Željko Obradović i Alen Smailagić (©MN Press)
Željko Obradović i Alen Smailagić (©MN Press)

Lesor u bolovima zbog lakta, Smailagić sam tražio da igra

Vreme čitanja: 1min | pon. 28.11.22. | 23:14

Partizan Mozzart Bet imao dosta problema u unutrašnjoj liniji

Moglo je lako da se završi i brejkom, da nije bilo velikog pada u završnih pet minuta. Tada se srušilo sve, kao kula od karata.

Ako prvo mesto bude odlučivala koš-razlika u sudaru večitih rivala, Partizan Mozzart Bet moraće da juri zaostatak od 16 poena. Možda je moglo da bude i sa manjom razlikom, ali crno-beli su uoči susreta ponovo imali dosta zdravstvenih problema.

Izabrane vesti

Uz Aleksu Avramovića koga od ranije nema, Željko Obradović je na konferenciji za novinare otkrio da je Matijasa Lesora mučio lakat, dok je Alenu Smailagiću u Madridu konstatovana pauza od šest nedelja. No, bivši igrač Golden Stejta tražio je da igra na svoju odgovornost.

“Imali smo problema u pripremi derbija. Lesor nije trenirao od Madrida, imao je povređen lakat. Probao je da se zagreje i imao je velike bolove. Probali su da mu pomognu fizioterapeuti. Igrao je koliko je igrao. Smailagić je na svoju odgovornost tražio da igra, iako mu je rečeno da mora da pauzira šest nedelja. Brodzijanski je nov, treba mu vremena za sve. Zato smo imali dosta problema na pozicijama visokih igrača“, otkrio je Obradović.

Crno-beli naredni meč igra u četvrtak kod kuće protiv Valensije od 20.45.



tagovi

KK PartizanPartizan Mozzart BetŽeljko ObradovićAlen SmailagićMatijas Lesor

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara