Željko Obradović
Željko Obradović

Emotivni Obradović: Dete ide sa majkom i pokazuje nam srednji prst! Treba da se zapitamo ko seje ovu mržnju?

Vreme čitanja: 2min | uto. 20.06.23. | 21:24

Trener Partizan Mozzart Beta pričao je o uvredama sa tribina posle četvrtog meča finala ABA lige

Na terenu, Crvena zvezda je pobedila Partizan Mozzart Bet i tako izborila majstoricu u finalu ABA lige. Međutim, ponovo će se najviše pričati o atmosferi i uvredama sa tribine, a posle utakmice trener crno-belih je otvoreno pričao o najvećem problemu u srpskoj košarci u ovom momentu.

U momentu dok je Obradović držao konferenciju, uvrede su se čule ispred press sale, one koje su odzvanjale i sa tribina.

Izabrane vesti

"Pitalli ste me u Areni da li sam čuo skandiranja, a sada ja vas da pitam, da li vi večeras čujete ovo", upitao je Obradović novinara koji je odgovorio potvrdno.

"Gledao sam pre 15 dana NBA utakmicu našeg Nikole Jokića kome se svi divimo, ali baš posle te utakmice, nailazim na neki meč iz 1988. godine, igraju baš Crvena zvezda i Partizan. Bio sam igrač na tom meču. Tribine su bile pune, a navijači pola Partizanovi, pola Zvezdini. Skandira se titula Beogradu. Kako smo onda ljudi moji došli do ovoga? Šta je ovo u 2023. godini? Da li imamo neke eksperte".

Nastavio je u emotivnom tonu.

"Dolazimo danas na utakmicu, a dete ide zajedno sa roditeljima. Pljuje autobus i pokazuje srednji prst, a majka se smeje. Ko seje ovu mržnju? To je pitanje svih pitanja"

Imao je poruku za navijače Partizana pred kojima se igra majstorica u četvrtak.

"Preklinjem, molim ih da navijaju fer i sportski. To zaslužuju igrači i Partizana i Crvene zvezde".

Osvrnuo se i na detalje sa utakmice.

"Odigrali smo jednu od najgorih utakmica. Kasnije smo napravili neke izmene i došli u lepu priliku da pobedimo".

Crno-beli su odigrali najlošije poluvreme u čitavoj sezoni.

"Mislim da smo bili strašno nervozni i odigrali smo jednu od najgorih utakmica. Mnogo sam srećan što ćemo petu utakmicu igrati u Areni i pozvao bih navijače Partizana da navijaju sportski. Nadam se da ćemo pričati posle utakmice. Nadam se onaj ko bude igrao bolju košarku, bez uticaja bilo kakvih faktora sa strane. Preklinjem navijače da navijaju fer, da se svaki igrač i član stručnog štaba Crvene zvezde oseti sigurno", dodao je Obradović.



tagovi

Željko ObradovićKK PartizanKK Crvena zvezda

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara