Džordan Lojd (©MN Press)
Džordan Lojd (©MN Press)

Izdah olakšanja, Lojd nije teže povređen

Vreme čitanja: 1min | sre. 27.01.21. | 11:47

Najbolji strelac Crvene zvezde dobro prošao, ali će danas preventivno otići na specijalistički pregled

Provela se Crvena zvezda u Istanbulu kao bos po trnju, ali bar je svima laknulo zbog zdravstvenog statusa Džordana Lojda.

Najbolji strelac Crvene zvezde i Evrolige u prvom delu sezone ipak nije teže povređen što su pokazali i scene s televizijskog prenosa jučerašnje utakmice, a prema nezvaničnim informacijama Mozzart Sporta Lojd će tokom dana otići na kontrolni pregled magnetnom rezonancom, čisto kako bi se definitivno otklonila svaka sumnja da postoji nešto ozbiljnije.

Izabrane vesti

Podsetimo, Lojd je povredu doživeo sredinom druge četvrtine utakmice protiv Efesa. Posle jednog prodora na koš NBA šampion s Torontom završio je na parketu, a na levu nogu pao mu je Sertač Šanli. U prvom trenutku izgledalo je kao da je Lojdu stradalo koleno jer je sa obe ruke držao upravo taj deo noge. Po dolasku lekarske ekipe Crvene zvezde iza koša ustanovilo se da je u pitanju povreda lista, ali se olakšanje osetilo ubrzo jer je šuter crveno-belih uspeo samostalno da ode do klupe i svlačionice, a kasnije i da bude uz saigrače tokom drugog poluvremena.

Dejan Radonjić je odmah odlučio da ništa ne prepušta slučaju i Lojda ostavio na klupi za rezerve, a po dolasku u Beograd ustanovljeno je da, bar tako stvari trenutno stoje, povreda nije ozbiljna. Još samo da isto zvanično potvrdi i doktor specijalista posle magnetne rezonance.



tagovi

Džordan LojdKK Crvena zvezdaEvroliga

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara