su pripremne utakmice. One i služe za uigravanje, da se isprobaju razne varijante. Biće to ok.
j

jutka gugutka

pre preko 1 godinu

jako sam ogorčet nemamo poima i sa žiku komantarisasmo slaže se
P

Penzioner

pre preko 1 godinu

Gledam onog rekreativca Kuzmica od 40.godina tamo na tribinama i ladno covek nosi naocare sa ogromnom dioptrijom,i onda mi tek bude jasno da mi 4-tu godinu za redom u klubu drzimo centra penzionera kome je karijera zavrsrna i koji cak i ne vidi dobro dalje od 2 metra! Nije ni cudo sto mu je prosek 3.p i 3.skoka u toku cele sezone u svim takmicenjima! Kuzmic najgori centar koji trenutno postoji u celoj Evropi bez konkurencije!
s

svedok

pre preko 1 godinu

Ti bi mogao da se skineš sa grbače sa svih ovih desetak nikova koje koristiš. Batali čoveče niko te nije ovlastio da pljuješ igrače pod ugovorom. Kako sitne duše daju sebi pravo da pljuju po karijerama velikih igrača.
k

kuzmicu Odlazi

pre preko 1 godinu

IZGUBLJENE LOPTE,DEFANZIVNI I OFANZIVNI SKOKOVI I SLOBODNA BACANJA SU NAM KATASTROFA! OSTALO JE OK!
S

Samo par reci

pre preko 1 godinu

Fenjer u Evroligi nam ne gine. Toliko.
l

linoleum

pre preko 1 godinu

"Od Zvezdinih igrača samo se Nikola Ivanović nije upisao u listu strelaca"-najslabija karika uzas tapkanje lopte i vruc krompir 5sec pre kraja napada lik.jovic je rekao prosle god trazite drugog ne mogu da pruzim igre i uzeli smo markovica mozda moze za malu kintu da dodje,bolji je od ivanovica i sa jednom nogom i manje se povredjuje od nedovica.ivanovicu odlazi
B

Brzi dva

pre preko 1 godinu

Smešna ekipa na čelu sa zelenskim
S

SUNĐER BOB

pre preko 1 godinu

Nedostaje Nedović , jos se ne vidi koncepcija igre, odbrane nema od strane stranaca..to se vidi..ne zna se ko je prvih 5, ko prvi centar, plej, bek..Adams ako ovako igra nije ni za rezervnog pleja sto je problem..raduju Markovic, Lazarevic, Dobrić..Martin zbog visine ne moze da brani centre, kratak je..videćemo..ipak najslabija karika je trener...mlad, neiskusan, mlitav, bez energije..
p

prti

pre preko 1 godinu

Al rizikujemo sa ovim Adamsom za sve pare...
D

Duci1

pre preko 1 godinu

Al zato je je Nedović sigurica, već je na prvoj rehabilitaciji od desetak koje će imati ove sezone.
M

Milojko Arsenic

pre preko 1 godinu

I ovi treba da predstavljaju Srbiju u Evroligi.. Tuga počev od dresova, igre pa sve do navijača i predsednika koji im je najveća legenda kluba.
S

Sale Kg

pre preko 1 godinu

@Milojko Arsenić Predstavljaće je i ovi što su to zaslužili na terenu, i oni što im je država kupila EL.
m

milojko......

pre preko 1 godinu

pazi da ti ne utera Stojko....
P

Piksi-iz-kornera

pre preko 1 godinu

Milojko, bolje da nas predstavlaju oni koji pet godina nisu ništa osvojili, koje je moćni Huventud pre par dana razbio sa 30 razlike i oni koji su ove godine pobegli sa megdana ovima kojima se podsmevaš, jel' tako?
M

Milojko Arsenic

pre preko 1 godinu

I ovi treba da predstavljaju Srbiju u Evroligi.. Tuga počev od dresova, igre pa sve do navijača i predsednika koji im je najveća legenda kluba.
n

nikola filipovic fix

pre preko 1 godinu

Ja bih dao otkaz ovom Adamsu,a za Nedovica razmisliti,videti koliko ce cesto moci da igra itd kad s eoporavi pre engo sto se opet povredi.Raskinuti ugovor sporazumno mozda najbolje,da se obe strane zadovolje a da nadjemo bombu na pleju,ima da deremo redom.
L

Luja

pre preko 1 godinu

Dečače, ako se ikada budeš negde zaposlio možda ćeš i razumeti čemu služi ugovor.
D

Dragan P.

pre preko 1 godinu

Ovo naravno nije realna slika Zvezde i Monaka jer je još rano za neku ozbiljnu analizu . Sve nas navijače Zvezde naravno interesuje Zvezda a po danas prikazanom otprilike izgleda ovako bar po mojoj proceni što neznači da je tačna . Prvo Adamsa moraju kako znaku i umeju da uvedu u Evropsku košarku . Drugo vidi se da nam mnogo fali Nedović ( nadam se da će biti zdrav ) treće nadam se da je ovo Laziću poslednja sezona i da će minutaža da se smanji maksimalno . Četvrto centri su mi enigma i neznamo šta od njih očekivati , mislim da nam fali jedana čista trojka vveć sam pisao za Bejkona ali on je nemoguća misija mislim da se čeka ovi što će da otpadnu i na kraju moje mišljenje je da je Monako napravio baš dobar tim .
D

Drvo

pre preko 1 godinu

Adams užasan, goreg pleja nisam gledao, ali tek je početak. Za sada ne izgleda baš bistro, recimo to tako. Lazić, Ivanović, Martin baš loši danas.. Dobrić vrlo dobar. Lazarević fantastičan danas. Marković mnogo bolji neko prošle sezone, skinuo par kila. Holand od sjaja do očaja. Problemi u odbrani, bacanjima, posebno u def skoku, odnosno zagrađivanju. Uzdajmo se da će Disko Žocika da uneredi multimilionerski projekat kao i prošle sezone, on nam je najjači adut.
S

Sasa 79

pre preko 1 godinu

Ako se secas i Lorenco Braun je bio prvih nekoliko utakmica izgubljen u vremenu i prostoru, a posle je bio odlican. Mislim da ce i ovaj momak kada se adaptira da pokida.
D

Drvo

pre preko 1 godinu

@Sasa moguće, za sada me brine što mnogo brza, što ne volim kod pleja da vidim. Ne deluje da ima dobar pregled igre i kao sa ima nizak (košarkaški) IQ. Ali ajde da sačekamo. Plej koji podeli sedam pasova direkt u ruke protivnika za 15 minuta i to bez nekog pririska, ne zvuči vaš obećavajuće.
l

laufer

pre preko 1 godinu

Ovaj put si pogresno procenio.Jovanovic je taj koji ce da vas ukanali!
R

Raki Delija

pre preko 1 godinu

Bice sve kako treba
G

Gosty

pre preko 1 godinu

Ovom Adamsu se zahvaliti, 7 izgubljenih lopti ditektno u ruke!!! dovesti Jovica i jos jednog sutera. Kuzma treci centar koji mora za odbranu protiv ekipa sa divovima.
D

Drvo

pre preko 1 godinu

Za Adamsa se slažem. Još jedan šuter je Nedović. Jović je više povređen nego zdrav nažalost.
G

Gost e

pre preko 1 godinu

Ne lupaj,čovek prvi put došao u Evropu,trebaće mu bar mesec dana da se prilagodi.
L

Luja

pre preko 1 godinu

Pored Nedovića samo nam fali još i Jović koji nije dve godine unazad igrao ozbiljnu košarku ali se zato povređuje na svake dve nedelje.
L

Leteci Delija

pre preko 1 godinu

Odlicna igra sa oslilacijama sto je normalno za pripremne meceve, Monako ima tim za top 8 a mozda i vise. Lazarevic ove godine bice jedan od boljih igraca u timu! Zvezda ima tim za velika dela!
z

znak pitanja

pre preko 1 godinu

Šta je odlično bilo sa preko 20 izgubljenih lopti i 93 primljena poena, baš me zanima?
L

Leteci Delija

pre preko 1 godinu

Nisi igrao protiv Mzt Skoplja nego protiv Monaka, koji ima ekipu za F4. Vidis ti kakve oni igrace imaju i plus jos su pripreme nasi treniraju 3 nedelje zajedno, treba kockice da se poklope izmedju igraca!
z

znak pitanja

pre preko 1 godinu

Ok, ali šta je to bilo odlično? Imali smo -16 i spasili se sa konopca njihovim greškama. Od odličnih stvari ja sam video Lazarevića. A ti?
Б

Блок

pre preko 1 godinu

Марковић ,Лазаревић да наставе овако. Ех кад би уместо пања Лазића,имали шутера па нек је и нпр онај из Студентског Меги.На петици Митровић и Петрушев не могу никога да чувају.Петрушев бар има шут,а Митровић не знам јел гледа он кошарку и колико центри шутирају са дистанце.Кад би уместо Митровића имали центра типа Ноко,јер смо и у скоку баш лоши,скачу нам под нашим обручем.Митровић може да глуми петицу,нит снаге нит шута,иако има леђни технику,да има шут на четвори би доминирао. Верујем да је ово тим за наредну сезону.Свидело ми се кад је Ивановић у игри ,још један плеј је на терену,а онолико тимски изгубљених лопти је ужас...Све у свему није лоше+Недовић,Далибор Илић.
N

NN3

pre preko 1 godinu

Stefan Marković je ko ona krava što konačno radi nešto dobro i solidno, tj. da mleko i onda na kraju šutne kantu i sve prospe i upropasti. Kakve dve izgubljene lopte u poslednjih 20 sekundi, ni u pionirima ono ne rade.
G

Gost e

pre preko 1 godinu

Ne pričaj svašta,Bentil držao loptu do tri sekunde pre kraja napada i bacio mu loptu u dva igrača,šta je mogao da izmisli?
E

E to je tragedija....

pre preko 1 godinu

Odbrana se NE IGRA. To je tako ocigledno...