Zvezda za nastavak niza protiv FMP-a

Vreme čitanja: 2min | sub. 04.05.19. | 10:35

Milan Tomić traži ozbiljan pristup

Crvena zvezda i FMP, danas od 17 časova. Biće to repriza prošlosezonskog finala Superlige, ali nema sumnje da je Zvezda veliki favorit. Ekipa s Malog Kalemegdana je dobila poslednja 22 meča protiv FMP-a i to govori sve pred ovaj duel.

FMP je dobro počeo ovu sezonu pa je bez nekolicine povređenih igrača sa znatno podmlađenim sastavom uspeo da izbori dve ubedljive pobede na Zlatiboru i protiv dobre ekipe Borca u Železniku. Sa druge strane, crveno-beli su rutinski u dve runde osvajali bodove protiv Dunava i Zlatibora.

Izabrane vesti

Ipak, trener Crvene zvezde Milan Tomić, koji nije bio zadovoljan pristupom pojedinaca na utakmici u sredu, kaže da pristup njegovih pulena ovom meču mora da bude bolji.
Znam da se često ponavljam sa rečenicama u kojima naglašavam da koncentracija, pristup i energija moraju da budu na visokom nivou. Ali, upravo kada toga nema, onda nema ni lake utakmice, svaka je teška. Zato moramo da odigramo dobru utakmicu protiv mlade ambiciozne, agresivne i rastrčane ekipe kakva je ekipa FMP-a. Samo pravim odnosom možemo da dođemo do bodova, protiv tima koji ma svoju fizionomiju, svoj kvalitet.  Igramo na svom parketu i ukoliko se budemo pridržavali dogovora iz pripreme za ovaj meč, očekujem da naši navijači vide dobru utakmicu dve ekipe koje žele vrh tabele u našoj grupi", rekao je trener crveno-belih.

Ognjen Dobrić je jedan od nekolicine igrača Zvezde koji je u karijeri igrao za FMP. Tako da je njemu današnji protivnik dobro poznat.
Odlično se poznajemo sa ekipom FMP-a i tu nikakvih tajni nema. Igraju odlično bez obzira na odsustvo nekoliko startera zbog povreda, što su potvrdili i pobedama u prva dva kola. Jako su agresivni, imaju dobre šutere, odlično se uklopio i Novozelanđanin Fin Dilejni, igraju sa puno volje i energije. Na sve to moramo da odgovorimo, jer naš plan je poznat, a to je za početak prvo mesto u grupi, kojim bismo sačuvali prednost domaćeg terena u završnici Superlige. Pozivam i naše navijače da dođu i pruže nam podršku u utakmici koja nije nimalo jednostavna za nas", rekao je bek Crvene zvezde Ognjen Dobrić.

Inače, karte za ovaj duel, kada su tribine u pitanju, biće besplatne tako da svi koji žele da pogledaju ovaj susret sa tribina to mogu da učine bez kupovine ulaznica. Ulaz u parter i lože će se naplaćivati.

Crvena zvezda kao ni na prva dva meča neće moći da računa na Stratosa Perperoglua i Džoa Reglanda koji nisu prijavljeni za Superligu. Nije ni Majk Cirbes koji je juče napustio Zvezdu i karijeru će nastaviti u Kini. Od igrača koji su prijavljeni za ovo takmičenje svi bi trebalo da budu na raspolaganju Milanu Tomiću.

SUPERLIGA SRBIJE, 3. KOLO

Subota
17.00: (1,85) Crvena zvezda (hendikep -17.5) FMP (1,85)
19.00: (1,85) Borac (hendikep -17.5) Dunav (1,85)
20.00: (1,55) OKK Beograd (14,5) Zlatibor (2,70)

Nedelja
17.00: Novi Pazar - Tamiš
18.00: Sloboda - Mega
20.30: Partizan - Dinamik

FotoMN Press


tagovi

Milan TomićOgnjen Dobrić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara