Majk Matis i Željko Obradović (©Greek Basketball Federation)
Majk Matis i Željko Obradović (©Greek Basketball Federation)

Legendarni Majk Batist vidi Partizan u finalu Evrolige: Niko ne priprema ekipe bolje od Obradovića

Vreme čitanja: 2min | uto. 18.04.23. | 14:33

Trostruki šampion Evrope sa Panatinaikosem je uveren da će Željko Obradović sa crno-belima iznenaditi Real Madrid u plej-of seriji elitnog takmičenja

Nekadašnji trostruku šampion Evrope, Majk Batis očekuje da u finalu ovosezonske Evrolige vidi Olimpijakos, ali i Partizan Mozzart Bet koji predvodi njegov nekadašnji trener iz Panatinaikosa Željko Obradović.

Danas trener u Hjuston Roketsima očekuje da svi klubovi koji u plej-ofu imaju prednost domaćeg terena (Barselona, Olimpijakos i Monako), osim Real Madrida prođu na završni turnir koji se u maju igra u Kaunasu.

Izabrane vesti

"Tu je moj bivši trener Željko Obradović. Osvojio sam tri titule sa njim i da sada očekujem da izgubi, bilo bi baš čudno. Ne mogu to da uradim", priča Majk Batist za BasketNjuz.

Osvrnuo se na sve prednosti crno-belih pred okršaj sa Madriđanima.

"Znam da će Partizan biti spreman za sve. Ne postoji trener koji bolje priprema ekipu od Obradovića. Malo ću rizikovati i kladiću se na Željka".

Obradović ima neverovatan učinak u plej-of serijama. Slavio je na 20 od 21. Međutim, nije trener jedina snaga crno-belih.

"Dante Egzum igra sjajnu košarku. Gledao sam nekoliko utakmica Partizana i video sam da Egzum kontroliše igru. Postiže poene, upošljava saigrače. Uz to imaju i Kevina Pantera koji uvek može da pogodi. Zato mislim da imaju šanse protiv Reala."

Osvrnuo se legendarni član Panatinaikosa i na Real Madrid.

"Sigran sam da će se boriti, ali mislim da će čitava serija biti odlučena na nekim sitnim detaljima, a baš je u tim detaljima Obradović najbolji."

Otišao je Batist i korak dalje. Na završnom turniru očekuje da će u finalu igrati Olimpijakos i klub iz Humske. Da bi se to dogodilo, Partizan bi u polufinalu eventualno morao da savlada Barselonu.

"Šaras je moj brat, ali mislim da će u ovom slučaju učitelj pobediti učenika. Zato imam Partizan u finalu, a tamo ponovo biram Partizan", dodaje uz smeh Batist.


tagovi

KK PartizanMajk BatistŽeljko Obradović

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara