Komentari na vest

Zvezdin arsenal sve jači, ali pobeda se gradi u reketu: Limitirati Ledeja i centre Partizan Mozzart Beta

@

@Di Stefano

pre 11 meseci

Da li te barem malo nije seamota,da sebe uporedjujete sa Realom? Taj Real je prvak evrope.Razbicemo vas!
M

Milojko Arsenić

pre 11 meseci

Danas ćemo svedočiti verovatno poslednjoj šansi da se Srpska košarka izvuče iz kandži zla u koje se nije izvukla već punih 12 godina. Svedoci smo da su treći i četvrti meč i zlo koje tamo vlada ono zbog čega je današnji dan najvažniji za opstanak Srpske košarke i budućih generacija. Samo sloga Srbina spašava zato večeras svi u arenu da zajedno pobedimo!
G

Gost23

pre 11 meseci

Neka nama ostane Ivanovic za sledecu sezonu,bez obzira na ishod vecerasnje utakmice. On ce nam biti prvo pojacanje. On nam je falio na samom pocetku EL i nebi bilo onog zalosnog skora 1-7 sa onom neznalicom Jovanovicem. Sve je greska Covica koji je hteo da se "prokurva" sa sitnim parama a da ima trenera. E pa ne ide to tako. Cim je Ivanovic dosao imao je pozitivan skor do povreda kljucnih igraca. Bilo je par kikseva ali da je sve islo od pocetka s njim,tesko da bi imali skor s pocetka EL. Tako da bi uz te pobede bili u 8 sigurno. No za prosutim mlekom se ne kuka. Idemo dalje. Jednom nas je futura prekinula u nizu pa smo se vratili sledece sezone u ritam pobeda. Idemo dalje i kako bude-bice!
b

boskko

pre 11 meseci

Ivanovic nije mogao da potpise na pocetku sezone zbog nekog spora u Rusiji. cim se spor zavrsio on je dosao.
S

Satira

pre 11 meseci

Pa oni su sami po sebi limitirani ili neko ne zna dve godine kockice da složi.
P

Pedja108

pre 11 meseci

Kakav Ledej. Partizanu je glavni igrac Panter i kad on ne igra ili igra lose, oni gube. Ostali su svi sporedni. To je pokazala i utakmica protiv Reala. Takodje i neke druge utakmice. Uz sve to, Zvezda je bila van ritma, jer je cekala da Partizan odigra sve moguce utakmice koje su odlagali. Sad kad su se vratili u ritam utakmica, Zvezda lagano dobija ovu danas.
1

1112

pre 11 meseci

Posle tekme nemoj nick da menja, molim te.
Ц

Ц р н и џ и ћ

pre 11 meseci

Кажу добро обавештени извори, да се игра психолошка игра, велика је психоза међу побрљавелим народом, и преко видео бимова у Арени ће пре старта тачно 30 пута бити пуштен снимак Стеве Караџића у коме позива да се не пада, да се не пада, јер хоће 100ка да набије 30 разлике, и тада се очекује кулминација свих ових напетих дана.
P

Prihvatite realnost

pre 11 meseci

Dobicete u Areni kao i u prve dve.
D

Di Stefano

pre 11 meseci

Kao protiv Reala u Areni 🏆🇷🇸 Napred Zvezda
E

E svasta

pre 11 meseci

Vi Real niste dobili nijednom, oba puta ste pregazeni tako da ti je komentar smesan
P

PartizanPFK

pre 11 meseci

DANAS JE DAN KADA PADA MORDOR SRPSKE KOŠARKE!!! GAZI PARTIZANE PREPODOBSKOG NEBOJŠU!!! TO FREEEDOME
G

Gost9

pre 11 meseci

Samo zaustaviti sut za 3 partizanu I dobijamo,kakav reket.
@

@Gost 9

pre 11 meseci

Ma zaustavljajte sta hocete...pobedicete kao sto ste i u prve dve u Areni.
b

bebs

pre 11 meseci

molim redakciju mozzart sporta da samo nikola dobija da pise tekstove o nama. darjana kriticara bolje izgubiti nego naci
D

Dobro jutro

pre 11 meseci

Ono sto je evidentno i cinjenicno je to da je jedan tim bio 6. (1 poen kos razlike ih delio od 5. mesta) na tabeli Evrolige a drugi tim tek 10. Osim toga, jedan tim je bio 1. na tabeli ABA lige a drugi je bio 2. Nista nije slucajno. Jedno su zelje a realnost je nesto drugo. I kladionice lepo kazu po kvotama ko pobedjuje, na jedne je kvota duplo veca. Pametnom dovoljno.
E

Enzo

pre 11 meseci

Kad bi uvek favorit po kvoti pobeđivao, mi bi bili bogataši a kladže ne bi postojale.
G

Gost999

pre 11 meseci

Ono sto je evidentno je da je je jedan tim imao 35 miliona budzet a drugi 10 miliona. I pored tolike razlike u budzetima, razlika u EL je bila u 2-3 pobede, i trenutno je u 2 trofeja, a dace Bog da od veceras bude i u 3 trofeja!
S

SAŠA FRANKFURT

pre 11 meseci

jesi ovo sam uspeo da smisliš, ili ti pomogao neko?! Pitam za druga.
H

Hehehehe

pre 11 meseci

Enzo menzo pa ti ulozi sve sto imas protiv kladionice pa se lepo obogati … nemoj biti hrabar samo na ispraznoj prici vec hrabro ulozi sve sto imas pa profitiraj
d

dobro veče

pre 11 meseci

I onda dodje Real i ugasi svetlo
@

@ SAŠA FRANKFURT

pre 11 meseci

Au kako ste sastavili vrhunski inventivan, originalan i domisljat komentar, nikad vidjen ranije. Zaista sve cestitke na “sirini”, “elokvenciji” i “intelektu”. Nekad je bolje cutati…
P

Pedja108

pre 11 meseci

To sto ste bili bolje plasirani u EL je posledica pre svega tuzakanja vaseg direktora Savica, koji je trckarao okolo i trazio kaznu za Kampaca. Velika je sramota za bilo koga da radi tako nesto, treba biti stvarno dno dna od coveka za tako nesto. Sto se tice ABA lige, znamo i za to, za igranja igraca sa pet licnih i ostalih marifetluka. Razlika je sve u svemu bila samo u jednoj pobedi. Pogledaj medjusobni skor Zvezde i Partizana, pa ces videti ko je bolji ove godine, a to ce pokazatai i veceras. Koa najvece kukavice, bezite dve godine da igrate domacu ligu, jer ne moze vasa legija stranaca da igra, pa se plasite da bi glatko izgubili.
@

@Pedja108

pre 11 meseci

Stvarno? A nije posledica veceg broja pobeda i manjeg broja poraza? Znaci tabela se odredjuje nekim navidnim tuzakanjem? E bas cudno. Ipak ja sam siguran u to da ste vise pobedjivali i manje gubili bili bi bolje pozicionirani na tabeli a to se postize tako sto se igra bolje.
B

Bata123

pre 11 meseci

Uh, koja razlika!! Ne zna se šta je veći uspeh, 6 ili 10 mesto.
G

Gost23

pre 11 meseci

I dobro,dosli ste do tog 6 mesta i sta ste uradili sa tolikim novcem? Uzeli drveni pehar top 8? I sta jos u evropi? A u domacem prvenstvu? A nemate domace igrace za KLS? Aha,to je to. Znaci to sto ste u top 8 usli i uspali je uspeh i pored utrosenih miliona iz budzeta uspeh? Bravo za vas!
D

Dobro jutro

pre 11 meseci

Kao sto rekoh i napisah, pametnima sve bilo jasno i pre utakmice. A ovi sto im je 6. mesto ili 5. mesto ili 2:3 u doigravanju nikakav uspeh prvo uradite slicno ili isto pa onda pricajte. Niste nikad ni jednu jedinu pobedu u Top 8 o stvarili a nipodastavate one koji jesu. To samo kod vas takvih ima i nigde vise na belom svetu.
P

Prvaci Evrope

pre 11 meseci

Hoćemo Zvezdo titulu
@

@Prvaci evrope

pre 11 meseci

🤭🤣😂
R

Ralentsakis

pre 11 meseci

Ono sto sam ja video prekjuce u Pioniru je da igraci Partizana bas onako, u drugom poluvremenu, slabije mnogo stoje fizicki od Zvezde. Njih ako ne ide sut, u zescem su problemu, a cak i kada se odvoje na 10 uz jake procente suta, cak i tada imam osecaj da bi ih Zvezdini pretrcali. Ono sto je sigurno je da treba limitirati Lesora (Martin) i Pantera (Lazic, Lazarevic, Dobric) u napadu, sve ostalo je mnogo lakse. Neka da Lidej 15p i Exum 15, ostali nece imati ko. Zvezda samo nema krstenog centra i to je najveci problem, 5ice su neupotrebljive kao i Ben BILMEZ Bentil, jedino ko tu moze nesto da uradi je Mitrovic i Petrusev. Mislim da je i psihicki Zvezdi lakse, sve su to mnogo iskusni igraci koje ni puna Arena i 15000 para ociju nece nesto specijalno poremetiti, ali igraci Partizana imaju jak pritisak na ledjima i vec su jedanput okrenuti sa 2:0 na 2:3... U mislima je taj sumnja, sta ako se to desi opet, sta ako ne krene da ide lopta u kos... Zvezda i da izgubi titulu od ovog Partizana i Zeljka (gluvog) Obradovica, to i nije neka steta, svakako oba tima idu u EL, a onda opet Jovo nanovo naredne godine. Svakako i da izgube Partizanovi crnci, njima je to jos jedna sezona, vec su svima kovertirani ugovori i cak ako Zvezda povede, verujem da se nece mnogo cimati da stizu, rizikuju povrede, plus su umorni. Prevagnuce Zvezdina sira klupa i vise Srba u ekipi, a Nedovic ce dati 20p
G

Gostarevic

pre 11 meseci

😂😂😂
@

@Ralencakis

pre 11 meseci

Lep spisak zelja...na tome ce i ostati.
R

Realnooo

pre 11 meseci

Bravo kralji lehendaran lomentar, najezio sam se dok sam citao!