Komentari na vest

Zvezdina odbrana iz Milana recept za Ivanovićevu Baskoniju, Rogavlopulos kao opomena

K

Kraljević Marko

pre 4 meseca

Večeras, verovatno ne igra Teodosić a što je i bilo za očekivati za nekog ko ima 37 godina i trebalo bi da igra 10 minuta a ne 30. Bravo, Čoviću i ove godine si nas unakazio u EL. Nadam se da je ovo poslednja godina da je taj nesposobnjaković , demagog i prevarant u Zvezdi.
G

Gost997

pre 4 meseca

Ove ce Zvezda odvaliti na publiku kao i Partizan, prvih 10 minita ce se tresti hala, Baskonija nece znato gde bije a Zvezda ce za to vreme nosena energijom da napravi 15 20 razlike, mnogo puta vidjen scenario i kod Zvezde i Partizana, zato se i zove prednost domaceg terena
Z

Zaza Paculia

pre 4 meseca

Da bi mi ovo veceras dobili, moramo da napravimo 50 faulova, da ih teramo da sitnu 200 bacanja, da ubijemo ritam koliko god moze. Ako ih pustimo da trce i krenemo da se napucavamo sa njima, primamo lagano 90 poena. Znaci jako, ostro, u meso... Sem Monekea i Sedekerakisa, nijedan njihov igrac to ne voli.
d

dezurn1kr1vac

pre 4 meseca

Milano bez Mirotica , Shildsa , Modu Loa .. 🤷 taj Milano bi dobio i Borac 😐. Veceras Baskonija stavlja tacku na EL Zvezde !
S

Sadus

pre 4 meseca

Najbitnije da cete i vi sutra da izgubite! Gledaj veceras kako se igra basket i pobedjuje bez pola ekipee
К

Краљ

pre 4 meseca

Гази шампионе.!!!
G

Gallina

pre 4 meseca

Covic je malo zbunio sa izjavom oko Tea da li ce igrati, verujem da hoce... Bice jedna jako teska i fizicki zahtevna utakmica, pobedice ona ekipa koja bude bolje sutirala, jer obe ekipe imaju cvrstu odbranu. Energija sa tribina ce verujem pomoci Zvezdi, ali pitanje je zbog silnih povreda koliko snage imaju da drze jak ritam
a

all grobar

pre 4 meseca

kako cu uz kokice da se smejem novom pojacanju. Smit je za Smarta Jordan licno zivi bili pa videli.
F

Fef

pre 4 meseca

Pre ces se zagrcnuti tim kokicama
g

gg31

pre 4 meseca

Idi i smrdi na svoj lavor.
B

B.C

pre 4 meseca

Ako suđenje bude korektno mi dobijamo! Ako se mora igrati i protiv protivnika i protiv sudija onda je teško!
O

Ogi Srbija

pre 4 meseca

Jedna jako limitirana ekipa protiv bivseg trenera, Dusko im selektirao losu ekipu i odmah presao u Bakoniju, sta mislite koje rutiniranje ih ceka veceras?
a

asi

pre 4 meseca

rascepace vas Dusko na paramparcard. Covic ce da place opet, a vi botovi ga samo hvalite a zbog njega ste tu gde jeste, na dnu evrope i svi vam se smeju. Maze vam oci ovim Teom pa ja bih pogodio nesto da toliko pokusavam, covek mator ne moze da hoda. Ali nema veze ako ste vi zadovoljni mi jos zadvoljniji da vec po navici rasturamo fmpovce
P

Psi ho

pre 4 meseca

Jesi li iskoristio sav fond reci, hoce li Ostoja da lepo plati za ovo botovanje?
e

ehh

pre 4 meseca

jako teska utakmica
L

LXXII

pre 4 meseca

Lako će se Zvezda odbraniti od Igrača Baskonije i trenera Ivanovića ali kako se odbraniti od Boltauzera i njegovih interesnih i finansijskih mentora je mnogo teže pitanje.
n

neshha

pre 4 meseca

Prosto je neverovatno da na 90% utakmica Zvezde i Partizana sudi upravo on.Vec je postalo vise nego providno.
M

Melo7

pre 4 meseca

50-50 veceras .Svi zaboravljaju da baskoniji isto gori pod nogama piše samo kako je zvezdi ovo jako važna pobeda kao da će ovi iz baskonije da skinu gaće veceras.Ljudi se isto bore za top8il top10 kako god kao i zvezda i svaka pobeda im je bitna.Zvezda veceras oslabljena dočekuje jako tvrdu ekipu baskonije koju vidi čovek koji je poznaje svakog od ovih igrača zvezda i poznaje stil igre zvezde .Novo pojačanje zvezda o kom se malo zna a puno piše čovek je mačka u džaku .Moze da se desi da eksplodira i bude kao k.miler a može da se desi da bude totalni promašaj.Decko dolazi iz skroz druge sredine prvi put u evropskoj kosarci ne znamo kako će se adaptirati,vremena za uigravanje nije bilo .Sve u svemu jako težak meč veceras zvezda ako ovo izgubi mislim da su posle poraza šanse minimalne za dalje
O

Ok

pre 4 meseca

Po radu ns trenigu. Strpite se do vrceras. Isporucice Smart dovoljno. Ebiga nije Panter covek tim. Zaustavis coveka i svi ostali aut. Veceras ocekujem Rokasa i Hangu u glavnoj ulozi normalno sa majstor Teom. Dobro je da Nedovic ne oseca bol kod bacanja lopte. Bice tu vec za grobare da im ulepsa vece pored tv aparata. Boltauzer, problem mnogo skup sudija mada kad neko drugi placa ne drzava sve je lako.