Ekipa Crvene zvezde (© Star sport)
Ekipa Crvene zvezde (© Star sport)

Zvezdin plan: Revanš, pa duži odmor

Vreme čitanja: 2min | pet. 22.04.22. | 16:43

Izabranici Dejana Radonjića u subotu od 13 časova igraju protiv Igokee poslednji meč ligaškog dela ABA lige

Košarkaši Crvene zvezde nakon pobede u Čačku poslednji meč u regularnom delu sezone regionalne lige igraju u subotu od 13 časova protiv ekipe Igokee. Crveno-beli nakon izuzetno napornog kalendara i brojnih teških utakmica žele pobedom da se oproste od regionalnog dela lige, ali ujedno i publike u hali Aleksandar Nikolić, pred skoro jednomesečnu pauzu koja sledi pred plej-of.

Rival je ekipa Igokee koja je jedna od vrlo retkih koje su slavile protiv našeg tima ove sezone.

Izabrane vesti

Poslednja utakmica u regularnom delu pred dužu pauzu je protiv ekipe Igokee koja nas je pobedila ove sezone i potvrdila svoj kvalitet novim plasmanom u plej of. Meč nema takmičarski značaj, ali idemo na pobedu“ kratko je u najavi ovog meča izjavio trener crveno belih Dejan Radonjić.

(1.15) Crvena zvezda (20.00) Igokea (6.00)

Očekivanja je izneo i Ognjen Kuzmić.

Uradili smo dobar posao plasmanom na prvom mesto na tabeli pred doigravanje posebno znajući koliko je bilo teško sa mnogo utakmica ali i problemima koje smo imali. Ipak, iako ovaj meč ne znači u takmičarskom smislu ni Igokei ni nama, želimo da odigramo dobru utakmicu pred nešto dužu pauzu protiv tima koji nas je pobedio ove sezone, koji igra dobro i nastavlja sezonu u doigravanju“ rekao je Kuzmić.

Klub podseća da je ulazak na tribine u subotu slobodan, a utakmici će prisustvovati i košarkašice Crvene zvezde koje su u četvrtak stigle do 33. titule prvaka države.

ABA liga

Petak

17.00 Krka - Mega Mozzart

19.00 Cibona - Zadar

21.00 FMP - Cedevita Olimpija

Subota

13.00 Crvena zvezda - Igokea

17.00 Borac - Mornar

19.00 Split - Budućnost



tagovi

KK Crvena zvezdaDejan RadonjićOgnjen Kuzmić

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara