Foto MN press
Foto MN press

Zvezdin plan: Trening u Valensiji, pa autobusom do Madrida

Vreme čitanja: 1min | ned. 17.01.21. | 12:14

Snežna oluja Filomena promenila crveno-belima prevozno sredstvo

Planirala je Crvena zvezda da se prošle sedmice kratko zadrži na Pirinejima, odnosno da odigra duele sa Realom (sreda) i Valensijom (petak), a zatim se uputi nazad za Beograd.

Međutim, aktuelne vremenske (ne)prilike prvo su prolognirale let za Madrid koji je dan kasnije preusmeren na Valensiju, a zatim su produžile su boravak crveno-belih u Španiji za još tri dana, odnosno do ponedeljka uveče kada će odigrati odložen meč sa kraljevskim klubom u Madridu prema kojem će beogradski klub krenuti danas popodne iz Valensije.

Izabrane vesti

Kako Španija još nije potpuno sanirala posledice snežne oluje Filomene koja je prethodnih dana poharala ogroman deo Pirinejskog polustrva, ekipa Crvene zvezde je odlučila da posle meča sa Valensijom prodruži za dva dana boravak u gradu na jugu Španije, a zatim danas, posle odrađenog podnevnog treninga i ručka, krene za Madrid.

Pošto avionski saobraćaj na aerodromu "Barahas" nije normalizovan, četa Dejana Radonjića će put od nešto više od 300 kilometara do španske prestonice, prevaliti autobusom koji je ovih dana postao glavno prevozno sredstvo većine sportskih kolektiva na Iberijskom poluostrvu.

Zbog svih navedenih komplikacija Zvezde u Španiji, odnosno pomeranja duela sa Realom, Jadranska liga je odlučila da odloži meč protiv Borca u okviru 15. kola regionalnog takmičenja koji je trebalo da se odigra u ponedeljak.

Po povratku u Beograd, prvi sledeći meč crveno-belih biće u petak (19.00) kada im u goste dolazi Barselona.



tagovi

KK Crvena zvezdaDejan RadonjićKK Real MadridKK Valensija

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara