©MN Press
©MN Press

Ispražnjeni Mitrović: Na leđima igrača se sve lomi, ne znam kome ovo ide u korist?

Vreme čitanja: 1min | pon. 06.06.22. | 23:51

"Na ljudima koji su na pozicijama je da učine da se ovo više ne dešava, ako je ikako moguće. Čestitam igračima Partizana, sačuvali smo hladne glave i mi i oni, kao i svojim igračima na celoj ovoj sezoni", rekao je centar crveno-belih

Zadovoljstvo, ali i ogromna emotivna ispražnjenost među igračima Crvene zvezde, kojima je teško palo sve što se dešavalo u finalnoj seriji ABA lige.

Na kraju, sve je rešeno posle tri i po sata drame u majstorici, koju je obeležio jednočasovni prekid. Crvena zvezda je uspela da povrati koncentraciju i odbrani trofej na Jadranu i osigura još jednu sezonu u Evroligi.

Izabrane vesti

"I pored osvojenog trofeja, imam ogroman osećaj gorčine zbog svega što se dešavalo i što se dešava iz godine u godinu. Ovo ne govorim kao zvezdaš ili partizanovac, neko kao igrač koji sve ovo trpi i na čijim leđima se koplja lome. Ne znam kome sve ovo ide u korist, voleo bih da se više ne nikada ne ponovi. Za ovo smo se borili i trenirali 10 meseci, a onda usledi pauza od sat vremena, nakon čega utakmica može da se prelomi na bilo koju stranu i da na kraju ne zavisi od vas. Na ljudima koji su na pozicijama je da učine da se ovo više ne dešava, ako je ikako moguće. Čestitam igračima Partizana, sačuvali smo hladne glave i mi i oni, kao i svojim igračima na celoj ovoj sezoni", rekao je Mitrović za Arenu Sport.

Crvena zvezda je vodila u seriji sa 2:0, Partizan je uspeo da se vrati i potom umalo napravi veliki preokret, ali je ekipa Dejana Radonjića uspela da odbrani domaći teren.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara