Nikola Kalinić (Star sport)
Nikola Kalinić (Star sport)

Kalinić o incidentu kod klupe Partizana: Izvinjavam se Trifunoviću ali želeo sam da mu vratim (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pon. 06.06.22. | 23:55

Zvezdin košarkaš priznao nesportski gest i pozvao na smirivanje strasti

Nije išlo Nikolu Kaliniću u većem delu meča ali je na kraju pokazao da je Zvezdin lider i čovek koji lomi utakmice. Njegova pogođena trojka je bila jedna od ključnih detalja za Zvezdinu pobedu i titulu.

Srpski reprezentativac je na kraju meča bio akter i manjeg incidenta kada je prišao klupi Partizana i nesportki gestikulirao. Odmah posle meča je priznao da je pogrešio i pokušao da objasni razlog takvog poteza.

Izabrane vesti

„Izvinjavam se Trifunoviću. Stvarno nesportski potez. Samo sam želeo da mu vratim isto kao što je on nama gestikulirao posle 30 razlike. Mislim da je ova pobeda bitnija“, rekao je Kalinić posle meča.

Pozvao je i na smirivanje strasti u srpskoj košarci...

„Nisam saglasan sa tim što se dešavalo u svim utakmicama. Tu ne izuzimam nikoga. Bacanje stvari na teren... Stvarno ne znam koliko puta neke stvari treba da se ponove... U redu je navijanje, skandiranje, svašta mogu da razumem... Ali ugrožavanje bezbednosti učesnika ne događaju, stvarno nema smisla... Do kad još treba da pričamo o tome?! I onda sudije moraju da odu u svlačionicu jer ne žele da učestvuju u tome“.

Nije sumnjao da će ona njegova trojka na kraju da uđe.

„I pored svega smo uspeli da prelomimo i da ostanemo fokusirani i da više želimo trofej. Morala je ta trojka da uđe. Čitavu utakmicu smo se mučili sa samopouzdanjem i šutu. Na kraju smo ostali koncentrisani i dovršili posao. To mi je bilo jedino bitno. Da želimo više pobedu“.


tagovi

Nikola KalinićUroš Trifunović

Obaveštavaj me

KK Partizan
KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara