Duško Ivanović (© Star Sport)
Duško Ivanović (© Star Sport)

Ivanović: Nema pojačanja, nismo ponavljači da radimo nešto poslednji dan

Vreme čitanja: 2min | uto. 28.02.23. | 11:58

Crvena zvezda neće dovoditi nikoga pre utakmice sa Bajernom u četvrtak. U Minhenu debituje Fakundo Kampaco

Najzad je stigao momenat da za Crvenu zvezdu debituje Fakundo Kampaco kada je u pitanju Evroliga. Crveno-beli u četvrtak igraju protiv Bajerna u Minhenu, a ujedno 24 sata pre te utakmica završava se rok za eventualna nova pojačanja u elitnom takmičenju.

Izabrane vesti

"Poslednji dan ne možemo ništa, nećemo biti kao ponavljači da nešto rade poslednji dan". ističe Duško Ivanović.

Iskusni trener se potom osvrnuo na činjenicu da će imati argentinskog plejmejkera na preostalih devet mečeva Evrolige.

"Sada počinje devet finala za nas. Bićemo jači za Fakunda, imamo igrača više, ali u suštini sve je isto. Pokazali smo da možemo da pobedimo svakoga kada smo fokusirani i čvrsti u odbrani. Moramo da verujemo u ono što radimo i to je ono što nas čini dobrom ekipom".

Zvezda u ovaj meč ulazi posle teškog poraza od Albe u Beogradu. Smanjene su šanse za ulazak među osam najboljih. Ipak, Ivanović ne gubi nadu.

"Poraz je bio bolan. Doduše nema onog koji nije bolan, ali ovaj je baš. Ipak, šanse i dalje postoje jer mi verujemo u to, a danas na dan Svetog apostola Onisima koji kaže da ništa nije nemoguće. To je danas, ali mi moramo svakog dana da mislimo da je sve moguće. Ovi momci su tu da ostvare nešto što se u nekom momentu čini nemoguće".

Za kraj je pričao o Bajern Minhenu.

"Bajern je borben tim, ima igrače koji su polivalentni. Napadaju niski post, igraju pik-end-rol- Igraju izuzetno brzo", završava Ivanović.



tagovi

KK Crvena zvezdaDuško Ivanović

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara