(©MN Press)
(©MN Press)

Ko s kim do plej-ofa: Partizan Mozzart Betu još pet, Crvenoj zvezdi šest mečeva

Vreme čitanja: 1min | pon. 13.03.23. | 23:03

Crno-beli nisu nadoknadili razliku iz prvog ovosezonskog derbija ABA lige, ali su u dobroj poziciji da kao prvi uđu u doigravanje i steknu prednost domaćeg terena

Još jedan izuzetno uzbudljiv derbi odigrali su košarkaši Partizan Mozzart Beta i Crvene zvezde. Za razliku od prvog u ABA ligi ove sezone, kada su crveno-beli pred svojim navijačima slavili 90:74, ovaj put crno-beli su bili uspešniji. Uspeli su da nadoknade -20 iz večerašnjeg okršaja, ali ne i 16 razlike u međusobnom skoru. Dobili su 92:81, odnosno s 11 poena prednosti.

To, moguće je, i neće biti presudno, pošto Partizan Mozzart Bet trenutno ima dve pobede više (19-17). Doduše, uz meč više (21:20).

Izabrane vesti

I dalje nije poznato kada će biti odigran ranije odložen okršaj Crvene zvezde i Cedevite Olimpije u Ljubljani. Pored tog meča, crveno-bele čekaju dueli sa Studentskim centrom u nedelju u Beogradu, sa Mornarom 26. marta u Baru, te Megom 3. aprila u gostima, Borac Mozzartom u Čačku, između 7. i 10. aprila i, u poslednjem kolu, sa Splitom kod kuće (između 14. i 17. aprila).

Partizan Mozzart Bet do kraja ligaškog dela igra u nedelju protiv Budućnosti u gostima, Cedevita Olimpije u Beogradu 26. marta, u Železniku protiv FMP-a 3. aprila, zatim između 7. i 10. aprila dočekuje Igokeu i, uoči plej-ofa, sastaje se sa Zadrom u gostima (14-17. april).



tagovi

ABA ligaKK PartizanKK Crvena zvezda

Obaveštavaj me

KK Partizan
KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara