Fakundo Kampaco (©MN Press)
Fakundo Kampaco (©MN Press)

Lazić: Slavićemo u autobusu; Kampaco: Uživamo, ali i razmišljamo o Albi

Vreme čitanja: 2min | sub. 18.02.23. | 23:57

Argentinac veruje da crveno-beli u petak mogu da nastave pobedničkim putem i u Evroligi

/Od izveštača Mozzart Sporta iz Niša/

Misija odbrane trofeja u Kupu Radivoja Koraća uspešno je obavljena. Košarkaši Crvene zvezde u finalu su savladali Megu 96:79 i treći put uzastopno podigli popularnu Žućkovu levicu.

Izabrane vesti

Narednih dana oporavljaće se od turnira u Nišu i skupljati energiju za duel sa Albom u Evroligi, koji je zakazan za petak u 19 časova u dvorani Aleksandar Nikolić. Posle serije poraza u najjačem klupskom takmičenju, crveno-beli su se u Tel Avivu vratili na pobednički put, savladavši Makabi.

Nada se Fakundo Kampaco da će protiv gostiju iz Berlina ekipa nastaviti istom stazom.

"Sada uživamo u pobedi, ali moramo i da razmišljamo o Albi. Verujem da možemo da ih pobedimo", istakao je Argentinac odmah nakon susreta sa Megom, iako će meč protiv Albe biti poslednji u kojem neće moći da brani Zvezdine boje u ABA ligi.

Za trijumf u nacionalnom Kupu Kampaco je čestitao i navijačima Crvene zvezde.

"Svi smo veoma srećni zbog prvog trofeja ove sezone. Mnogo smo ga želeli, uvek je dobro osvajati trofeje, nadam se da je ovo tek početak. Navijači su bili sjajni, navijali su i više od 40 minuta, bili su naš šesti igrač, delovali smo kao jedan tim jer su nas dodatno motivisali i davali nam energiju".

Kapiten Branko Lazić je, takođe, izneo svoje utiske posle još jednog trofeja u bogatoj karijeri.

"Još jedan trofej u našim vitrinama i svakako da smo zadovoljni zbog toga. Bila je teška utakmica, nije bila najsjajnija sa naše strane, s obzirom na to da smo juče imali veliku potrošnju kako fizički tako i emotivno. Najbnitnije je da smo pobedili i večeras. Čestitam celoj ekipi, klubu, navijačima, kao i ekipi Mege na sjajnom turniru. Proslavićemo u autobusu koliko trener bude dozvolio i okrećemo se sledećim obavezama", rekao je Lazić posle finalnog meča.



tagovi

KK Crvena zvezdaFakundo KampacoBranko Lazić

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara