Kevin Panter: Nikada ne gubim samopouzdanje (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pet. 01.12.23. | 00:39

Partizan Mozzart Bet trijumfovao protiv atinskog velikana, a jedan od najvećih dobitaka za tim Željka Obradovića je povratak sjajnog šutera

Konačno se ljubimac Partizanovih navijača Kevin Panter vratio na parket i odmah razgalio pristalice crno-belih. Možda iskusni bek nije briljirao do četvrte četvrtine utakmice protiv Panatinaikosa, ali je nakon toga preuezeo odgovornost i postao jedan od ključnih faktora velikog preokreta regionalnog prvaka.

Mogao je Panter da donese pobedu ekipi Željka Obradovića već u regularnom toku, ali apostrofira da to nimalo nije uticalo na njegovo samopuzdanje.

Izabrane vesti

"Ne mogu da izgubim samopouzdanje nakon jedne greške na utakmici, treniram jako, radim jako, bilo je tih momenata i ranije. Kao lider tima ne smem nikad da izgubim samopouzdanje. Moram ostati miran i kada je haos na terenu - odlučan je Amerikanac.


Radostan je Kevin zbog velikog trijumfa, s tim da sada želi da se dobro odmori.

"Da budem iskren jedva čekam da idem kući. Gubili smo na četiri minuta do kraja deset razlike. Preokrenuli smo hvala Bogu, uspeli da dobijemo. Osećaj je dobar, bio sam frustriran u početku. Rekao sam sebi da budem strpljiv, da se dan po dan vraćam. Da kada uzmem loptu budem fokusiran i ne izgubim svoju igru".

Posebno je oduševio alejup za Zeka Ledeja, za veliku erupciju u Areni.

"Igram sa Zekom četiri godine.Normalno je posle toliko vremena da se odlično razumemo" - završava Panter.



tagovi

Kevin PanterKK PartizanPartizan Mozzart Bet

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara