Komentari na vest

Zvezdaški ugao u svlačionici Makabija: Držimo se zajedno, uvek poseban meč protiv Partizana

P

Prva

pre preko 1 godinu

Četvrtina je bila presudna, da je mesto Pantera igrao Andjušić i Lesor mesto Smajlija, ne bi juri 13 razlike na početku... Npr.Čisto zakucavanje pred 0:0 u 10toj sekundi nije realizovao Smajli, zatim bespotrebno preko brauna tanter gadja trojku i promašuje, odma iza tog napada dali trojku i otisli na 8:0...Papapetru mora ispred Ledaya da igra, slabo Leday brani reket onaj, Dzoš Nego ga je par puta otresao kao slinu... Slabi smo bili u defanzivnom skoku, skoro svaki napad su skoro imali i dodarni napad zahvaljujuci dobrom rasporedu domaćih igrač, par puta trifunović uz lesora i pada loptra izmedju njih i to ne pokupe... Sve u svemu dobar rezultat kakva igra bila, sami smo sebe pobeli kao u meču sa zvezdom, asvelom, valensijom i Armanijem.da smo samo malo bili smireniji i iskusniji, sve četiri bi pobedili.. Fali nam jedan Bo mekeleb i to bi bila top ekipica ili Slukas koji gleda kroz protivničog igrača..
G

Gost677

pre preko 1 godinu

koliko je igraca zvezde ugurala u velike/bogate klubove... nije ni cudo sto su Vildoza I Kampaco dosli da bi se vratili na veliku scenu
G

Gost133

pre preko 1 godinu

hahahahahahhahaha
i

inžinjer Milenko Janjić

pre preko 1 godinu

Kakav igrač Braun, razbio nas je , da imamo njega osvojili bi El, ovako ćemo igrati samo top8 Zato pamet u glavu sledeće sezone dovesti njega i Hezonju
i

inzenjer

pre preko 1 godinu

Kakav je igrac Doncic, sa njim bi mozda i ABA Ligu osvojili, treba probati i sa njim, mozda dodje.
!

!!!

pre preko 1 godinu

Nema od njih nista,samo sa Beronom je postignut usmeni dogovor ako budemo igrali evroligu..
Ž

Žeks82

pre preko 1 godinu

ti mora da si kupio diplomu ...
E

Eric Clapton

pre preko 1 godinu

A beron sledecw god dolazi 💪😎⬜⬛
B

Bg

pre preko 1 godinu

Znamo da zelite Zvezdine igrace i sadasnje i nekadasnje :)
C

Covo...

pre preko 1 godinu

Vrati Holinsa nazad u Zvezdu a Makabiju posalji Holanda,on je taman divljak kakav njima treba,savrseno bi se uklopio tamo!
v

vgghghhhh

pre preko 1 godinu

Druze moj sta se ispostavilo kao tacno? Mi nismo imali 1% sanse da pripretimo, nismo se spustili ispod 6 razlike, rutinirali ste nas na zalost.
G

Gostгост

pre preko 1 godinu

Момци са слике, све по навици.
G

Gost19

pre preko 1 godinu

Navika je čudo, navikli su :))