Dobrić (levo) i Lazić, (Foto: Starsport)
Dobrić (levo) i Lazić, (Foto: Starsport)

Košarkaši Zvezde posle titule: Znali smo da će biti teško, jedva smo skupili snage da se radujemo

Vreme čitanja: 2min | sub. 29.05.21. | 00:17

Crveno-beli nisu skrivali zadovoljstvo, ali ni umor posle pobede protiv Budućnosti

Šampionska kruna osvojena kroz uzbudljiv košarkaški triler u pet epizoda ukrasila je sezonu crveno-belih koji su uspeh izboren uz pregršt napora i drame umeli da proslave na pravi način. Iscrpljeni borbom do poslednje sekunnde, košarkaši Crvene zvezde nisu se trudili da prikriju umor, ali ni ushićenje posle novog trofeja

"Jedva smo skupili snage da se radujemo i proslavimo titulu. Želim da se zahvalim i čestitam saigračima, ljudima u klubu i svim navijačima koji su bili uz nas. Teška sezona je iza nas. Od početka smo igrali u napornom ritmu, imali smo utakmice na svaka dva, tri dana, zatim smo imali probleme sa koronom. Uspeli smo da uzmemo Kup, a sada smo ispunili i glavni cilj, titulu u Jadranskoj ligi. Čestitam i Budućnosti na sjajnoj sezoni i odličnoj borbi", rekao je Branko Lazić.

Izabrane vesti

Kapitenu crveno-belih ovo je 15. trofej u Zvezdi.

"Ima ih dosta. Kada sam došao u klub samo sam hteo da obučem dres, nisam razmišljao o trofejima i njihovom broju", istakao je bek.

Utiske posle nove šampionske krune sumirao je i Ognjen Dobrić, ne skrivajući da su on i saigrači uložili poslednje atome snage da stignu do cilja.

"I mislili smo da će biti težak meč, bila je ovo izuzetno iscrpljujuća serija. Bili smo spremni fizički i psihološki da damo sve od sebe i to smo i uradili. Čestitam stručnom štabu i svima koji su bili uz nas od prvog trenutka", kazao je košarkaš crveno-belih.


tagovi

Ognjen DobrićBranko Lazić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara