undefined
undefined

Crveno-beli bez Džona Holanda i Nikole Ivanovića u Nišu

Vreme čitanja: 2min | uto. 14.02.23. | 18:23

"Stefan Lazarević je dobio jak udarac, ali u pitanju je samo kontuzija, nema hematome. Večeras neće trenirati, nadam da će biti spreman"...

Košarkaši Crvene zvezde će u Nišu od 15. do 18. februara braniti Žućkovu levicu, a zbog ograničenja o broju stranaca (maksimalno četiri), trener Duško Ivanović morao je da ostavi van tima dvojicu prvotimaca. Na kraju je odlučeno da u timu za Kup Radivoja Koraća ne budu Džon Holand i Nikola Ivanović.

Tako će priliku da se bori za prvi trofej u sezoni imati Amerikanac Hasan Martin, koji je za vikend upisao prve minute posle dva meseca van stroja zbog povrede kolena.

Izabrane vesti

"Nije došao u pravu formu, ali biće u ekipi. Videćemo", rekao je Duško Ivanović.

Stefan Lazarević je za vikend dobio udarac tokom utakmice sa Zadrom u drugoj četvritni i do kraja se nije vraćao na teren?

"Dobio je jak udarac, ali više je kontuzija, nema hematoma. Večeras neće trenirati. Nadam da će biti spreman".

Na prvom koraku u Nišu - Borac Mozzart.

"Da bismo imali šansu da osvojimo Kup, moramo da dobijemo prvu utakmicu, pa samo razmišljamo o Borcu. To je jedna utakmica, svako svakog može da dobije. Moramo da budemo fokusirani, znamo kakva je Borac ekipa. Iskusna, sa odličnim šuterima. Imaju i Gagića koji im puno otvara, igra dobro na nsikom postu"...

Vodi se Ivanović mantrom korak po korak i ističe da je u Kupu sve moguće.

"Kup je motivacija za sve, svi vide šansu i imaju je. To je jedna utakmica, neko može da ima loše veče... Zato je Kup i interesantan", zaključio je Duško Ivanović.


tagovi

Duško IvanovićKup Radivoja Koraća 2023.

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara