Komentari na vest

Zvezdin izveštaj iz ambulante: Topić na dužoj pauzi, Bolomboj i Mitrović uskoro na terenu

G

Gostttt

pre 4 meseca

Luka Bozic bi bio idealno pojacanje. Rastura u ABA ligi.
O

Ok

pre 4 meseca

Sta ce taj u jednoj Zvezdi. Mozda iz te ekipe naseg Lakica u sledecoj sezoni. Decko pokazuje karakter.
G

Gudura u Zvezdu

pre 4 meseca

GUDURIC PRED OTKAZOM U FENERU,COVICU I UPRAVO REAGUJTE!
A

ABBBBBB

pre 4 meseca

Misko ti li si? Ahahhhaahahahh...Cuj Guduric pred otkazom?! Decko tamo,glavni igrac.
1

1234567899

pre 4 meseca

Sve da je i to tako,transferi su zavrseni izmedju Euroligasa...Moze da ga dovede samo za slwdecu sezonu. Dakle,ne lozi masu i malo se informisi.
K

Kraljević Marko

pre 4 meseca

E, kad bi ti još znao da je rok za registraciju igrača iz EL završen 31.12.23...
2

2 na 2

pre 4 meseca

Elem ne bi bilo loše da proučite pravila I datume na temu prelaznog roka u EL na zvaničnom sajtu EL. Nigde nema podatak o 31.12. 2023.
С

Сале2323

pre 4 meseca

Па да ли је могуће да неко из стручног штаба није обратио пажњу на клинца, који се тек сусреће са овако високим нивоом кошарке, да је оптерећење много јаче, но што је играо до сада!?! У НБА се на овакве ствари изузетно пази и зато се клинци постепено уводе у тим, шаљу у развојну лигу, играју дозирано у почетку. Не верујем да Звезда није знала да се ово може десити, ако Топића гурају у ватру пре времена!? Али не верујем!!! Аматеризам чист!
O

Ognjen Drinski

pre 4 meseca

Nije se povredio zato što je igrao 35+ minuta već je poleteo da preseče napad partizana, nesrećan doskok i položaj i to je. Mogao je da se povredi i da je odigrao 3 minuta. Istu povredu ove godine imao je i Hanga a on je fizički prekaljena EL strvina. Tako vam je i Bolomboj bio promašaj, Gilespi drvo itd.. Eto sad ni Sferopulos ne zna kako se radi sa igračima. Bitno da ti sve znaš.
T

Toto-ko-tunjo

pre 4 meseca

Možda je to tako ali, ko će nama ugoditi... Koliko sam prvi ja želeo da vidim tog momka u Zvezdinom dresu, koliko je samo bilo komentara... Mislim da ne treba dizati tenzije, srediće se to. Pa koliko je samo Topiću to značilo. I protiv Fenera, i protiv Igokee2. Dve ogromne pobede u džepu malog mangupa, mislim da će to uticati i na brzinu oporavka. 😉
C

Cocz

pre 4 meseca

Nije bilo u doskoku vec u lateralnoj kretnji kad je igrao odbranu mislim na panteru. Jednostavno se previse zaleteo I pokusao naglo promeniti smer I pokidao koleno.
Đ

Đukin fan

pre 4 meseca

Mora uz oporavak iz povrede ozbiljno da porade na fizičkoj spremi Topića,drasticno je tezi ritam sa EL,svaka 2-3 dana teške utakmice,da ga koliko je moguće ojacaju i od februara lakše podnese napore na svim takmičenjima!!!Dobro je krenuo,ekipa sveukupno bolje izgleda,nema rasta očekivanja i lozenja,polako iz utakmice u utakmicu pa u EL koliko izgura a ABA je mera uz kup i KLS
P

Pedja108

pre 4 meseca

Bas mi je zao Topica i nadam se sto brzem oporavku. Ipak je mlad, telo lakse savladjuje. Mogu da pozovu i Marijanu Kovacevic da ubrza izlecenje. Koliko je postao bitan za igru, videlo se i u cetvrtoj cetvrtini, kad je Partizan poceo da smanjuje razliku. Trpeli su onog kosarkaskog analfabetu do Bove godine, da ga se rese. Kada bi igrao Nejpir, nije bilo akcija, igraci bili staticni, u odbrani bio nikakav, a u napadu promasivao. Drzao loptu predugo. Sa Topicem igra daleko tecnija, vidi se timski duh, zdravija atmosfera. Sada je najvaznije da se sto pre oporavi, ne forsirati, vec da bude sve kako treba.
M

Monteroo

pre 4 meseca

Kako decka upropastiti,a on je fizicki na nivou KLS a,pokreti, intenzitet,bilo kakav kontakt za EL treba ozbiljna fizika.... Protiv fenera je hteo par puta da faulira wilbekina nije ga stigao,zveri su to .. Ovo 6-8 nedelja koleno,klinac,znaci nista do aprila....
г

гост 1312

pre 4 meseca

То што је нама горело под ногама је једна ствар, сасвим друго што мали није спреман за овај ниво сениорске кошарке још увек. Неоспорно је талентован, има преглед игре, сјајан осјећај за асистенцију, али у судару са искусним играчима повреде су неминовне, јер нема физику да испрати главу! Брз опоравак, да ме демантујеш кад се буде ломило!
n

naVreme

pre 4 meseca

Ja sam mu rekao da se ne zalece kao muva bez glave...oladice glavu nadam se i uzeti od oca smirenost i popraviti sut.
E

Eto šanse

pre 4 meseca

Za Davidovca, Lazarevića, Tobija i Ilića da konačno zaigraju i ugledaju se na Gilespija i Topića. Kako onu Šabančinu ranije ne najuriše, ni lom nosa ga nije dozvao pameti
0

0888

pre 4 meseca

POJACANJA. DUGA JE SEZONA. POVREDE SU CESTE. REAGUJTE
P

Pjer

pre 4 meseca

Dobra stvar u svemu ovome je sto je zvezda u dobrom ritmu, Jago je osetio da mora da igra bolje i da se bori i da odmeni Tea kako treba. Igra u dobrom ritmu. Steta za Topa, ali brzo ce da prodju 4 nedelje, taman stize za zadnja 2 meseca! Jedva cekamo da se vratis malii!!
M

Misko123

pre 4 meseca

Tako su nam i prosli put povredili Lazica i Nedovića...
Š

Šteta je

pre 4 meseca

Što se povredio,taman je počeo.
G

Gostiiii

pre 4 meseca

Tacno sam znao da ste sinoc izmislili vest o slomljenom prstu.
n

nije te sramota

pre 4 meseca

jesi li ti video snimak prsta?
@

@nije te sramota

pre 4 meseca

A oni su ga videli pa objavili da je slomio prst?
R

Repac Plandiste

pre 4 meseca

Gledam reprizu utakmice i ono što mi upada u oci je koliko je Rokas potcenjen kod nas navijaca. Momak je strasan borac, vredan, dobar suter i izuzetno pristojan i skroman. Ne znam da li imamo ugovor sa njim i sledeće godine ali ga svakako treba zadržati. Sa ovim su se složili...
g

gostgoat

pre 4 meseca

Не знам брате ко га потцењује? Од свих оних силних потписа летос, највише сам се његовом потпису обрадовао, што се странаца тиче наравно. Дечко је феноменалан играч, прогледао од одласка Нејпира, јер је Рокас играч који се феноменално креће од лопте, а знамо сви колико Нејпир дави лопту.Сад је свој на своме.
L

Lllezi

pre 4 meseca

Mene je isterao iz takta, na nekoliko utakmica odigrao amaterski i bez krvi. Ajde da se nadamo da je usao u formu.
O

Ok

pre 4 meseca

Da neko sapne Jagu da kada predje centar proigrava saigrace. Covek stane i davi do besvesti. Moj savet zatrpajte ga utakmicama Campaca. Visina moze da bude prednost. Nejpir nas je vodio u kontra smeru. Sretan bozic Srbadijo. Topu brz oporavak. Morace Hanga vise na jedinicu.
0

0888

pre 4 meseca

POJACANJA STO PRE
A

ABCDE

pre 4 meseca

Brate,sta bi sa Beronom i Guduricem??? Ahahahahahahahahhh....najjaci si!
K

Kakvo vrhunsko novinarstvo

pre 4 meseca

4-6 nedelja je vama "skoro mesec dana" ???
R

Realno istina

pre 4 meseca

Pogledaj kalendar pa vidi koliko ima dana u sedmici pa sedmica u mjesecu i izvedi zakljucak ako mozes. Srecno.
?

??

pre 4 meseca

Pa nije skoro mesec dana. Mesec dana, a mozda i mesec ipo. To si u pravu. Skoro mesec dana bi bilo 3 nedelje

??

pre 4 meseca

Najjace od svega je sto "realno srecno" misli da je pametan, kako ti je samo odbrusio. Jel znas ti "realno srecno" sta znaci SKORO mesec dana?
A

AK10

pre 4 meseca

Gledaj stručnjake koji pišu "povredio se jer je igrao tri meča u 7 dana, igrao 15 minuta". Povredio se nesrećnim spletom okolnosti, a ne zbog neke preforsiranosti. Takva povreda je mogla da se desi u prvom minutu meča. Igrao je na leto na Evropskom prvenstvu 7 mečeva u 15 dana po 25 minuta u proseku pa se nije povredio.
Ј

Јосиф

pre 4 meseca

Како можеш да упоредиш јуниорско првенство и ЕЛ? Нормално да се повредио због играња свака три дана под јаким психофизичким напором, дете је то, 18год,његово тело није спремно за сениорску кошарку, бар не у овом ритму и нивоу ЕЛ!
A

AK10

pre 4 meseca

Čuj kako mogu da uporedim. Utakmica je utakmica. Pa on se više istrošio u polufinalu i finalu tog EP, nego protiv Igokee i Fenera u Istanbulu. Ne lupajte gluposti više, povredio se nesrećnim slučajem, a ne zbog igranja 45 minuta u 7 dana.
g

gostgist

pre 4 meseca

ne,nije "moglo svakom da se desi" Topic je jos dete,supertalentovano,koje je baceno u vatru da bi navijaci pricali o njemu,a ne o dovodjenju pojacanja.I sta su sad uradili Topicu?Umesto da se razvija u Megi i ode u NBA kao vrhunski pik na draftu,sad ce da se leci od povreda koje ce mu naneti euroligaski mesari.Svako ko je mislio da ovi iz partizana nece kidisati na njega bio je naivan.I sta ce sad?Hoce li bar jednog igraca dovesti,ili ce iscrpljivati do iznemoglosti ovih nekoliko igraca koji mogu da igraju na nivou eurolige?
G

Gost 2112

pre 4 meseca

Pod hitno ga odvesti kod Dr Marijane ; uz nekoliko tretmana biće spreman za derbi protiv Partizana 27.01.(Sveti Sava).Želim mu brz oporavak i povratak na teren !
D

Danilo911

pre 4 meseca

Brz oporavak, pozdrav od grobara.
D

DakaCZ

pre 4 meseca

Covicu i Janise znate sta vam je ciniti POJACANJE POD OBAVEZNO!Ako su neki odma doveli smita mozemo i mi sada nekog kombo beka.MORAMO!
A

Av av av

pre 4 meseca

FMP ima popunjen roster i da bi nekoga doveo, prvo neko mora otići.
D

Dadada123

pre 4 meseca

To je jedina "greska" Sferopulosa.Dao je Topicu preveliku minutazu na ovako visokom nivou koji ruku na srce jos nije dostigao.Preforsirao se i eto povrede.Brz oporavak Tope.

Искрено речено

pre 4 meseca

јел ти духовник Жељко Пантић?
D

Delije sever 1989

pre 4 meseca

Decko je spreman kao puska, nije se preforsirao, nego je u zelji da presijece kontru Partizana (sto je na kraju i uspio) nezgodno pao i povrijedio se.
D

Dadada123

pre 4 meseca

Moj hvala Bogu nije mozda je tvoj cim ga spominjes a i pratis verovatno.Cinjenica je da mu je minutaza lose dozirana i da je sa 2 treninga upao kao starter i ako je to trenutno prerano.
m

milo123

pre 4 meseca

@blabla: pa nije ležao na gajbi pre nego je potpisao opet za Zvezdu. Dečko je u punoj formi, igrao svaku tekmu za megu, čak je verovatno najsvežiji od svih u zvezdi, što po godinama što po tome što je igrao najmanje mečeva i to dosta nižeg intenziteta. Sa usana sinoć smo mogli da mu pročitamo da je "posrnuo". Nema tu nikakve perforiranosti. U želji i borbi je koleno ispalo i to je to. Dešava se.
R

Retro

pre 4 meseca

Da je mitrovic igrao ne bi pobedili ni jednu
L

Luja

pre 4 meseca

Apsolutno tačno. S njim u reketu primamo bar 20 poena više. Očajan igrač za EL.
0

0776

pre 4 meseca

DOVESTI PLEJA POD HITNO I 4-ku takodje ako zelimo dobre REZULTATE I nadalje.
D

Delije sever 1989

pre 4 meseca

Steta za Topa, zelim mu sto brzi oporavak. Ali ako smo morali da biramo koji ce od ove dvojice na malo duzu pauzu izabrali bi ovaj scenario. Mislim da bi teze bilo bez Bolomboja, jer smo tanki bez njega na centarskoj liniji, a na niskoj poziciji smo solidno popunjeni.
A

ABCDE

pre 4 meseca

Steta za malog. Pa ne mozes dete iz kongorne zone da gurnes da ti vadi sezonu i igra 3 utakmice u 7 dana. Momak nije spreman u ovom trenutku za tako nesto. Eto,prvi los pokret i povreda.
g

gostgoat

pre 4 meseca

Која штета…
J

Junker

pre 4 meseca

Ovo je problem i za Teodosica, Top ga je juce fino odmorio, sada ce Teo morati da pocinje i da igra Aba ligu.

VecaBg1971

pre 4 meseca

Steta za Topa, taman se vratio. Izdrzi mali, bice to sve ok.
i

igor1989

pre 4 meseca

Podrska, od grobara za Topica
c

cule87

pre 4 meseca

ne samo kolena jbt, proći će kao Aleksandrov...
G

Gost "

pre 4 meseca

Ne mrači....
К

Краљ

pre 4 meseca

Гази шампионе!!!
N

Ncnc

pre 4 meseca

Steta za malog. Brz oporavak i da nam narednih deceniju i po budes vazan igrac u reprezentaciji.
A

Ab

pre 4 meseca

Ajjjjdddd u qrac!!! Brz oporavak Tope!!
H

Hulkdelija

pre 4 meseca

Pa da li je moguce? Mali tek dosao, fino se pokazao i odma povreda. Kakva steta...
t

tamannnn

pre 4 meseca

Davidivac da prevodi loptu i igra na pleju, kada ionako slabo igra na unutrasnjim pozicijama.
d

dkcz

pre 4 meseca

Davidovac je fudbalski Srnić. Može da igra na više pozicija i na svakoj je podjednako loš:D
G

Goss

pre 4 meseca

Svi povredjeni al će naprasno ozdraviti odjednom će biti spremni
P

Pobogu...

pre 4 meseca

Odbaciće štake kao Egzum i zaigrati već sutra! Ubiće te mržnja, prijatelju.
z

znzna

pre 4 meseca

Ne, to su pisali za Ledeja da će sigurno igrati derbi. I da Beron sigurno dolazi. Ja sam ubedjem da imaju viber grupu i kako izadje vest o Partizanu njih par stotina piše gluposti i udara pluseve.
L

Legionar_4

pre 4 meseca

Molim vas braco cigani napravite barjak sa likom Fredija Krugera za brata Gilespija! Nista vise da ne uradis, mene si sinoc kupio za sva vremena
С

СТРАШНО

pre 4 meseca

Не може дерби да прође без да нам ме повреде бар једног играча. Чак ни одсуство Ледеја није променило ништа. Жељко шатро жели мир, и коректну и фер борбу на терену. Научи своје играче како да се понашају по фер плеју па омда можеш коментарисати друге, лицемеру један.
G

Goss

pre 4 meseca

Indijanac sami se povredili bukvo
C

Czz

pre 4 meseca

A sta je panter kriv sto ovaj mali neiskusno zapinje na 20 razlike, na onakvu atmosferu i klizav parket. Klasicno neiskustvo. Bolomboj je nehotice povrijedjen. Niko nije ovaj put od komsija kriv. Samo onaj ledej je zlo. Vidi mu se po faci
N

Neko87

pre 4 meseca

Decko se sam povredio, proklizala mu noga.
a

ahahah

pre 4 meseca

Bolesni, jesi video kako se povrddio?

Milos Bozic

pre 4 meseca

vidi se da si se od sporta bavio samo bilijarom...najbolje da je neko namerno zakacio Bolomboja...u zaru borbe se svasta desava..drug je na fudbalu,u punom trku,uleteo u mene,pali smo,slomio sam koscicu u saci i nisam mu zamerio...to se desava..